De leukste bedankjes bruiloft

De leukste bedankjes bruiloft

Hebben jullie binnenkort de grote dag gepland en zijn jullie volop bezig met de voorbereidingen? Dan kan smartphoto jullie helpen om een persoonlijke draai aan deze speciale dag te geven met persoonlijke bedankjes voor de bruiloft. Want het maken van deze bedankjes is al een feestje op zich!

Prachtige gepersonaliseerde lolly’s

Verras de gasten met een smakelijk en ambachtelijk cadeau: heerlijke lolly’s met een gepersonaliseerde sticker. De lolly’s zijn er in drie kleuren, roze, groen en blauw gecombineerd met wit en hebben de heerlijke van kers en aardbei. Zeg nou zelf, hoe tof zijn deze lolly’s?

Snoepzakjes met wikkel

Geef de gasten een een stijlvol zakje mee met een inhoud naar keuze. Bij smartphoto maak je deze leuke zakjes met wikkel. Er zijn tal van designs waardoor je ze naar het volledig naar jullie eigen thema kunt ontwerpen.

Er is keuze uit de snoepzakjes met volledige wikkel of snoepzakjes met aan de bovenkant een persoonlijke kaartje. Welke is jouw favoriet?

Gepersonaliseerde bloempotje als bruiloft bedankje

Houden jullie een bruiloft dat helemaal in het teken staat van green vibes? Dan zijn de gepersonaliseerde bloempotjes het ideale bruiloft bedankje. Kies voor gepersonaliseerde houten prikkers of gepersonaliseerde stickers en doe er jouw plantje naar keuze in.

Bruiloft bedankje: gepersonaliseerde kaarsen

De geur van geluk! Geef jouw gasten een blijvende herinneringen dankzij dit bruiloft bedankje! De gepersonaliseerde kaarsen bevatten een heerlijke vanillegeur en je kunt ze bestellen met een een sticker of zelfs een magneet buttons.

Gepersonaliseerde snoeppotjes met jouw eigen vulling

Wil je de bruiloft bedankjes naar een next level brengen? Dan zijn deze gepersonaliseerde snoeppotjes een prachtig en origineel bruiloft bedankje. Je vult de glazen potjes met invulling naar keuze. Ga voor heerlijk badzout, een smakelijke verrassing of leuke droogbloempjes en verras jouw gasten met dit geschenkje na afloop.

Zeepjes met sticker

Tot slot deel ik graag deze zeepjes met sticker. Ideaal voor een klassieke bruiloft met veel zachte tinten. Dan zijn deze zeepjes met jouw sticker de ultieme bruiloft bedankje. De voor 98% biologisch afbreekbare zeep is gemaakt met heerlijke Amandelolie en Sheaboter. De zeepjes met sticker zijn te verkrijgen in de kleuren roze/wit en blauw/wit.

Een blijvende herinnering

Persoonlijke bruiloft bedankjes zijn nog net iets specialer. Geef daarom een leuk presentje mee aan de gasten. Het maken van de geschenkjes kost maar een kleine moeite en heeft een groots effect. Welke bruiloft bedankjes ga jij je gasten geven?

Inspiratie voor de bruiloft

Ben je nog op zoek naar meer inspiratie voor jullie bruiloft. Kijk dan eens op onze speciale pagina voor bruiloften.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.