Vier de liefde: Valentijnsdag op afstand

Vier de liefde: Valentijnsdag op afstand

Kun je op Valentijnsdag niet fysiek aanwezig zijn bij jouw wederhelft. Om hem of haar toch te laten weten dat je aan haar denkt delen we in deze blog liefdevolle ideetjes hoe je hem of haar toch kan verrassen 💕. Zo vieren jullie de liefde!

Stuur een knuffel

Stuur jou geliefde een de zachtste knuffel met een persoonlijk opdruk. Dit kan een mooie foto zijn of een lieve tekst! Zo kan hij/zij toch even knuffelen ondanks dat jullie op deze dag niet samen zijn. We hebben verschillende soorten knuffeltjes, dus voor ieder wat wils! Welke knuffel vind jij het liefst?

Knuffel met foto en tekst

Fotoboek met quotes

Verzamel foto’s van jullie mooiste tripjes, dagjes weg of van die gezellige avondjes en bundel ze samen in een fotoboekje. Speciaal voor geliefdes hebben we een fotoboekje met quotes ontwikkeld. Hier staan liefdevolle quotes in, dus het enige wat jij nog hoeft te doen is het boekje aan te vullen met jullie mooiste foto’s!

Fotoboekje met quotes

Gevulde koekjestrommel

Wist je dat wij ook een fotokoekjesblik inclusief koekjes verkopen? Op het blik zelf kun je jullie mooiste foto laten afdrukken en vervolgens kies je voor de lekkerste Lotus koekjes. Laat dit koekjestrommel dan bij hem of haar thuis bezorgen. Een liefdevolle en lekkere verrassing dus!

Koektrommel

Fotoblok met hartjes

Speciaal voor Valentijnsdag bieden we het fotoblok met hartjes aan. De voorraad is gelimiteerd. Kies je mooiste foto uit en laat het bij jou geliefde bezorgen. Een heel romantisch en super stijlvol cadeautje 💕.

Fotoblok met hartjes

Proosten op afstand

Is je geliefde fan van een lekkere wijn? Verras hem of haar dan heel gepersonaliseerd wijnkistje met wijn. Je kunt kiezen uit een rode wijn, witte wijn of rosé. Het kistje met opdruk of tekst maakt dit cadeautje extra feestelijk en persoonlijk.

Wijnkistje met wijn

Maak de mooiste kaart

Iets wat ook erg romantisch is en makkelijk om te maken zijn fotokaarten. Laat hem eerst bij jou thuis bezorgen zodat je in eigen handschrift nog een lief tekstje kan toevoegen. En extra leuk: een zoen in de kaart of een beetje van jouw parfum sprayen op de kaart. Zo wordt het kaartje echt heel persoonlijk.

Verstuur een persoonlijk en romantisch kaartje
Fotokaart

Een prachtige sleutelhanger

Sleutels heb je altijd bij je en wat is er daarom leuker om een fotosleutelhanger aan hem of haar te geven. We hebben verschillende soorten sleutelhangers, namelijk een sleutelhanger aluminium, maar ook een houten sleutelhanger. Je kunt ook kiezen voor een leren sleutelhanger waar je een lief tekstje op laat zetten.

Leren sleutelhanger met tekstje
Leren sleutelhanger

Voeg een kaartje toe aan je bestelling

Wist je dat je bij een groot aantal fotocadeaus voor maar 1 euro extra gepersonaliseerd kaartje kan laten toevoegen aan je bestelling? Zo maak je je cadeautje nog wat completer!

Voeg een kaartje toe aan je bestelling!
Fotokaart

Heb je wel eens Valentijnsdag op afstand gevierd en hoe verrasten jullie elkaar toen? Laat het weten via een reactie of via #mysmartphoto via onze Instagram of Facebook.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *