De leukste bedankjes na afloop van de bruiloft

De leukste bedankjes na afloop van de bruiloft

Verras jouw gasten met de meest originele bedankjes na afloop van de bruiloft. Bij smartphoto vind je tal van persoonlijke bedankjes voor de bruiloft. Het maken van deze bedankjes is al een feestje op zich! Zo zullen de voorbereidingen voorspoedig verlopen. Bestel wel op tijd om zeker te zijn dat je jouw geschenkjes op tijd in huis hebt. Voeg jullie foto, datum en naam toe aan deze geschenken en je verwent jouw gasten ook na afloop.

Prachtige gepersonaliseerde lolly’s

Verras de gasten met een smakelijk en ambachtelijk cadeau: heerlijke lolly’s met een gepersonaliseerde sticker. De lolly’s zijn er in drie kleuren, roze, groen en blauw gecombineerd met wit en hebben de heerlijke van kers en aardbei. Zeg nou zelf, hoe tof zijn deze lolly’s? Een zoete verrassing voor jong en oud. Laat een foto of de namen afdrukken op de stickers van deze ambachtelijke lolly’s.

Snoepzakjes met wikkel

Geef de gasten een een stijlvol zakje mee met een inhoud naar keuze. Bij smartphoto maak je deze leuke zakjes met wikkel. Er zijn tal van designs waardoor je ze naar het volledig naar jullie eigen thema kunt ontwerpen. Kies zelf de inhoud van het zakje: snoepjes, chocolaatjes of ga bijvoorbeeld voor een armbandje als aandenken van deze bijzondere dag.

Er is keuze uit de snoepzakjes met volledige wikkel of snoepzakjes met aan de bovenkant een persoonlijke kaartje. Welke is jouw favoriet? We zijn er benieuwd naar. Je kunt het ons laten weten door hieronder een reactie achter te laten of via onze social media Instagram en Facebook.

Gepersonaliseerde bloempotjes als bedankjes na afloop van de bruiloft

Houden jullie een bruiloft dat helemaal in het teken staat van green vibes? Dan zijn de gepersonaliseerde bloempotjes het ideale bruiloft bedankje. Kies voor gepersonaliseerde houten prikkers of gepersonaliseerde stickers en doe er jouw plantje naar keuze in. De plantjes koop je bij het lokale tuincentrum. Zo heb je in een handomdraai en mooi en duurzaam cadeau waar je de gasten zeker mee zal verrassen. Dit cadeau zal daarom zeker in goede aarde vallen 😉.

Bruiloft bedankje: gepersonaliseerde kaarsen

De geur van geluk! Geef jouw gasten een blijvende herinneringen dankzij dit bruiloft bedankje! Deze gepersonaliseerde kaarsen bevatten een heerlijke vanillegeur en je kunt ze bestellen met een een sticker of zelfs een magneet buttons. Bij het aansteken van deze kaars zullen ze terugdenken aan deze fijne dag!

Gepersonaliseerde snoeppotjes met jouw eigen vulling

Wil je de bruiloft bedankjes naar een next level brengen? Dan zijn deze gepersonaliseerde snoeppotjes een prachtig en origineel bruiloft bedankje. Je vult de glazen potjes met invulling naar keuze. Ga voor heerlijk badzout, een smakelijke verrassing of leuke droogbloempjes en verras jouw gasten met dit geschenkje na afloop. Een origineel, verrassend en bovendien ook hygiënisch cadeautje dat je kan stijlen naar jouw persoonlijke stijl.

Zeepjes met sticker: heerlijke bedankjes na afloop van de bruiloft

Tot slot deel ik graag deze zeepjes met sticker. Ideaal voor een klassieke bruiloft met veel zachte tinten. Dan zijn deze zeepjes met jouw sticker de ultieme bruiloft bedankje. De voor 98% biologisch afbreekbare zeep is gemaakt met heerlijke Amandelolie en Sheaboter. De zeepjes met sticker zijn te verkrijgen in de kleuren roze/wit en blauw/wit. Dit is een fijne herinneringen aan die mooie dag.

Fotostrip van deze feestelijke dag

Tijdens de bruiloft worden er heel veel foto’s gemaakt. Dat is niet zomaar, deze speciale dag vol liefde is een dag om nooit te vergeten. Doe wat met de foto’s en bedank de gasten daarom met deze leuke fotostrips. Je bestelt ze per set van 5 verschillende prints. Zo ontvangen de gasten ook de foto’s van deze mooie dag vol liefde en feest.

Fotostrip

Een blijvende herinnering met deze bedankjes na afloop van de bruiloft

Persoonlijke bruiloft bedankjes zijn nog net iets specialer. Geef daarom een leuk presentje mee aan de gasten. Het maken van de geschenkjes kost maar een kleine moeite en heeft een groots effect. Welke bruiloft bedankjes ga jij je gasten geven? Wij zijn erg benieuwd!

Inspiratie voor de bruiloft

Ben je nog op zoek naar meer inspiratie voor jullie bruiloft? Kijk dan eens op onze speciale pagina voor bruiloften. Hier vind je kaarten voor de bruiloft, versiering en cadeaus voor de bruiloft.

Lees ook:

Lees ook onze andere blogs gerelateerd aan het thema bruiloft, trouwen en vrijgezellenfeest. Je vindt hier tips voor het aankleden van deze dag, de voorbereidingen en hoe je een goed vrijgezellenfeest organiseert. Bij smartphoto kun je ook terecht voor het vieren van andere speciale feesten: verjaardag, Sinteklaas, Kerst, het feest tijdens Oud en Nieuw of geboorte.

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *