Sinterklaas surprises, leuke ideeën

Sinterklaas surprises, leuke ideeën

Sinterklaas surprises, de leukste tips voor 2022!

Het duurt nog even, maar voor we het weten is het 5 december en zitten we met z’n allen met pepernoten en grote brokken speculaas Sinterklaas surprises en cadeautjes uit te pakken. Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom is het slim om op tijd de lootjes te gaan trekken en ook tijdig te starten met je surprise. De Sinterklaas surprises zorgen ieder jaar weer voor veel hilariteit en gezelligheid, maar het maken van de Sinterklaas surprises lever ook vaak strijd en spanning op. Het lukt namelijk altijd nét niet zoals je in gedachten had, maar met onze tips en ideeën wordt het dit jaar een makkie én heb je gegarandeerd een toffe surprise!

Wij schetsen een aantal type mensen, waar we de ideale surprise bij hebben bedacht. Klopt de persoon niet helemaal in de omschrijving, maar is de surprise wel perfect? Ook dan mag je natuurlijk de surprise voor diegene maken.

De mobiele brigade
Sinterklaas surprises smartphone

Je kent ze wel, die mensen die de hele dag met hun smartphone in hun handen zitten. Hun hele leven speelt zich af op de mobiele telefoon. De agenda, de mailbox, de routeplanner, de parkeermeter, het fototoestel, de videocamera, photoshop en de reclamefolders. Al deze apps worden continue gebruikt door de mobiele brigade. En dan hebben we het nog niet eens over bellen en appen. Een surprise die natuurlijk perfect past bij deze smartphone liefhebber is een…. Juist! Smartphone! Maak een smartphone en stop het cadeautje aan de binnenkant. En natuurlijk heeft de mobiele brigade een mooi hoesje om zijn of haar telefoon met foto. Dit hoesje mag op de surprise dan ook niet ontbreken, gebruik hiervoor een poster.  Wij raden je aan om de poster te plastificeren, zodat de poster later ook nog gebruikt kan worden om aan de muur te hangen. 🙂

Hoe maak je een leuke smartphone suprise?
De smartphone is op meerdere manieren te maken. Bedenk eerst welke telefoon je gaat maken. Is diegene voor wie je de surprise maakt een echte iPhone lover of juist gek op Samsung? Het is leuk om dan ook die telefoon te maken. Of maak een unieke eigen smartphone. Ben je handig? Denk dan aan hout. Zo creëer je een stevige surprise! Maak een uitsnede van de telefoon op het hout en zaag deze twee keer uit. Teken ook de tussenstukken uit op hout en zaag deze ook. De tussenstukken verbinden de twee uitsneden van de telefoon met elkaar. Lijm alles aan elkaar vast. Nu is je telefoon klaar om bewerkt te worden. Schilder de telefoon in een kleur naar wens. Teken de cijfers er op of ga voor een groot scherm waar je bijvoorbeeld nog een poster met de favoriete website op haar telefoon plakt. Is werken met hout niet helemaal je ding? Dan kun je ook gewoon met een schoenendoos, verf en een schaar aan de slag!

De voetbalgek!

sinterklaas surprises voetbal

Heb jij ook een vriend of iemand in de familie die helemaal gék is van voetbal? Zo iemand die elke dag op het pleintje aan het voetballen is, op zaterdag of zondag met een sjaaltje richting het stadion gaat en iemand die het áltijd beter weet dan de coach? Dan zijn er diverse leuke surprises te verzinnen.
Wat dacht je van een voetbal met lekker smurrie binnenin waar hij de cadeaus uit moet vissen? Of maak het voetbalstadion van zijn favoriete club, een zelfgemaakt t-shirt of de spelersbus. Druk bijvoorbeeld foto’s af van favoriete spelers en knip deze in een rondje zodat het lijkt alsof ze uit het raam kijken vanuit de spelersbus. Natuurlijk is het ook erg leuk om er een foto van de ontvanger bij te plaatsen. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk welk item het best bij diegene past van wie je het lootje hebt getrokken en bedenk ook wat voor cadeautje je wil kopen en in welke Sinterklaas surprise je dat het beste kan wegwerken.

De make-up gek!
Sinterklaas surprises make-up

Make-up, maskertjes, niets is te gek! Deze surprise is te gek voor iedereen die gek is op alles wat met make-up te maken heeft!
Voor tieners is het ontzettend leuk om een make-up setje te maken of een make-up tafeltje. Gebruik leuke kleuren, maak met folie een spiegeltje en steel de show met jouw Sinterklaas surprises. Voor de echte nagellak liefhebber is het natuurlijk ook ontzettend leuk om een groot nagellak potje te maken! Het potje nagellak maak je natuurlijk in de favoriete kleur van de ontvanger!

Welke Sinterklaas surprises ga jij dit jaar maken? En heb je zelf nog leuke tips en ideeën? Laat het ons gerust weten in een bericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *