Jouw huisdier in de hoofdrol!

Jouw huisdier in de hoofdrol!

Jouw huisdier in de hoofdrol, dat kan bij smartphoto! Nederlanders zijn gek op huisdieren en de kans is daarom groot dat jij thuis ook een huisdier hebt rondlopen. Het is ook hartstikke gezellig, want met een huisdier kun je eindeloos knuffelen. Tenzij je natuurlijk een goudvis hebt ;). In deze blog delen we de leuke producten speciaal voor jouw huisdier of waar je je de mooiste foto van jouw hond, kat, konijn, hamster of paard op kunt laten afdrukken.

hond met naamplaatje

1. Voerbak en naamplaatje

Wist je al dat wij ook leuke producten hebben die speciaal voor huisdieren gemaakt zijn? Voor jouw trouwe viervoeter kun je een gepersonaliseerde voerbak maken. Ook hebben we hele schattige naamplaatjes voor honden én katten. Zo kan jouw huisdier vol trots rondwandelen met zijn eigen naamplaatje.

voerbak voor huisdier

Graag wat tips voor grappige quotes op de voerbak? Wat dacht je hiervan?

 • Like a boss
 • Gimme more!
 • That’s all there is?
 • Breakfast – lunch – diner
 • What about dessert?
 • Please fill me up

2. Welkomstboodschap op je deurmat

deurmat met foto dier

Zodra de bel gaat, sprint je hond richting de voordeur om de visite zo snel mogelijk met een kwispelstaartend te verwelkomen. Alleen weet deze visite niet altijd wat je kleinste vriend hem wil vertellen en hoe hij er dus op moet reageren.

Leg daarom bij je voordeur een deurmat die een vertaling geeft van het hondentaaltje. Of gebruik die deurmat gewoon als een subtiele manier om verzoeken door te geven dat het bezoek zijn voeten mogen vegen. Met

Hierbij een aantal voorbeelden voor op de deurmat:

Enter with clean feet
and I’ll love you in a heartbeat.

If you’re afraid of me,
please don’t be afraid to tell my boss.

My doormat
is your doormat.

Let’s play, let’s play, let’s play!
Oh right … Welcome!
Wanna play?

3. Hond of kat aanwezig!

naamplaat met foto's dieren

Wil je daarentegen dieven afschrikken, zet dan deze variatie op de naamplaat achter je venster. Om voorbijgangers op straat te doen lachen, kan je er dan een schattige foto van je kat, kleine hond of hamster op zetten. Een van onze leuke producten met jouw huisdier in de hoofdrol!

4. Familiecanvas

fotocanvas met dier

Zeggen dat je huisdier een belangrijk lid van de familie is, is echt een understatement! Hij of zij is een onmisbare schakel en mag dus ook zeker op het familieportret komen. Een idee om van dit portret iets origineels te maken is het volgende: zoek een foto van je huisdier dat één kant opkijkt en een aparte foto van elk gezinslid dat de andere kant opkijkt. Combineer deze foto’s nu op een foto op canvas zoals je ook kunt zien in het voorbeeld hierboven.

5. Panoramisch huisdier

muurdecoratie huisdier

Een rustiger beeld krijg je door alleen je huisdier in de spotlights te zetten. Kies bij de wanddecoratie een panoramisch formaat en plaats er een foto op van je dier in de vrije natuur. Zet je konijn, kat of cavia niet pal in het midden van het foto, maar eerder links of rechts. De andere kant wordt zo ingevuld door natuurelementen die de frisse buitenlucht binnen brengen in je huis. Bestel deze foto op hout voor het natuurlijke effect en het plaatje is compleet! Een harstikke toffe manier om jouw huisdier in de hoofdrol te zetten!

6. Neem je huisdier mee op reis

fotoherinneringen huisdier

Wat voor de één een make-up tasje is, kan voor jou een tasje met spullen voor je huisdier zijn. Gebruik het als EHBO-tas voor op reis of gewoon om kleine spullen van je viervoeter in te verzamelen zoals:

 • Tekenpincet
 • Muilband
 • Pipetjes voor vlooien
 • Riem
 • Dierenpaspoort
 • Contactgegevens dierenarts
 • Hondenzakjes (poepzakjes)
 • Snoepjes
 • Nagelknipper

7. Sleutelhanger voor jezelf

sleutelhanger foto huisdier

Je lieve hond, kat of paart zit zie je natuurlijk maar al te graag. Daarom is het een super leuk idee om jouw dierenvriendje op onze sleutelhangers af te drukken. Maak hem vervolgens vast aan je sleutelbos, autospiegel of rugzak. Super leuk en super handig! Nog een voorbeeld van onze leuke producten met jouw huisdier.

8. Jouw huisdier in de hoofdrol met een pootafdruk

poot van hond

Als onderdeel van de familie mag ook de poot van je hond of poes niet ontbreken op een kaartje. Maar hoe doe je dit zonder telkens de inkt boven te halen, je huisdier in een wurggreep te houden en nadien een huis vol zwarte pootjes te hebben?

Nou wij hebben daar een oplossing voor: houd je camera in de aanslag op een regenachtige dag en neem een foto van een vuil modderpootje op de vloer. Bestel deze foto nu in een veelvoud op stickers en gebruik deze op je kerstkaartjes, geboortekaartjes of kaartjes van op reis.

9.Een hartvormige hanger

De echt fanatieke dierenliefhebber kan nog net een stap verder gaan. Zet de de naam van jouw dierenvriend op een hartvormige hanger (keuze uit goud of zilver) en draag je kleinste vriend altijd dicht bij je.

Geef jouw harige vriendjes dus het eerbetoon dat ze verdienen en bestel de leukste producten met jouw huisdier in de hoofdrol!

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *