Je eigen foto op canvas!

Je eigen foto op canvas!

Kan je muur wel een oppepper gebruiken? Een foto op canvas laat je muur stralen, maar je eigen foto op canvas natuurlijk helemaal In deze blog ga ik je iets meer vertellen over een foto op canvas. Zo kan jij gemakkelijker kiezen voor welk formaat je gaat, welke foto je af gaat laten drukken op canvas en in welke ruimte jij je eigen foto op canvas gaat ophangen.

Een foto canvas maak je gemakkelijk in ons online fotoprogramma. Je kiest een design, voegt je foto toe en bestellen maar! Maak je liever een fotocollage? Ook een fotocollage is gemakkelijk te maken met onze kant en klare designs. Op deze manier hoef jij alleen nog maar je favoriete foto’s toe te voegen.

Wat is canvas?

foto op canvas
Canvas is populair materiaal dat wordt gemaakt van ruw, elastisch katoen. Een foto op canvas heeft een klassiek effect, dit geeft een mooie uitstraling aan jouw kamer. Canvas is ontzettend populair, dit komt doordat iedere foto eigenlijk goed tot zijn recht komt op canvas. Ook past canvas uitstekend in ieder interieur.

De voordelen van een foto op canvas

Canvas is niet alleen erg mooi om te zien, maar heeft ook veel voordelen. Canvas is erg licht, je hebt geen zware schroeven nodig om je foto op canvas op te hangen. Bij smartphoto worden alle bevestigingsmaterialen voor je foto op canvas gratis meegeleverd, dat is helemaal handig! Een canvas heeft geen lijst nodig, het staat zo al super stijlvol! Wil jij toch liever een lijst om je canvas? Ook dit is natuurlijk mogelijk! Canvas is erg sterk, je foto op canvas gaat jaren mee. Is je canvas vies geworden? Met een vochtige doek maak jij je foto op canvas gemakkelijk schoon.

Canvas of canvas luxe?


Bij canvas heb je de keuze uit een foto op canvas en een foto op canvas luxe. Er is één groot verschil. Een foto op canvas heeft een dikte van 2 cm, een foto op canvas luxe heeft een dikte van 4 cm en hierdoor een luxere uitstraling.

Overtuigd? Aan de slag!

upload je foto's
Voor je begint aan jouw foto op canvas is het belangrijk dat je de foto’s die je hiervoor wil gaan gebruiken op één plek verzamelt. Dit kan op verschillende manieren. Maak een mapje aan op je computer met bijvoorbeeld de naam “Canvas januari 2018” en zet hier de foto’s in die je denkt te willen gaan gebruiken. Op smartphoto.nl is het ook mogelijk om op andere manieren je foto’s te uploaden.

Via Mijn apparaat ga je naar de mapjes op je telefoon, tablet of computer. Kies je voor smartphoto, dan ga je naar het mapje met foto’s die je op hebt geslagen op smartphoto.nl. Klik op het Facebook icoontje om verbinding te maken met je Facebook account en voeg foto’s toe die op jouw Facebook profiel staan. Ook via Google Photos is het mogelijk om je foto’s te uploaden. Bij Google Photos is het wel belangrijk dat je voor je foto’s wil gaan uploaden alle foto’s in mapjes hebt staan. De foto’s die automatisch worden gekoppeld, maar niet in mapjes staan worden niet gezien door smartphoto en kunnen niet worden geüpload. Dan hebben we nog het Flickr icoontje, door hier op te klikken kun je foto’s die jij in jouw Flickr profiel geplaatst hebt uploaden. Heb jij een geweldig Instagram profiel en zou je foto’s vanaf je Instagram graag afdrukken op canvas? Dan gebruik je het Instagram icoontje en hier verschijnen dan jouw foto’s die jij ooit op Instagram profiel hebt geüpload.

Bepaal de kleuren van je canvas

canvas zwart wit
Voor je zomaar je favoriete foto op canvas gaat laten afdrukken is het belangrijk om te kijken wat er bij jou past. Heb jij een wit huis en strak huis? Dan is het misschien wel heel erg gaaf om een foto in zwart-wit af te laten drukken op canvas. Of kies je dan juist voor een foto met felle kleuren, zodat het een groot contrast geeft met je rustige interieur. Bij een robuuste kamer zoals hierboven vind ik het zelf heel erg gaaf om een zwart wit foto te hebben hangen. Uiteraard is veel ook afhankelijk van je smaak, maar ik probeer je toch een aantal ideeën en tips te geven.

Een kleurrijke foto voor de kinderkamer

Op een kinderkamer is het leuk om met iets meer kleur te werken. Je kunt natuurlijk kiezen voor zachte kleurtjes, maar een persoonlijke canvas met mooie kleuren zorgt er voor dat de kinderkamer direct een hele andere uitstraling krijgen.

Een collage op canvas

collage op canvas
Een mooie eigen foto als wanddecoratie is al erg persoonlijk, maar het kan nog unieker en specialer! Hoe gaaf is het om je foto laten af te drukken in sepia? Of ga jij voor allemaal kleine foto’s van jullie trouwdag? Maak een prachtige collage en geniet iedere dag van je mooiste momenten aan de muur.

Meerdere canvassen aan de muur!

canvas fotogallerij
Wil je graag meerdere foto’s aan de muur, maar is een collage niet helemaal jouw ding? Ga dan voor een fotogallerij op canvas. Laat meerdere foto’s afdrukken op meerdere canvasdoeken en creëer een mooie collage bij jou aan de muur! Het leuke hiervan is dat je over een aantal jaar bijvoorbeeld 2 canvassen kunt laten vervangen voor een groots effect.

De leukste quotes aan de muur!

quotes canvas
Heb jij een aantal superleuke foto’s die je wil laten afdrukken op canvas, maar wil je je muur net wat meer sfeer geven? Zoek dan ook een aantal leuke quotes op het internet en laat deze afdrukken! Tip: denk aan de auteursrechten, je mag niet alle afbeeldingen zomaar laten afdrukken. De quotes zorgen voor een speels effect tussen je foto’s!

Al met al is er dus keuze genoeg! Twijfel je nog? Bekijk dan gewoon rustig alle mogelijkheden voor een foto op canvas op onze website.

Heb jij al een keuze kunnen maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *