Mok met eigen foto, een aantal originele ideeën

Mok met eigen foto, een aantal originele ideeën

Een mok met een persoonlijke foto is erg leuk om te maken, om te geven, om te krijgen én om zelf te houden! Maar wist je dat er hartstikke veel manieren zijn om je mok te gebruiken? Natuurlijk kan je er lekker je thee uitdrinken ’s ochtends, genieten van een kop warme chocomelk, maar ik geef je nog een aantal tips hoe je mok kan gebruiken. Hierdoor staat je mok met eigen foto niet de hele dag in een keukenkastje, maar kan je er de hele dag van genieten! Je kan ook kiezen voor speciale mokken sets met bij elkaar passende designs en gekleurde mokken.

Voor de zoetekauw

Een mok functioneert ook prima als een soort schaaltje voor snoepjes. Het staat gezellig en door de mok te personaliseren kun je hem helemaal maken in een eigen thema of stijl! Zo kun je er voor zorgen dat alle mokken goed bij elkaar matchen. Wat dacht je van een mok vol snoepjes voor jouw Valentijn? Of een mok vol lekkers voor Pasen? Zo kun je voor iedere gelegenheid een mooie mok maken er van allerlei lekkere snoepjes in bewaren.

persoonlijke mok Pasen

Zet de bloemetjes binnen

Mok met eigen foto cactus

De meesten van ons zullen maar wat graag de bloemetjes buiten zetten, maar wat dacht je er van om de bloemetjes eens binnen neer te zetten? In je eigen mok! De mokken zijn uitstekend te gebruiken voor kruiden of kleine bloemetjes. Of wat dacht je van een schattige kleine cactus in je mok met eigen foto? Maak bijvoorbeeld meerdere mokken met leuke quotes, cijfers of je eigen foto’s en plaats de mokken bij elkaar voor een extra leuk effect. Ga je kruiden kweken in je mok? Dan is het ook leuk om een foto van het kruid met de naam op de mok af te laten drukken, zo weet je precies wat er in welke mok zit.

Een feestje in je mok

Mok met eigen foto cake

Vind jij een cake eten ook een feestje? Heb je wel eens gehoord van een mug cake? Het is zeker de moeite om dit eens te googlen, want het is gemakkelijk te maken en zeker een feestje om te eten! Leuk als ontbijt, lunch of tussendoortje. En in je persoonlijke mok ziet het er natuurlijk ook nog eens éxtra leuk uit!

Shake it baby

Shake cake

Misschien heb jij er al wel eens van gehoord of anders heb je er misschien wel eens een fotootje van voorbij zien komen op instagram. De Shake cake! Een soort van milkshake en cake in één. Het is grote zoete verwennerij, maar erg leuk om te maken bij bijzondere gelegenheden. Verras je geliefde tijdens een bijzondere dag in een mok met eigen foto die je speciaal hebt laten maken en maak dan deze lekkernij. Voor recepten kan je het beste gewoon even het internet afstruinen, maar ik vind zelf die met Oreo koekjes erin fantastisch! 😉
Wil jij deze shake graag maken, maar vind jij een mok hiervoor niet geschikt? Dan kan je natuurlijk ook onze Mason Jars gebruiken! Ook deze kun je natuurlijk gemakkelijk personaliseren.

Alle potloden verzamelen

mok met eigen foto

Verzamel al je potloden of pennen in een mooie gepersonaliseerde mok. Zet de mok leuk op je bureau of in een kastje. Zo heb je altijd alle pennen bij elkaar én het ziet er nog gezellig uit ook! Plaats bijvoorbeeld een foto van die toffe wintersportvakantie op je mok.

Pop it!

mok met eigen foto popcorn

Serveer popcorn in een mooie mok met quote of toffe foto! Dat ziet er extra gezellig uit! Het leukste is om de popcorn eerst zelf te laten poppen en dan in de mok te doen. Dan is de popcorn nog warm als je het gaat eten, mmm dat wordt smullen!

Bekijk onze website om te zien welke leuke producten je nog meer kan laten personaliseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *