Maak je foto op aluminium hexagon

Maak je foto op aluminium hexagon

Een foto op aluminium hexagon is ontzettend populair en dat is niet voor niks, want deze wanddecoratie is dankzij de gave vormen een echt kunstwerk! Het leuke is ook dat je helemaal zelf de vorm op de muur kunt bepalen en eindeloos kunt variëren in de opstelling én kunt blijven uit bereiden met nieuwe foto’s. In deze blog lees je alles over onze zeshoekige fotoplaten voor aan de muur.

Tip: combineer foto’s met een gave, bijpassende quote. Dat maakt het toch tot een tof plaatje? 🤩

Zo maak je een foto op aluminium hexagon

Bekijk onze video hoe je eenvoudig de foto’s op aluminium hexagon maakt

De foto’s op hexagon worden afgedrukt in hoge kwaliteit op een aluminiumplaat. Ze zijn makkelijk te maken in ons online fotoprogramma en na bestelling heb je jouw hexagons voor aan de muur ook snel in huis! Heb je nieuwe foto’s gemaakt tijdens een fotoshoot of de vakantie? Die bestel je heel eenvoudig bij!

Waarom kiezen voor een foto op aluminium hexagon?

  • Afdruk van hoge kwaliteit op een aluminiumplaat
  • Glanzende afwerking met kleurverbetering
  • Afgeronde hoeken
  • Met bijpassend montagesysteem
  • Montagesysteem geschikt voor magnetische en niet-magnetische muren
  • Alleen geschikt voor gladde wanden zonder structuur

Dankzij het bijpassende montagesysteem hang jij na ontvangst de foto’s op hexagon gemakkelijk en snel aan de muur! En dankzij de magneten kun je jouw foto’s van plek wisselen.

Onze klant mamavansennamae maakte bij ons deze prachtige foto op hexagon. Bekijk de video voor het eindresultaat.

Instagram Mamavansennamae

Heb je een open keuken, dan is dit de ideale plek om je muur mee op te vrolijken. Ook in de slaapkamer of in de woonkamer staan onze foto’s op hexagon prachtig 🤩!

Deel jouw foto op aluminium hexagon met de wereld. We zien graag jullie creaties terug. Gebruik bij het delen op Instagram en Facebook de hashtag #mysmartphoto.

Wil je liever een grotere foto op de muur? We hebben nog veel andere soorten wanddecoratie waar je je foto’s mee kunt laten schitteren en sfeer kunt brengen in je huis. Ga bijvoorbeeld voor een foto op acrylglas of een foto op hout. Wil je je tuin wat opvrolijken? Bestel dan een toffe tuinposter.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *