Tips om je thuis te vermaken

Tips om je thuis te vermaken

Wat een bijzonder jaar was 2020! Nu we in een lockdown zitten en de kerstvakantie voor de deur staat is het toch belangrijk om leuke dingen te doen. Daarom geven we je tips om je thuis te vermaken. Zo maak je er toch wat leuks van en laten we de verveling niet toeslaan😄. Lees snel verder!

Ga heerlijk bakken

Nu we allemaal thuis zijn is het een mooi moment om jouw bak talenten te ontdekken of opnieuw aan te spreken. Ga bijvoorbeeld zandkoekjes bakken, een lekkere chocoladetaart of bak oliebollen! De koekjes kun je vervolgens opbergen in je eigen koektrommel. Made with love 💙.

Stop je zelfgemaakte koekjes in jouw eigen koektrommel
Koektrommel

Kook je liever? Zoek dan op internet naar recepten die jou aanspreken, je kunt het zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. Vergeet niet je eigen keukenschort om te doen tijdens het koken, zo kun je je zonder zorgen helemaal laten gaan!

Keukenschort

Ga films kijken of boeken lezen

Iedereen heeft wel een lijstje met films die hij of zij nog graag wil zien. Hetzelfde geldt voor leesboeken. Een heerlijke comfortabele manier om je thuis te vermaken. En om het extra gezellig te maken drink je een lekker drankje uit eigen mok of glas. Ook het aansteken van een paar kaarsjes in de meest persoonlijke kaarshouder maakt het binnen extra gezellig.

Kaarsenhouder

Stel nieuwe doelen

Omdat er een nieuw jaar voor de deur staat is het een mooi moment om te kijken wat je graag wil bereiken in het nieuwe jaar. Denk hierbij aan verschillende gebieden waar je je op kan focussen, bijvoorbeeld leuke dingen blijven doen met vrienden, vaker sporten of leerdoelen. Schrijf ze voor jezelf op, zodat je ze niet uit het oog verliest. En doe dat dan op een extra mooi en persoonlijk notitieblok. Zo blijf je extra gemotiveerd: positive vibes only 🙌!

Notitieblok

Maak je eigen nieuwjaarskaarten

Een andere creatieve tip om je thuis te vermaken is het ontwerpen van nieuwjaarskaarten. Wens de mensen om je heen op de meest persoonlijke manier een lieve boodschap toe. Dit doe je middels een gepersonaliseerde kaart. De ontvanger zal blij verrast zijn en warme gevoelens van binnen krijgen.

Kaarten

Geef je huis een make-over

Nu je veel thuis bent is het fijn om je plekje echt gezellig te maken. Versier je huis daarom met mooie fotoafdrukken. We hebben verschillende soorten formaten waar je uit kan kiezen, bijvoorbeeld retrofoto’s maar ook standaard fotoafdrukken.

Fotostrip

Ga je liever voor een groter resultaat? Druk je foto dan af op een wanddecoratie. We hebben verschillende soorten materialen die allemaal een ander effect geven. Kies bijvoorbeeld uit canvas, hout, acryl of ga voor stoer aluminium? Trouwens, ben je al bekend met onze trendy hexagons?

Foto op hexagon

Verzamel de mooiste foto’s van je mobiel

Orden de foto’s op je mobiel en zoek de mooiste uit om deze af te drukken. Zo kun je over een tijdje makkelijk terugkijken op die fijne herinneringen. Ook leuk om oude foto’s door te sturen naar vriendinnen van vroeger. Blijft leuk om te zien hoe jullie er toen uit zagen ;).

Panorama fotoafdrukken

Hoe vermaak jij je het beste thuis? Laat het ons weten door hieronder een reactie achter te laten of via onze Instagram of Facebook met de #mysmartphoto.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *