De mooiste klantcreaties

De mooiste klantcreaties

Bij smartphoto vind je een uitgebreid assortiment fotoproducten. Natuurlijk maken wij daar zelf foto’s voor op onze site, maar wat ik zelf nog veel leuker vind zijn de foto’s van onze klanten! Het is soms zo gaaf om te zien welke klantcreaties er gemaakt worden met onze producten.

Top 5 klantcreaties

Hieronder deel ik mijn persoonlijke top vijf klantcreaties met jullie. Deze creaties zijn favoriet, omdat ik de foto’s prachtig vind of de uitvoering ontzettend origineel is. Ik heb een selectie gemaakt uit de foto’s die in 2021 tot nu toe met ons zijn gedeeld op Instagram.
Heb jij ook iets leuks gemaakt met fotoproducten van smartphoto? Deel je creaties dan met ons via de #mysmartphoto op Instagram! Wie weet staan jouw foto’s dan in een volgende blog!

1. De klantcreatie fotopuzzel van mama.natasja

Klantcreaties: puzzel met foto
Klantcreaties: puzzel met foto

Hoe gaaf is deze puzzel met foto? Mama.natasja was één van de eersten die ons een foto stuurde van de puzzel. 😍 Het gave vind ik dat het hele gezin plezier heeft aan de puzzel!

Klantcreaties: puzzel met foto

Deze puzzel heeft 500 stukjes, maar wist je dat de puzzel met foto inmiddels ook verkrijgbaar is in 1000 stukjes? Maar ook voor de allerkleinsten onder ons hebben we leuke puzzels in ons assortiment, zo is de puzzel er ook in 24, 25 en 30 stukjes. En voor de iets oudere kinderen is de puzzel ook erg leuk met 120 of 315 stukjes.

2. De voerbak van Kyaradevenyn

Klantcreaties: voerbak

Ik vind deze voerbak van kyaradevenyn in combinatie met de schattige hondjes zó leuk! 🐶😍 Een voederbak is niet een product wat veel klanten delen, terwijl het zeker voor bijvoorbeeld dierendag een super leuk product is! Ook als verjaardagscadeautje voor iemand die gek is op zijn of haar huisdier is dit gewoon echt wel een topper! Het is leuk voor je huisdier én je kan er ook nog eens een afbeelding van je huisdier op af laten drukken, twee vliegen in één klap dus! Meer fotoproducten voor (huis)dieren vind je hier! 🐰🐹🐱

3. Acrylglas van Juliakniese

Klantcreaties: acrylglas

Juliakniese liet een schitterende foto afdrukken op acrylglas. Deze foto vind ik mooi dankzij het materiaal, maar ook door de foto die Julia liet afdrukken. En dan het feit dat ze zelf naar de foto kijkt, voor mij maakt dit het plaatje compleet! Wist jij dat een foto op acrylglas een prachtige hoogglans afwerking heeft met heldere kleuren en een intense dieptewerking? Wil jij ook een foto op wanddecoratie maken? Lees onze blog over het maken van wanddecoratie.

4. Fotoboek van mommys.dailylife_blog

fotoboek creatie van een klant

Een fotoboek blijft één van mijn favorieten. Ik vind het echt heerlijk om op een saaie zondagmiddag een fotoboek te pakken en foto’s te kijken. Foto’s van mezelf als kind, foto’s van vakanties met ons gezin, de eerste keren zelf op vakantie, ik kijk er allemaal met een grote glimlach op terug. Mommys.dailylife_blog maakte ook een fotoboek en ik word er gewoon blij van om te zien hoe zij samen terugkijken op mooie momenten. Kan jij wel tips gebruiken voor het maken van jouw fotoboek? Lees dan zeker even deze blog!

5. Foto op chocolade van vera_ravedmusthaves

foto op chocolade

De foto op chocolade is nog vrij nieuw, maar echt al wel een persoonlijke favoriet. Wat mij betreft is dit echt een super cadeau om iemand te verrassen. Chocolade doet het altijd goed, maar dan ook nog met een eigen foto. Helemaal top. Hoe leuk is deze chocolade met eigen foto van Vera_ravesmusthaves? Zij gaf deze cadeau voor Vaderdag.

Deel jouw creatie met ons!

Het is lastig om echt een keuze te maken, maar dit zijn wat mij betreft wel echt hele toffe klantcreaties. Wil jij ook jouw creatie met ons delen? Laat het hieronder weten middels een reactie of deel gepersonaliseerde producten op Instagram of Facebook en gebruik de hashtag #mysmartphoto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *