De 10 leukste cadeaus van Sinterklaas

De 10 leukste cadeaus van Sinterklaas

Het is alweer bijna zover! Nog even en dan zal Sinterklaas zijn verjaardag op 5 december vieren. En de schoen mag ook weer worden gezet! Allemaal erg leuk en spannend! Niet alleen voor de kids, maar ook voor alle ouders, oftewel de hulpsinterklazen 😉. Want wat zal de sint deze keer schenken? Hij geeft je 10 tips van de leukste en gepersonaliseerde sinterklaascadeaus

Sinterklaascadeaus
Sinterklaascadeaus

Zie de maan schijnt voor de bomen

Met bakje pepernoten, een zachte pyjama en vol zenuwen zitten de kinderen voor de open haard. De schoen zetten en een liedje zingen blijft altijd een gezellig ritueel. Ook het Sinterklaas journaal kijken hoort bij deze gezellige traditie. Is de schoen gezet, dan blijft het de volgende ochtend toch altijd spannend. De kinderen worden toch vroeger wakker, want zou de sint geweest zijn? En welk cadeautje zit er in hun schoentje? Ontdek het snel welke cadeautjes eventueel in de schoen of zak kunnen.

1. Een puzzel op eigen niveau

Met een verrassende puzzel maak je iedereen blij! Van 24, tot 500 of 1000 stukjes! Welke grootte kan jij aan? En ben je iemand die met de zijkanten begint of sorteer jij eerst op kleur? Laat een foto van de familie printen of van zijn of haar superheld. Met dit cadeau wensen we je uren speelplezier. Extra leuk: bij de fotopuzzel van 24 stukjes kun je een speciale augmented reality videoproduct toevoegen. Zo komt het fotoproduct helemaal tot leven met een persoonlijke boodschap.

Sinterklaascadeaus: gepersonaliseerde puzzel
Fotopuzzel

2. Een memo spel om van de sint te winnen

Sinterklaas houdt wel van een spelletje memory. Omdat hij de namen van alle kindjes goed moet onthouden, is zijn geheugen heel erg belangrijk. Deze moet natuurlijk getraind blijven. Durf jij de strijd aan met Sinteklaas en Piet? Oefen alvast met jouw broertjes en zusjes zodat je de sint volgend jaar kan verslaan! 

Sinterklaascadeaus: memo spel met foto's
Memory met eigen foto

3. Een knuffel voor de lange nachten

In de winterperiode is het eerder donker en dan is het toch fijn om het binnen gezellig te maken. De lampjes aan en de hout op de haard. Lekker met een dekentje op de bank en een lieve knuffel aan je zij. Deze lieve, zachte knuffels vergezellen jou graag. Kies uit een aap, teddybeer, konijn, Leeuw, Wasbeer, Olifant of Vos. Met een foto van mama en/of papa op het T-shirt van jouw knuffelbeer ben je nooit meer alleen! Of toch liever een foto van jouw favoriete tekenfiguur of zanger(es)? 

Sinterklaascadeaus: knuffel met foto
Knuffel met foto

4. Speciale chocolade van Piet

Naast de gezonde mandarijntjes brengt Piet voor alle zoete kinderen gelukkig ook heel wat lekkers mee. Deze strooit hij met plezier uit. Daarnaast brengt hij dit jaar nog een origineel en heerlijk cadeautje, namelijk onze bijzondere foto op chocolade of tekst op chocolade! Heel erg verrassend en super lekker.

Sinterklaascadeaus: chocolade met foto of tekst

5. Een kaartspel voor urenlang speelplezier

Niets leuker dan een potje kaarten! Met enkele persoonlijke foto’s op speelkaarten til je jouw spelletjesnamiddagen naar een hoger niveau en geniet je tegelijkertijd van je eigen gemaakte spel. Kies uit speelkaarten met foto, kwartet met foto, vier op ’n rij, memo spel, MyUno of dominokaarten. Wie wint krijgt een extra chocolade Sinterklaasje. Ready set go, spelen maar! ♣♠♥♦

Sinterklaascadeaus: gepersonaliseerd kaartspel
Speelkaarten

6. Een sneeuwbol voor een witte kerst

Na de komst van Sinterklaas kunnen we eindelijk gaan uitkijken naar de kerstperiode. En wie is er geen fan van een dikke laag koude sneeuw buiten wanneer we binnen lekker gezellig rond de warme open haard zitten? Maar gaat het wel sneeuwen dit jaar? Met een gepersonaliseerde sneeuwbol zorg je gewoon zelf voor een witte kerst! Laat die sneeuwvlokjes maar dwarrelen! 

7. Een koekjestrommel voor alle zoetigheden

Wauw! Je komt de woonkamer binnen en Sinterklaas heeft de hele kamer versierd met chocolaatjes, speculaas, schuimpjes en pepernoten versierd… Maar wat nu? Als we dit allemaal op 5 december opeten dan gaat de tandarts niet blij zijn. In een toffe koekjestrommel met jouw foto kan je al het lekkers mooi opbergen voor later. Daar mogen mama en papa ook van afblijven!

Sinterklaascadeaus: koekjesdoos met foto
Koekjestrommel

8. Een mok voor een lekkere chocomelk

Mmmm een lekkere warme chocomelk… En dan nog het liefst met héél veel slagroom of mini marshmallows! Geniet van deze heerlijke drank uit je eigen gepersonaliseerde mok. Dan smaakt je drankje nog véél beter! Een foto van jouw allerliefste, familie, vrienden of jouw huisdier? Of toch liever jouw naam met een leuk design? We hebben verschillende mokken met tal van kleuren aan de binnenkant: wit, zwart, roze, blauw, rood en groen. Welke kleur kies jij voor jouw mok? 

Sinterklaascadeaus: gepersonaliseerde mok
Mok met foto

9. Een kussen voor een heerlijk dutje

We hebben allemaal soms wel even een powernap nodig. Even indommelen en dan kunnen we er weer vol tegen aan! Zeker de kleintjes hebben hun slaap meermaals per dag nodig. Met jouw eigen ontworpen kussen geniet jij met helemaal van jouw dutje. Nooit meer tegenspraak om even naar bed te gaan! 

Sinterklaascadeaus: gepersonaliseerd kussen
Kussen met foto

10. Een glitter fotoblok voor alle prins(es)jes

Wil jij een mooie prins(es) worden als jij later groot bent? Dat willen wij ook! Alles wat glanst en sprankelt, vinden wij daarom extra leuk! Heb jij een mooie foto die jij graag op jouw kamer wil zetten? In dit fotoblok met glitters wordt jouw foto extra magisch. Net zoals een echte prins(es)! 

Sinterklaascadeaus: fotoblok met glitters

Benieuwd naar meer cadeaus van Sinterklaas en Piet? Ontdek ze hier allemaal!

Welk cadeautje had jij in jouw brief naar de sint gezet? Wat hebben Sinterklaas en Piet in jouw schoen gelegd? Laat het ons weten weten via de reacties of via Facebook of Instagram met de hashtag #mysmartphoto!

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *