1 jaar samen cadeau

1 jaar samen cadeau

Hebben jullie 1 jaar verkering? Dan is dit hét moment om jullie liefde te vieren en elkaar te verrassen met een super lief 1 jaar samen cadeau. Terugkijken op alle leuke dingen die jullie dit jaar hebben beleefd en lekker genieten van elkaar mag centraal staan. Love is in the air 🥰.

Jullie hebben vast heel wat mooie momenten samen beleefd en deze vastgelegd op camera. Hoe leuk is het dan om iets speciaals te doen met deze foto’s? Of je laat via een lieve tekst weten hoeveel hij/zij voor jou betekent. In deze blog lees je wat je cadeau kunt doen als je 1 jaar samen bent. Cadeautjes made with love zijn toch wel de leukste. 💗

Geef een lieve knuffel cadeau

Een knuffel geven aan je geliefde is echt een super romantisch cadeau! Helemaal als jullie nog niet samen wonen is dit cadeau ideaal, want zo kan hij/zij toch nog een soort van blijven knuffelen met jou😉.

De knuffels zijn ontzettend zacht en super cute! Je hebt keuze uit verschillende dierenknuffels. Welke is jouw favoriet?

Maak een prachtig fotoboek

Verzamel al die leuke foto’s en maak er een prachtig fotoboek van. Zo kun je makkelijk en snel al jullie leukste, mooiste, fijnste en grappigste momenten terugkijken. De liefde zal er vanaf spatten. We hebben verschillende soorten fotoboeken, namelijk in formaat M, L of XL. Maar je kunt ook gaan voor fotoboek collection 52. Een andere aanrader speciaal voor 1 jaar samen cadeau is het fotoboekje met quotes. In dit design staan namelijk al hele leuk en lieve quotes, het enige wat je nog hoeft te doen is het boekje aan te vullen met jullie leukste foto’s.

Voor de echte spelletjes liefhebber

Zijn jullie dol op spelletjes spelen? Dan is dit bij uitstek een cadeautje voor jullie. Je beleeft namelijk uren speelplezier met onze speelkaarten met foto’s. Wil je iets anders, ga dan voor het spel uno. Een erg leuk en origineel cadeau waar jullie samen veel plezier aan kunnen beleven.

De mooiste mok met jullie foto

Elke ochtend genieten van een heerlijke kop koffie of thee is nog leuker met een gepersonaliseerde mok. Dit cadeau is persoonlijk één van mijn favorieten als cadeau voor 1 jaar samen. Helemaal omdat je geliefde er dagelijks gebruik van kan maken. Dat is toch dubbel genieten ☕😉.

Een bloemetje of bloempot

Naast een persoonlijk cadeau kun je hem of haar ook verrassen met een mooie bos bloemen. Bij de vrouwen doen rozen het natuurlijk altijd goed, maar een mooi boeket met verschillende bloemen zal ook zeker in de smaak vallen.
Is jouw vriend of vriendin meer van de planten? Geef dan een bloempot met foto cadeau. Die ziet hij/zij echt niet aankomen, en wellicht zullen de plantjes nog beter groeien nu 😉.

Een lekkere parfum

Het cadeau doen van een mooie parfum is ook een erg persoonlijk cadeau, omdat ieders smaak anders is. Je kunt hem/haar favoriete luchtje cadeau doen, maar ook gaan voor een nieuwe geurtje. Elke keer wanneer hij of zij dan het parfum draagt, zal herinneren aan de fijne band die jullie samen hebben.

Sleutelhanger met foto of tekst

Met een sleutelhanger draagt jouw geliefde jou altijd bij zich. De sleutelhanger met foto is een lust voor het oog en daarnaast houdt hij jouw sleutels moeiteloos bij elkaar houdt. Of ga voor een sleutelhanger met een lieve tekst, bijvoorbeeld, I love you, now and forever🥰.

En nog een plus aan dit cadeautje is de snelle levering. Bestel je de sleutelhanger vandaag voor 16.00 uur, dan is hij morgen al in huis!

Geef heerlijke chocolade cadeau

De liefde gaat door de maag toch? En het is echt niet zo dat alleen vrouwen genieten van chocolade. Er zijn ook genoeg mannen dol op chocolade. Daarom is een heerlijke chocolade het perfecte 1 jaar samen cadeau. Wil je gaan voor iets origineels? Laat je foto dan afdrukken op chocolade. Kijk hoe leuk foto op chocolade is!

Wil je hem of haar iets speciaals vertellen, bestel dan onze chocolade telegram. We hebben verschillende varianten qua blokjes, namelijk vanaf 21 oplopend tot 60 stukjes. Dat moet dus wel lukken om hem of haar te verrassen met een lieve tekst.

Het zachtste cadeau

Verwen jouw vriend(in) met een zacht kussen dat bedrukt is met die onvergetelijke foto van jullie. Super gezellig voor op de bank, in de fauteuil of op bed. En het maken van dit cadeau is ook zo gedaan. Kies het formaat kussen, upload jullie favoriete foto en bestellen maar! Ben je een echte romanticus, ga dan voor ons hartvormige kussen. 😍

Voor ons hartvormige kussen en kussen vierkant m is de snelle levering van toepassing. Dat houdt in: voor 16.00 uur besteld, is morgen al in huis.🎁 Geen stress dus als je wat aan de late kant bent!

Deel je cadeau

Met welk cadeau ga jij je partner verrassen bij 1 jaar verkering? Laat het ons weten. Vergeet ons ook niet te volgen op onze socials Instagram en Facebook.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *