Staycation: zo vermaak jij je als je niet op vakantie gaat!

Staycation: zo vermaak jij je als je niet op vakantie gaat!

De zomervakantie is aangebroken en het is tijd om te genieten van je vrije tijd. Heb je geen vakantieplannen en wil je je toch vermaken deze zomer? Dan geef ik je tips voor een heerlijke staycation! Een inspirerende blog voor de thuisblijvers.

Speel mee in je eigen spel

Uren lang speelplezier met verschillende gepersonaliseerde spellen. Kies jij voor het klassieke kaartspel of speel je liever een gepersonaliseerde memory? De vier op een rij en het domino spel met foto’s zijn ook erg leuke spelletjes voor jong en oud, en voor elk moment 😉. Zo kom je die staycation met veel plezier door🃏.

Ben je helemaal gek op MyUNO®? Maak dan je eigen versie MyUNO® met jouw foto’s. Ook super leuk en origineel om cadeau te geven.

Maak het fotoboek van jouw dromen

Nu je vakantie hebt is het fijn om al je foto’s eens goed door te spitten en iets te doen met je leukste en mooiste foto’s. Zoek ze uit en zet ze in mapjes. Laat vervolgens de foto’s afdrukken en maak hier een mooie slimmer van, zet ze in een rekje of koop een leeg boek en maak je eigen fotoboek. Ben je minder creatief en wil je graag een net fotoboek. Maak dan eenvoudig en snel je fotoboek op smartphoto.nl. Heb je geen tijd, dan kun je via automatisch vullen een fotoboek in een handomdraai maken.

Geniet van dagjes weg

Nederland heeft veel te bieden: we hebben een mooie natuur en veel steden zijn binnen 2 tot 3 uur te bereiken. Ga daarom erop uit voor een citytrip en ontdek de sfeer van een mooie Nederlandse stad. Toch weg maar ook tegerlijktijd ook een staycation.

Hou je meer van avontuur: ga dan een dagje naar het pretpark of naar een dierentuin. Of zoek het strand op en maak een mooie wandeling, neem een surf les of een frisse duik en geniet van de zomer in ons mooie Nederland.

Vergeet overigens ook niet veel foto’s te nemen van deze leuke dagjes weg. Zo kun je thuis nog nagenieten van deze fijne momenten. En extra leuk om vervolgens een fotocadeau te maken, zo worden je herinneringen tastbaar.

Organiseer een onvergetelijk tuinfeest

Tijdens de warme dagen is het heerlijk om te genieten in de tuin. Buiten eten, spelletjes spelen of barbecueën! Laat iedereen meegenieten en organiseer een gezellig tuinfeest voor je vrienden, familie en buren. Om alvast in de sfeer te komen kun je vooraf de leukste gepersonaliseerde uitnodigingen maken. Denk verder aan leuke decoratie voor in de tuin, zoals een tuinposter of slingers.

De tafel dek je met gave gepersonaliseerde placemats, onderzetters, eigen kinderbordjes en gegraveerde glazen.

Ook de gegraveerde flesopener of flesopener met foto is een leuke accessoires voor op een tuinfeest. Wil je een speciaal tintje aan je tuinfeest? Hang er dan een thema aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan piraten, cowboys of een tropical thema. Hang ook wat lampjes op om extra sfeer te creëren.

Kamperen in de tuin

Een echte staycation: haal het vakantiegevoel letterlijk dicht bij huis door een tent op te zetten in de tuin en hierin te logeren. Eet buiten en doe vervolgens de hele avond spelletjes om vervolgens in de slaapzak te kruipen met een zaklamp aan je zij. Maak ook een mooi kussen die je lekker in de tent kan leggen. Zo heb je toch het gevoel dat je een nachtje weg bent geweest met als grote voordeel dat je als het goed is niet in de rij hoeft te staan bij de wc of de douche.

Nog meer inspiratie?

Ben je benieuwd naar de mooiste foto’s van onze klanten. Volg dan onze social media accounts Instagram en Facebook. Heb je zelf iets moois gemaakt en wil je dit delen? Gebruik dan de hashtag #mysmartphoto

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *