Black Friday

Black Friday

Sinterklaas staat voor de deur, daarna krijgen we de kerstdagen en natuurlijk zijn er het hele jaar door verjaardagen. Genoeg redenen om tijdens Black Friday voordelig je cadeautje te bestellen en te geven tijdens deze speciale momenten.

In deze blog inspireren we je graag wat je kan doen met onze producten die tijdens Black Friday wel erg scherp geprijsd zijn!

Bundel jouw mooiste foto’s

Wil je graag een fotoboek maken, maar wil je de foto’s die je gaat maken op de verjaardag van je dochter er ook nog graag bij in hebben? Geen probleem! Bestel nu jouw fotoboeken voucher XL en maak je fotoboek XL wanneer het jou uitkomt! Na aanschaf van je voucher heb je nog even de tijd om je fotoboek te maken en je voucher te verzilveren. Erg passend als je een jaarboek van het bijzondere jaar 2020 wilt maken. Naast het maken van een jaarboek geven we in deze blog nog 6 ideeën voor het maken van verschillende fotoboeken.

Dit zijn de voordelen van een fotoboek XL:

Allereest komen jouw foto’s extra goed tot zijn recht! Daarnaast bevatten fotoboeken met een harde kaft een gratis platliggende binding. Ook heb je in een fotoboek XL alle ruimte voor jouw foto’s en tekst. Onze fotoboeken zijn uit te bereiden tot wel 100 bladzijden. De mogelijkheden zijn daar: je hebt bij de fotoboeken van smartphoto keuze uit een fotokaft, leren kaft of een mooie linnen kaft.

Black Friday

Ben je benieuwd hoe een fotoboek gemaakt wordt? Lees het dan snel in deze blog: hoe wordt mijn fotoboek gemaakt?

Laat je foto schitteren aan de muur

Geniet van jouw mooiste foto aan de muur en profiteer nu van maar liefst 50% korting op canvas. De korting is geldig op foto op canvas 40×60. Wist je dat een foto op canvas wordt geleverd inclusief gratis ophangsysteem? Super handig toch?!

Een foto op canvas is een echte blikvanger en brengt je terug naar een mooie herinnering. Wist je dat een foto op canvas nog meer voordelen heeft? Lees het snel in deze blog.

Black Friday

Elke maand een nieuwe foto aan de muur

Met een wandkalender blijf je bij de tijd en heb je elke maand een nieuwe foto aan de muur. En het leuke is, jouw unieke wandkalender maak je bij ons heel eenvoudig zelf! Na het kiezen van een design voeg je gemakkelijk jouw foto’s en teksten toe. De wandkalender is voorzien van een gemakkelijk ophangsysteem, zo hang jij jouw kalender gemakkelijk en snel aan de wand. Maak van je kalender een toffe herinnering!

We hebben verschillende soorten wandkalenders. Vind je het moeilijk om te kiezen welke kalender het beste bij jou past? Lees dan snel deze blog en ontdek hoe je de leukste kalender zelf maakt.

Black Friday

Train jouw hersenen met dit vrolijke spelletje

Met dit spelletje heb je uren speelplezier en daarnaast train je ook nog jouw hersenen. Zoek de juiste plaatjes bij elkaar en maak jouw stapel dikker en dikker! Heb jij de juiste plaatjes gevonden, dan mag je nog een keer. Probeer dit zo vaak mogelijk vol te houden om dit leuke spel te winnen. Memory is een spel voor alle leeftijden en daarom ook heel erg leuk om aan iemand cadeau te doen. Kies 15 mooie foto’s uit en plaats ze op het memoryspel. Bestel je dit fotocadeau voor 16.00 uur op een werkdag, dan wordt het de volgende dag al geleverd! Dit gepersonaliseerde spelletje krijg je inclusief bijpassende opbergdoos.

Memory spel met foto's
Memory spel met foto’s

De leukste deals tijdens Black Friday

Naast de extreem hoge kortingen op de fotoproducten beschreven in deze blog hebben we ook nog hele aantrekkelijke kortingen op alles. Wat ga jij kopen tijdens deze Black Friday? Laat het ons weten door hieronder een reactie achter te laten of deel jouw aankoop op onze Instagram of Facebook via #mysmartphoto.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *