Een bijzonder huwelijksjubileum organiseren doe je zo!

Een bijzonder huwelijksjubileum organiseren doe je zo!

Heb jij binnenkort een jubileum? Een jubileum is een speciale gebeurtenis dat je natuurlijk niet onopgemerkt aan je voorbij laat gaan. 12,5 jaar in dienst, 25 jaar getrouwd of de leeftijd van 50 jaar bereikt? Tijd voor een feestje en niet zomaar een feestje! Nee, een speciale gelegenheid vraagt om een speciaal feestje. Organiseer jij je eigen feestje of wil je binnenkort je beste vriendin of een familielid verassen? Een leuk huwelijksjubileum organiseren doe je zo!

huwelijksjubileum

Huwelijksjubileum

Heb je binnenkort een huwelijksjubilea te vieren? Of het nu voor jezelf is of dat je wat organiseert voor je beste vriendin of een familielid, het organiseren van een jubileum vraagt een goede voorbereiding.

Versiering
Met versiering kleed je een feest leuk aan, tevens ook een belangrijke factor om een geslaagd feest te organiseren. Want eerlijk een feest staat of valt met versiering, zonder aankleding is oogt het gewoon ontzettend saai. Maar hoe pak je de versiering goed aan? Met gepersonaliseerde slingers, een grote banner en gepersonaliseerde tafeldecoratie laat je gegarandeerd een onvergetelijke indruk achter. Zet daarnaast een leuke boog met ballonnen of rozen neer en je hebt een mooie entree. Daarnaast is het leuk om fotoafdrukken en posters in en rond het huis op te hangen met leuke foto’s van het gelukkige stel.

huwelijksjubileum

Een slideshow
Vervolgens is het leuk om bij binnenkomst gebruik te maken van een leuke slideshow met een bijhorende speech. Ga samen met familieleden en vrienden terug in de tijd en geniet van de mooie herinneringen die jullie samen hebben gemaakt.  Hiervoor zoek de mooiste momenten bij elkaar en projecteer ze op een groot scherm.

Tijd voor gebak
Tijdens of na de slideshow is het een mooi moment om het jubileum te vieren met een heerlijk stuk taart. Het is natuurlijk extra leuk als ook de taart gepersonaliseerd is met een leuke foto erop. Je kunt bij de bakker simpelweg je foto laten afdrukken op een taart.

huwelijksjubileum

Herinneringen ophalen met…

Muziek
Haal tijdens het feest herinneringen op van vroeger, maar vergeet ook de leuke recente momenten niet. Zet muziek op van vroeger of doe een rondje langs je gasten en laat mensen om de beurt een nummer kiezen. Leuk voor een gevarieerde, maar gezellige avond waarbij iedereens muzieksmaak voorbij komt.

Eten
Zet lekkere hapjes en drankjes op tafel dat je doet denken aan mooie momenten tijds een feest, vakantie of andere gelegenheid.

huwelijksjubileum

Activiteiten
Maak de avond nog gezelliger met activiteiten. Dit kan in de vorm van dansen, spelletjes of een uitje zijn. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een leuk bordspel bij klein gezelschap, dansen en eten bij veel gasten of een uitje naar de bowlingbaan of het casino. Een andere leuke manier om nieuwe herinneringen te creëren is door middel van zelfverzonnen opdrachten uitvoeren. Alles voor de gezelligheid! Natuurlijk hoef je niet per se activiteiten te regelen om er een geslaagd feest van te maken hoor. Met simpel muziek, lekker eten en leuke, grappige of bijzondere verhalen wordt het een succesvolle dag.

huwelijksjubileum

Een bijzonder cadeau

Als jij binnenkort een jubileum hebt zal je niet met lege handen willen verschijnen, maar wat is een leuk en origineel cadeau dat je aan het gelukkige paar kan geven? Een gepersonaliseerd cadeau doet het altijd goed, een jubileumboek is een bijzonder cadeau dat je kunt geven en waar het getrouwde paar zonder twijfel heel blij mee zullen zijn.

Huwelijksjubileum

Maureen schrijft overdag o.a. teksten voor de blog en social media van smartphoto. In de avond houdt ze van een goede film of serie. Haar vrije tijd besteedt ze verder graag aan het bloggen op haar eigen website.

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *