De leukste klantcreaties van 2021

De leukste klantcreaties van 2021

Bij smartphoto vind je een uitgebreid assortiment aan fotoproducten. Zelf worden wij altijd erg blij van onze producten, maar we zijn nog blijer met de enthousiaste reacties van onze klanten! Op Instagram delen zij regelmatig de mooiste klantcreaties met ons.

Top 15 klantcreaties 2021

In deze blog deel ik mijn persoonlijke top 15 klantcreaties van 2021 met jullie. De gaafste fotocadeaus, fotoboeken en wanddecoratie komen voorbij. Lees dus snel verder en laat je inspireren!

1. Klantcreaties om van de smullen: de koekjestrommel van @Makzien

Hoe leuk is deze koekjestrommel van @Makzien? Kleine Marie Alice is in ieder geval enthousiast! Onze koekjestrommel personaliseer je gemakkelijk en snel met jouw eigen favoriete foto’s. Daarnaast heb je ook de optie om de trommel te laten vullen met snoepjes of overheerlijke Lotus koekjes. Ideaal om cadeau te geven, maar natuurlijk ook ontzettend leuk om zelf te hebben.

2. De houten snijplank van @Madebymowie

Houten snijplank klantcreaties

De houten snijplank is en blijft één van mijn persoonlijke favorieten! Deze ronde variant werd met ons gedeeld door @Madebymowie. Het leuke aan deze snijplank is, dat -ie super veelzijdig is. Je kan ‘m natuurlijk gewoon gebruiken als snijplank, maar ook als tapasplankje of om het ontbijt mee op te dienen. Laat een persoonlijke tekst, een naam of een favoriete quote in de snijplank graveren en je hebt een uniek cadeautje voor jezelf of voor iemand anders.

3. Het fotoboek van @Thepastelsuitcase

Wauw, wat een prachtig fotoboek is dit! @Thepastelsuitcase bundelde de mooiste foto’s van haar gezin in dit fotoboek. Heerlijk om op een druilerige zondagmiddag nog eens doorheen te bladeren en lekker bij weg te dromen.

4. De fotoposters van @Interior.by.hegeman

Klantcreaties: fotoposters

Sommige foto’s zijn zo speciaal, die horen gewoon als kunstwerk aan de muur! @Interior.by.hegeman maakte deze mooie fotoposters met foto’s van haar gezin. Onze posters worden gedrukt op hoge kwaliteit fotopapier en je kan kiezen tussen een matte of glanzende afwerking, afhankelijk van het formaat. Mooie lijst eromheen en je hebt te gekke wanddecoratie!

5. De familieplanner van @Suus.en.kids

Het gezinsleven kan behoorlijk druk zijn. Voetbaltraining hier, kinderfeestje daar, oh… en vergeet die tandartsafspraak niet! Een familieplanner kan op zulke momenten een handige uitkomst zijn. Zo maak je snel overzichtelijk wie wanneer welke afspraak heeft. @Suus.en.kids maakte deze toffe familieplanner met superleuke en vrolijke gezinsfoto’s!

6. De broodtrommel van @Mama.van.lynn.liam

Klantcreaties: broodtrommel

Een eigen broodtrommel, hoe tof is dat? Lynn van @Mama.van.lynn.liam is ontzettend blij met die van haar! Onze broodtrommels verfraai je met je eigen favoriete foto’s, een naam of een leuke tekst. Superhandig én leuk voor naar school.

7. Klantcreaties voor aan de muur: de foto op hexagon van @Mamaenmia

Deze hexagon van @Mamaenmia is echt ontzettend gaaf geworden! Wil jij ook een foto op hexagon maken? Selecteer je favoriete foto’s, kies zelf het aantal tegels en maak er zo jouw eigen kunstwerk van. Met het handige bijpassende montagesysteem monteer je de hexagons eenvoudig aan de muur. Echt een aanrader als je op zoek bent naar originele wanddecoratie!

8. De foto op chocolade van @Chantalledekoter

Klantcreaties: foto op chocolade

Laten we eerlijk zijn: chocolade is altijd een goed cadeau. Maar een foto op chocolade is natuurlijk wel net iets specialer. @Chantalledekoter koos een prachtige foto van haar kids en maakte zo een uniek fotocadeau om op te eten!

9. Klantcreaties voor kinderen: de knuffels en het memory spel van @Marinkabloemendal

Bij smartphoto hebben we een heleboel fotocadeaus voor kinderen. Deze cadeaus personaliseer je met je eigen foto’s. Dat maakt het spelen extra leuk! @Marinkabloemendal maakte voor haar kids deze schattige knuffel en een memoryspel. Urenlang speelplezier gegarandeerd!

10. De sneeuwbol van @Huisjevolrijkdom

Klantcreaties: sneeuwbol

@Huisjevolrijkdom deelt altijd de leukste fotoproducten met ons! Zo ook deze prachtige sneeuwbol. Kleine Senn kan zich uren vermaken met dit mooie winterwonderland. Tip: zo’n sneeuwbol met foto is echt superleuk om cadeau te geven.

11. De foto’s in een doosje van @Janetpetit

Wist je dat je bij ons naast foto’s in een vast formaat ook foto’s in een speciale vorm kan laten afdrukken? Deze foto’s in een doosje van @Janetpetit zijn afgedrukt met een stoere retro look. Terugkijken op speciale momenten wordt zo extra speciaal. Dankzij het hippe doosje berg je de foto’s altijd gemakkelijk weer op.

12. De puzzel met 1000 stukjes van @Cindydenekamp

Klantcreaties: puzzel met 1000 stukjes

@Cindydenekamp maakte een fotopuzzel met 1000 stukjes om lekker samen met haar dochter te maken. Een superleuke manier om een mooie herinnering vast te leggen. Ben jij net als zij een echte puzzelfanaat? Maak dan ook zo’n fantastische puzzel! Onze puzzels variëren van 24 stukjes voor de kleine puzzelaars tot 1000 stukjes voor de echte puzzelexperts.

13. De drinkfles van @Desley.daley.skye

Niet alleen leuk, maar ook nog eens superhandig, zo’n eigen drinkfles met foto. De dochter van @Desley.daley.skye is er zo te zien erg tevreden mee! Deze drinkflessen zijn geschikt om zowel warme als koude dranken in te bewaren. Leuk om mee te nemen naar school of naar het werk.

14. De bureaukalender van @Cute_rebel

Klantcreaties: bureaukalender

Ook de bureaukalender is één van mijn favoriete fotoproducten. Ideaal voor als je jouw bureau wat vrolijker wilt maken en op een originele manier terug wilt kijken naar je mooiste herinneringen. @Cute_rebel maakte deze kalender met een hippe houten designhouder.

15. Klantcreaties voor trouwe viervoeters: de hondenmand van @Thuisbijthess

Ook onze trouwe viervoeters verdienen af en toe eens een speciaal cadeau. @Thuisbijthess ontwierp deze stoere hondenmand met de naam van haar hond. Gijs lijkt zijn lekkere nieuwe bedje wel te waarderen! De hondenmanden zijn te personaliseren met tekst, foto’s en vrolijke designs.

Ontdek nog meer leuke klantcreaties!

Ben jij ook zo blij geworden van al die leuke klantcreaties? Volg ons dan op Instagram en ontdek nog meer toffe klantcreaties! Heb jij zelf een mooi fotoproduct gemaakt dat je met ons wilt delen? Gebruik dan de hashtag #mysmartphoto op Instagram!

Linsey is content manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze vaak buiten te vinden met haar fotocamera, want fotografie is haar grote hobby! Haar foto's gebruikt ze daarna natuurlijk om mooie fotoproducten en cadeautjes te maken. Linsey geeft je tips en inspiratie om jouw foto's op een creatieve manier te gebruiken en de leukste cadeaus te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *