De leukste fotoproducten van onze klanten!

De leukste fotoproducten van onze klanten!

Elke keer opnieuw worden we verrast door de mooie fotoproducten die onze klanten hebben gemaakt! Daarom hebben we onze favoriete klantcreaties van 2022 op een rijtje gezet. Neem snel een kijkje en laat je inspireren!

We beginnen met de leukste fotoproducten van januari: het jaarboek van @mommylove_cr

Fotoproducten: jaarboek

Met een jaarboek kun je op een leuke en bijzondere manier terugblikken op het afgelopen jaar. @mommylove_cr maakte daarom dit prachtige jaarboek vol speciale momenten. Wil jij ook een jaarboek maken? In ons online fotoprogramma maak je jouw fotoboek eenvoudig en snel. Kies een formaat, kaft en design, voeg je favoriete foto’s toe en je maakt in een handomdraai jouw eigen naslagwerk van het afgelopen jaar. Tip: al onze fotoboeken met een harde kaft hebben een gratis platliggende binding. Hierdoor liggen beide zijden van je jaarboek volledig vlak. Dat maakt het bladeren door jouw boek extra fijn!

Februari: de koekjestrommel van @makzien

Koekjestrommel

Hoe leuk is deze koekjestrommel van @makzien? Leuk voor jezelf, maar ook erg leuk om cadeau te geven aan een vriend of familielid. De koekjestrommel is verkrijgbaar in diverse vormen, zoals rond, hartvormig en vierkant. Maak jouw cadeau extra speciaal door er koekjes, snoepjes of chocolade truffels aan toe te voegen. Verstuur je jouw koekjestrommel per post naar iemand? Voeg dan een videoboodschap toe aan jouw geschenk!

Maart: de theedoos van @huisjeinheesch

Fotoproducten: theedoos

Een kopje thee drinken wordt een stuk leuker met deze gepersonaliseerde theedoos! De theedoos heeft 9 vakjes voor jouw favoriete theesmaken. Op de deksel van de doos kun je een grappige quote, een naam of een tekst laten graveren.

April: de bloempotjes van @shirleymets.nl

Fotoproducten: bloempotjes

Eén van onze favoriete fotoproducten: onze bloempotjes! Dit fotocadeau is leuk als geschenk voor een verjaardag, bruiloft of een speciale dag zoals Moederdag. @shirleymets.nl liet de tekeningen van haar zoontje afdrukken op haar bloempotjes als cadeau voor oma. Leuk en origineel!

Mei: het memoryspel van @papa.zijn

Fotoproducten: memoryspel

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor kinderen? Maak net als @papa.zijn een eigen memoryspel! Met leuke foto’s van familie en vriendjes wordt het spelen een stuk leuker! De memory is gemaakt van stevig karton en wordt geleverd in een bijpassende opbergdoos.

Juni: de borrelplank van @chantalledekoter

Borrelplank

De dochter van @chantalledekoter gaf deze mooie borrelplank cadeau aan haar vader voor Vaderdag. In de plank kun je een leuke, grappige of lieve tekst laten graveren. Kies uit diverse designs om er iets extra origineels van te maken.

Onze favoriete fotoproducten van juli: de snoepzakjes van @vajenraffsp

Fotoproducten: snoepzakjes

Als je een speciale gelegenheid viert, zoals een huwelijk of een babyshower, is het altijd leuk om je gasten na de tijd te bedanken voor hun komst met een leuke traktatie. Zo hebben zij direct een bijzondere herinnering aan de dag! Onze gepersonaliseerde bedankjes zijn hier ideaal voor. Ook leuk om uit te delen als verjaardagstraktatie op school, zoals @vajenraffsp deed. Zij maakte deze mooie snoepzakjes met gepersonaliseerde wikkel.

Augustus: de gymtas van @huisjevolrijkdom

Fotoproducten: gymtas

Het zoontje van @huisjevolrijkdom begon het nieuwe schooljaar in stijl met zijn eigen gepersonaliseerde gymtas. Op de voorkant van de tas kun je een mooie foto en een naam of tekst plaatsen. Met de verstelbare riemen is deze tas gemakkelijk op de rug te dragen. Ideaal als gymtas of voor de zwemles!

September: de retro foto’s van @casakatoo

Retro foto's

Je mooiste foto’s verdienen het om afgedrukt te worden op echt fotopapier! Naast onze standaard fotoafdrukken, hebben we ook veel leuke specials, zoals deze mooie retro foto’s. De foto’s hebben een vintage look, met een witte boord rondom de foto’s. Tip: worden jouw retro foto’s een cadeau voor een dierbare? Neem dan eens een kijkje bij onze foto’s in een doosje! Deze retro fotoprintjes zijn verpakt in een bijpassend doosje, zodat je het gemakkelijk cadeau kan geven.

Oktober: de emaille mokken van @kimberleyhelderop

Fotoproducten: emaille mok

Koffie, thee of warme chocomelk drinken doe je natuurlijk het liefst uit je eigen mok! Deze emaille mokken zien er stijlvol uit en zijn ideaal voor jouw warme drank. Je personaliseert de mokken eenvoudig met jouw favoriete foto’s, een tekst of één van onze vrolijke designs.

November: de chocolade telegram van @mama.sven.tess

Chocolade telegram

Heb jij een speciale boodschap voor iemand? Je vertelt het op een originele manier met deze chocolade telegram! Maak zelf een combinatie van tekst en emoji’s om er een uniek geschenk van te maken. De telegram is gemaakt van overheerlijke Belgische chocolade. Dat wordt smullen!

Last but not least, de leukste fotoproducten van december: de bureaukalenders van @cindydenekamp

Bureaukalenders

Een kalender in huis of op kantoor is altijd handig: zo heb je de datum van vandaag en je afspraken altijd bij de hand. @cindydenekamp maakte deze toffe bureaukalenders met houten houder. Leuk voor op je (thuis)werkplek en een originele manier om je favoriete foto’s te laten zien!

Deel jouw fotoproducten met ons!

Heb jij ook mooie fotoproducten gemaakt? Deel ze met ons op Instagram via de hashtag #mysmartphoto! Wie weet zie jij jouw foto dan terug in onze blog, in onze nieuwsbrief of op onze socials!

Linsey is content manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze vaak buiten te vinden met haar fotocamera, want fotografie is haar grote hobby! Haar foto's gebruikt ze daarna natuurlijk om mooie fotoproducten en cadeautjes te maken. Linsey geeft je tips en inspiratie om jouw foto's op een creatieve manier te gebruiken en de leukste cadeaus te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *