De leukste fotoproducten voor het WK Voetbal 2022

De leukste fotoproducten voor het WK Voetbal 2022

Op 20 november is het zover: het WK Voetbal 2022 gaat van start! Het Nederlandse voetbalteam speelt de eerste wedstrijd – tegen Senegal – op 21 november om 17:00 uur. Ga jij de wedstrijd kijken met familie of vrienden? Maak er thuis een feestje van met jouw eigen gepersonaliseerde WK producten! Lees snel verder en ontdek onze speciale selectie van producten voor het WK Voetbal 2022.

Hang de vlaggetjes op!

WK voetbal 2022 vlaggetjes

Versier jouw huis tijdens het WK Voetbal met je eigen oranje vlaggetjes! Deze gepersonaliseerde vlaggenlijn bevat 16 vlaggetjes, die je elk op een andere manier kan ontwerpen. Met leuke foto’s, de Nederlandse vlag en een snufje oranje maak je er feestelijke versiering van. O, en deze vlaggetjes zijn ook nog eens dubbelzijdig gedrukt!

Jouw mascotte voor het WK Voetbal 2022: de knuffel leeuw!

Hoe leuk is deze schattige knuffel leeuw? Deze leeuw staat niet in z’n hempie, maar in een gepersonaliseerd T-shirt waar je zelf een foto of een tekst op kan zetten. Ideaal als mascotte voor het WK Voetbal 2022!

Serveer hapjes op je eigen borrelplank

Komen jouw familie en vrienden de wedstrijd bij jou thuis kijken? Serveer dan lekkere borrelhapjes in stijl op je eigen borrelplank. Deze houten plank kun je laten graveren met een tekst of quote. Tip: we hebben een speciaal voetbal design voor deze plank die perfect is voor tijdens het WK!

Maak een voetbal T-shirt

Moedig het Nederlands Elftal aan in je eigen T-shirt! Laat een naam, tekst of quote op je T-shirt afdrukken – of kies voor een mooie voetbalfoto. Je kunt zelf kiezen of je het T-shirt op de voor- of achterkant wilt laten personaliseren. Tip: het T-shirt is ook verkrijgbaar in kindermaten; zo kun je gemakkelijk matchen met je kinderen.

Tijd om te proosten!

Bij het kijken van een voetbalwedstrijd hoort natuurlijk ook een lekker biertje. Met deze gepersonaliseerde flesopener open jij je biertjes in stijl. Ontwerp de flesopener helemaal zelf met een grappige quote of een foto. Proost!

Maak je eigen poster van het WK Voetbal 2022

WK Voetbal 2022 poster

Met je eigen WK poster breng je meteen de voetbalsfeer in huis! Laat een leuke of grappige foto afdrukken op professioneel fotopapier. Kies uit diverse formaten en voeg een leuk design toe om je poster nog specialer te maken.

Deel jouw WK Voetbal 2022 ideeën met ons!

Heb jij ook leuke WK producten gemaakt bij ons? Deel ze met ons via de hashtag #mysmartphoto op Instagram. Wij vinden het altijd leuk om jullie creaties te zien!

Linsey is content manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze vaak buiten te vinden met haar fotocamera, want fotografie is haar grote hobby! Haar foto's gebruikt ze daarna natuurlijk om mooie fotoproducten en cadeautjes te maken. Linsey geeft je tips en inspiratie om jouw foto's op een creatieve manier te gebruiken en de leukste cadeaus te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *