Ideeën om jouw zomerfoto’s te bewaren

Ideeën om jouw zomerfoto’s te bewaren

Bewaar jouw mooiste zomerfoto’s op een creatieve manier!

Reisjes, barbecues, festivals, dagjes weg… de zomer zit vol met fijne uitstapjes en momenten met de mensen die je graag om je heen hebt. Het zijn fantastische zomerherinneringen die je het liefst nooit meer vergeet! Hoe bewaar je deze mooie momenten dan het best? Doe er iets leuks mee en bewaar je foto’s zodat je deze momenten voor altijd kan bewaren en nog heel vaak opnieuw zal beleven! In deze blog delen we 10 ideeën om jouw mooiste zomerfoto’s te bewaren.

10 ideeën om jouw mooiste zomerfoto’s te bewaren

1. Foto’s aan een lijntje

Jouw leukste foto’s afdrukken is leuk, maar je huis er mee decoreren is nog leuker! Zo zie je die fijne momenten ook nog vaak terug in plaats van dat ze in de kast liggen. Een van de leuke ideeën om zomerfoto’s te bewaren. Het leuke hieraan is ook dat je ook op elk moment kunt variëren van foto’s.

In vrijwel ieder huis vind je wel ergens foto’s die op een bepaalde manier gedecoreerd zijn die herinneren aan een bijzonder leuke zomer. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze wanddecoratie? Je kunt je mooiste foto afdrukken op canvas, op aluminium, op hout maar ook gaan voor een foto op forex of een foto op acrylglas.

Een andere hippe manier om je foto’s op te hangen is aan een touwtje. De foto’s maak je vast met kleine knijpertjes. Het is heel eenvoudig en geeft direct een gezellige sfeer in je kamer of huis!

TIP: Ga voor een vintage effect met onze retro fotoprints!

10 ideeën om jouw mooiste zomerfoto’s te bewaren

2. Design fotohouder

Een van de andere ideeën om jouw mooiste zomerfoto’s te bewaren is stijlvolle designhouder! Met deze trendy designhouder krijgt je interieur een warme en persoonlijke uitstraling. De gepolijste houten houder wordt verkocht samen met 13 verschillende foto’s zodat je altijd kan kiezen welke herinnering je in de spotlights plaatst. En het is natuurlijk ook leuk om te variëren met je mooiste zomerfoto’s.

10 ideeën om jouw mooiste zomerfoto’s te bewaren

3. Maak speelkaarten van jouw mooiste zomerfoto’s

Wist je dat je zelfs de mogelijkheid hebt om verschillende speelkaarten te personaliseren met jouw foto’s? Wat dacht je van een spelletje Uno of Kwartet met alle leden van de familie? Of misschien zijn de memorykaarten of dominokaarten wel iets voor jullie? Daarnaast kan je natuurlijk ook het gewone kaartspel personaliseren met jullie tofste foto’s en herinneringen. Speelplezier gegarandeerd!

10 ideeën om jouw mooiste zomerfoto’s te bewaren

4. Alles op zijn tijd

Times flies when you’re having fun… Een blik op de klok kan soms zorgen voor stress. Maar met een foto van die onvergetelijke zomer is dat verleden tijd! In plaats van zo min mogelijk op de klok te kijken, zul je je ogen regelmatig richten de klok switchen om terug te gaan in de tijd en dat heerlijke moment nogmaals te beleven! En dit is ook nog eens een creatieve manier om je mooiste zomerfoto’s te bewaren.

10 ideeën om jouw mooiste zomerfoto’s te bewaren

5. Verfraai je muur of deur

Twijfel je nog over een bepaalde muur in je huis in welke kleur je hem het liefst wilt hebben? Stop dan snel met je hoofd te breken  en kies voor een andere oplossing. Gebruik hiervoor gewoon de beste foto’s van jullie zomeractiviteiten! Druk je leukste foto’s af in een formaat naar keuze en maak je eigen compositie van foto’s op de muur.

TIP: Gebruik een hoek in de kamer en geef een speciale dimensie aan jouw foto’s!

10 ideeën om jouw mooiste zomerfoto’s te bewaren

6. Jouw mooiste foto op acryl

Wil je je mooiste herinneringen echt terug tot leven laten komen, dan is een foto op acryl een fantastische keuze! Hij staat trouwens super leuk in je interieur en wordt ongetwijfeld de blikvanger van de kamer. Welke zomermomenten zou jij nog vele keren willen opnieuw beleven? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

10 ideeën om jouw mooiste zomerfoto’s te bewaren

7. Jouw mooiste zomerfoto’s bewaren in een boekje Collection 52 of Collection 100

Wil je graag je herinneringen in een mooi fotoboek, maar je vindt niet echt de tijd om er uren werk in te stoppen? De Collection 52 of de Collection 100 is de perfect match voor jouw mooiste foto’s! Respectievelijk 52 of 100 foto’s met elke foto op één groot blad gespreid. Eenvoudig te maken in een paar minuutjes tijd, gewoon foto’s opladen en hup, je fotoboek wordt automatisch samengesteld. Een fantastisch aandenken aan jullie mooiste herinneringen!

10 ideeën om jouw mooiste zomerfoto’s te bewaren

8. Een gepersonaliseerd smartphone hoesje

Een wereld zonder computers, tablets en mobiele telefoons kunnen we ons eenvoudig niet meer voorstellen. Om de levensduur van je elektronische gadgets te verhogen, kun je ze beschermen met een gepersonaliseerd hoesje. We checken onze smartphones tientallen keren per dag, dus we kunnen er maar beter een leuke herinnering op vastleggen, toch?  We hebben hoesjes voor Iphone, Samsung en ook voor jouw laptop of tablet. Je vindt ze al onze gepersonaliseerde hoesjes en cases hier.

10 ideeën om jouw mooiste zomerfoto’s te bewaren

9. Maak fotoboeken van jouw mooiste vakantiefoto’s!

We konden natuurlijk een van de meest populaire ideeën om zomerfoto’s te bewaren niet vergeten: een fotoboek vol fantastische zomerherinneringen! Iedereen heeft wel zo’n boek of boekje in huis. Zo niet, dan wordt het de hoogste tijd om er een te gaan maken. Op onze website doe je dat heel eenvoudig en snel!

Het voordeel van een fotoboek is dat je heel veel foto’s bij elkaar kunt bewaren en je kunt zo’n boekje heel eenvoudig meenemen als je op bezoek gaat bij vrienden of familie. Niets is leuker dan tijdens het doorbladeren van het fotoboek allerlei zomeractiviteiten en vakanties te herbeleven en te vertellen welke avonturen jullie daar beleeft hebben.

Maak je fotoboek zoals je het zelf in gedachten hebt, groot of klein, harde of zachte kaft, designkaft of gepersonaliseerde kaft, in een vrolijk, zomers of eerder klassiek design. Het is helemaal aan jou! Neem een kijkje bij onze fotoboeken en bewaar jouw leukste zomermomenten op een unieke manier!

10 ideeën om jouw mooiste zomerfoto’s te bewaren

10. Maak wanddecoratie van jouw foto’s

Last but not least. De mooiste herinnering van allemaal laat je pronken op een unieke wanddecoratie. Een foto op canvas is enorm decoratief en trekt direct de aandacht. Maar ook een foto op hout geeft met zijn houtvezelstructuur een bijzonder rustieke look en een warme, natuurlijke uitstraling. Een fantastische manier om indruk te maken!

Een stuk persoonlijker (en mooier) dan een oud schilderij, toch?

10 ideeën om jouw mooiste zomerfoto’s te bewaren

Op welke manier bewaar jij je mooiste zomerfoto’s?

Heb je zelf leuke ideetjes om je foto’s op een creatieve wijze te bewaren? We horen het graag van je via onze Facebook of Instagram met #mysmartphoto!

En als je niet genoeg hebt aan deze 10 tips, lees dan onze blog hoe je nog op andere manieren je zomer in foto’s kunt bewaren!

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *