Afstudeercadeaus voor hem of haar

Afstudeercadeaus voor hem of haar

Ken je iemand die geslaagd is: geef hem of haar dan een mooie afstudeercadeaus. Of het nu met grote onderscheiding of met een voldoende is, het kost de meeste studenten ongetwijfeld bloed, zweet en tranen gekost om éindelijk hun diploma te bemachtigen. Een klein geschenkje voor al die uren achter de boeken; dat hebben ze nu wel verdiend, toch? Er zijn talrijke afstudeercadeaus, maar een gepersonaliseerde maakt toch net iets meer indruk.

Studeert jouw vriend(in), broer, zus, zoon of dochter dit jaar af? En wil jij hem/haar tonen hoe trots je bent? Dan hebben wij hier 6 tips voor originele afstudeercadeaus om hem/haar te verrassen! 

Cadeautips voor afgestudeerde studenten

1. Grappige T-shirt voor de lolbroek

Voor de grapjassen onder de studenten is een T-shirt met grappige quote een echte aanrader! Daarmee smelten de frustraties van die ellendige examens onmiddellijk als sneeuw voor de zon en tover je een glimlach op zijn/haar gezicht. Wacht maar tot je hem/haar straks trots ziet paraderen met jouw afstudeercadeaus!

Tip: “I graduated! Still stupid” kan natuurlijk ook 😉.

Grappige T-shirt als afstudeercadeau voor studenten

2. “I did it, I graduated” draagtas voor de bezige bij

Woehoe! De examens achter de rug, diploma op zak en een lange vakantie in het vooruitzicht! Ongetwijfeld hebben de studenten al een drukke planning om de komende maanden door te brengen (hoe was/ben je zelf?). Of het nu een dagje naar de zee of een terrasje in Gent is, een draagtas komt echt altijd van pas! Gemakkelijk én hip! Fantastisch toch? 

Tip: Plaats onder je quote een leuk afstudeericoontje! 

Handige draagtas als afstudeercadeau voor studenten

3. Originele fotoagenda voor de planner

Met een drukke vakantieplanning en een eerste job in het verschiet, mag onze net afgestudeerde student natuurlijk geen enkele afspraak vergeten. Een originele fotoagenda maakt plannen voor hem/haar echt zó leuk. Niet alleen voor planners, maar ook voor warhoofden is dit afstudeercadeau een godsgeschenk! 

Tip: Voeg een inspirerende/motiverende quote toe!

4. Toffe mok voor de koffieverslaafde

Studeren aan de universiteit of hogeschool heeft voor vele studenten een onvermijdelijke koffieverslaving tot gevolg. Laten we die koffie met deze toffe mok net dat tikkeltje smakelijker maken. Dat is pas een geslaagd cadeau! (pun intended )

Tip: Voeg een lief tekstje of leuk afstudeerhoedje toe! 

Toffe mok als afstudeercadeau voor studenten

5. Ergonomische muismat voor de beginnende werker

Misschien is jouw afstuderende broer, dochter, vriend(in)… wel zó ijverig dat hij/zij binnenkort al aan het werk gaat. Dan ben jij ongetwijfeld dubbel zo trots! Toon jouw fierheid en pimp zijn/haar bureau met een (ergonomische) muismat. Van een spetterende carrière start gesproken! 

Tip: Zoek je nog een extraatje? Neem een kijkje naar onze andere bureau accessoires

Ergonomische muismat voor de werkers

6. Heerlijke chocolade voor de lekkerbek

We weten allemaal dat studenten niet altijd de meest gezonde maaltijden verorberen en dat is helemaal oké!  Sluit deze mooie studententijd dan ook af met wat lekkers. Giet jouw trotse boodschap in een heerlijke chocolade telegram of ga voor een chocolade met foto met zijn/haar leukste studentenherinnering. Smullen maar!

We weten allemaal dat studenten niet altijd de meest gezonde maaltijden verorberen en dat is helemaal oké!  Sluit deze mooie studententijd dan ook af met wat lekkers. Giet jouw trotse boodschap in een heerlijke chocolade telegram of ga voor een chocolade met foto met zijn/haar leukste studentenherinnering. Smullen maar! 🍫

Tip: Wil je graag een extra uitdaging? Meng de chocolade letters of chocolade foto door elkaar en laat de afgestudeerde de boodschap of beeld eerst ontcijferen! 

Gepersonaliseerde afstudeercadeaus

Bij smartphoto hebben we een uitgebreid assortiment aan cadeaus. Kijk snel op onze fotocadeaus pagina om alles te ontdekken. Ga jij binnenkort iemand verrassen met een mooi geschenk?

Wil je dagelijks inspiratie op je social media feed? Volg ons dan op Instagram of Facebook. Heb je een product bij ons gemaakt en wil je dit delen? Gebruik dan de #mysmartphoto.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *