Maak thuiswerken leuk!

Maak thuiswerken leuk!

Thuiswerken, dat hebben de meesten van ons mogen ervaren. Dat is toch even andere koek en om hier het beste van te maken, geven we in deze blog verschillende tips hoe je thuiswerken leuk maakt! Zo vlieg je de dag door en ben je omvangen door positieve energie. Daarnaast helpt een prettige omgeving je om zaken op orde te houden, bijvoorbeeld door het gebruik van een vrolijk notitieblok. Lees snel verder voor meer tips die je makkelijk kunt toepassen om thuiswerken leuk te maken 😊.

Blijf scherp met onze bureaukalender

Dankzij een bureaukalender zie je binnen één oogopslag welke dag het is. Dit werkt snel en effectief. Een bureaukalender met foto geeft sfeer en roept warme gevoelens op, je denkt terug aan die mooie vakantie of ziet die prachtige foto van je kindjes. En elke maand is het feest, want dan verschijnt er weer een nieuwe foto. Zo kom jij de (werk)dag en het jaar wel door 😉.

Maak thuiswerken leuk!

Koffie of thee?

Ben jij team koffie of team thee? Vul je persoonlijke mok ermee! Een vrolijke fotomok helpt je de dag door en maakt jouw thuiswerkplek nog gezelliger. We hebben verschillende soorten mokken die je kunt laten bedrukken met een mooie foto of quote.

Maak thuiswerken leuk!

Al het schrijfgerei in het bij elkaar

Gezellig en opgeruimd kunnen perfect samengaan. Daarom is het hartstikke leuk en handig om jouw pennen/potloden/stiften te bewaren in een persoonlijke pennenhouder. Hij heeft drie zijden, dus ben je even uitgekeken op een kant, draai hem dan snel om.

Maak thuiswerken leuk!

Vrolijk vaasje met verse bloemen

Haal wat mooie bloemetjes in huis en fleur je bureau op door ze in het fotovaasje van glas te zetten. Druk je mooiste foto af op dit vaasje en kijk tussen het werken door er dan eventjes naar om je dag op te vrolijken.  

Maak thuiswerken leuk

Blijf bij de tijd met de meest persoonlijke klok

Geen betere manier om de tijd bij te houden dan met een klok met een foto die je herinnert aan leuke momenten. Plaats een foto naar keuze op deze klok en laat de (werk)kamer stralen met jouw gepersonaliseerde klok.

Maak thuiswerken leuk

Steek gezellig een kaarsje aan

Begin je vroeg en is het buiten nog donker en guur. Steek dan gezellig een kaarsje aan om je werkplek knus te maken. En wat is leuker dan dit kaarsje te laten branden in een gepersonaliseerde kaarsenhouder? We hebben twee soorten: kaarsenhouder keramiek en kaarsenhouder glas.

Maak thuiswerken leuk

Gebruik een prachtige boekenlegger

Gebruik je voor je werk veel literatuur? Dan is een boekenlegger hartstikke handig om snel de juiste bladzijde te vinden. Je maakt de boekenlegger namelijk helemaal zelf met je allerleukste foto’s! Voeg foto’s toe van die gave reis, dat leuke feestje of die leuke familiefoto.

Maak thuiswerken leuk

Muismat met kalender

Hoe handig is dat? Een muismat inclusief kalender. Met de gepersonaliseerde muismat met kalender ben je altijd up-to-date terwijl je de computer gebruikt. Je hebt letterlijk steeds een kalender bij de hand! Bij het maken van de muismat met jaarkalender heb je de keuze uit diverse designs. De muismat is voorzien van een antislipzijde, zodat je muismat stevig blijft liggen.

Maak thuiswerken leuk

Schrijf notities op je memoblok

Maak je graag aantekeningen tijdens het werken of maak je elke ochtend een to do lijstje? Doe dit dan op het leukste memoblok met foto.

Maak thuiswerken leuk

Wil je een wat chiquere uitstraling? Ga dan voor de memobox. De memobox is geschikt voor elk bureau. Het doosje is gepersonaliseerd met een foto die duidelijk zichtbaar is en je bureau opfleurt. Wanneer je de 120 notitieblaadjes hebt gebruikt, vul je ze gemakkelijk aan.

Maak thuiswerken leuk

Fotoschrift met kalender

Heb je meer schrijf of tekenruimte nodig dan een notitieblok? Ga dan voor het fotoschrift met kalender. Dit fotoschrift met kalender kan je helemaal zelf personaliseren. Kies een design en voeg één of meerdere foto’s toe. Met de leukste foto’s van jouw familie, vrienden of huisdieren wordt thuiswerken leuk! De voor- en achterkaft bevatten een combinatie van foto’s en een jaarkalender, zo weet je elk moment welke datum het is!

Maak thuiswerken leuk!

Hoe maak jij thuiswerken leuk?

Wat helpt jou om thuiswerken leuk te maken? Laat het ons weten door hieronder een reactie achter te laten of via #mysmartphoto op onze Instagram en Facebook.

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *