De geliefde fotoproducten van collega Loes

De geliefde fotoproducten van collega Loes

Smartphoto biedt het grootste assortiment fotoproducten, en dit assortiment blijft zich maar uitbreiden. Collega Loes heeft een aantal geliefde fotoproducten. In deze blog deelt ze haar favorieten. Lees snel verder en laat je inspireren.

Mok met tijgerprint design

Ik begin mijn dag altijd met een heerlijke kop thee. Dit doe ik dan uit mijn favoriete mok om het feestje compleet te maken. Zo blijf ik goed gehydrateerd en heb ik nooit last van een ochtendhumeur. Een win-win situatie dus! Ik vind het super leuk dat we verschillende mokken met foto verkopen: mokken met een gekleurde binnenkant, de magische mok maar ook de emaille mokken vind ik erg stijlvol.

Een van mijn meest geliefde fotoproducten is toch wel de mok met het tijgerprint design. Kijk, dat ziet er toch gezellig uit?! Ik heb er foto’s op laten drukken van mijn gezin.

De mokken vallen binnen onze snelle levering categorie: bestel je dit fotoproduct voor 16.00 uur op een werkdag, dan wordt het de volgende dag al bezorgd!

Geliefde fotoproducten: een prachtig fotoboek

Fotoboeken maak ik heel graag. Het laatste fotoboek wat ik heb gemaakt was van onze fijne vakantie in Zeeland. Ook heb ik fotoboeken van de eerste jaren van mijn kinderen en voor opa en oma heb ik een fotoboek van de kleinkinderen gemaakt. Mijn favoriete formaat is fotoboek L vierkant harde kaft. Ik heb ze in mijn kast staan, en door een gelijk formaat te gebruiken staan ze allemaal netjes bij elkaar. Extra leuk: fotoboeken met harde kaft zijn voorzien van een gratis platliggende binding. Zo kun je jouw fotoboek fijn neerleggen op tafel.

Fotoboek L vierkant harde kaft

Bureaukalender met foto’s

Ik heb thuis een werkplek gecreëerd en op mijn bureau staat ook de bureaukalender met foto’s. Dit maakt mijn werkdag een stuk gezelliger en daarnaast is het ook erg praktisch: in één oogopslag zie je welke dag het is! Je kiest zelf met welke maand je start bij de kalenders van smartphoto.

Bureaukalender

Bloempot met mijn foto

Ik word helemaal blij van groen in huis. Zo heb ik een aantal leuke plantjes op de tafel staan in verschillende bloempotjes. Maar mijn favoriete bloempot is toch echt de bloempot met foto’s van mijn dochter en zoontje. Elke keer als ik er naar kijk, krijg ik een lach op mijn gezicht. Laatst zag ik ook een bloempot met een kindertekening. Dat vond ik ook een tof idee om te laten afdrukken op de bloempot met foto.

Op onze enkele bloempot met foto is snelle levering van toepassing: bestel je deze voor 16.00 uur op een werkdag, dan wordt deze de volgende dag al geleverd!

Bloempot met foto of tekst
Bloempot met foto

Deze geliefde fotoproducten geef ik graag cadeau

Een origineel chocolade cadeau

Als ik iemand wil bedanken die alles al heeft, dan geef ik dit overheerlijke maar ook originele chocolade cadeau. Ook als verjaardagsgeschenk vind ik de chocolade telegram heel erg leuk om te geven. Je kiest zelf welke blokjes je wilt: melk, puur of wit. Wil je het nog specialer maken, voeg dan een emoji toe aan de chocolade boodschap.

Chocolade telegram
Chocolade telegram

Geef de leukste foto van chocolade

Dit originele chocolade cadeau blijft verrassen en is bovendien echt om van te genieten! Ik heb mijn man al verrast met dit heerlijke geschenk en ook vriendinnen reageerde super enthousiast op dit heerlijke cadeau.

De foto op chocolade bestaat uit een basis van melkchocolade, gevolgd door een laagje witte chocolade waar met eetbare inkt de foto op wordt afgedrukt.

Kies een leuke, gekke of mooie foto uit en laat hem op een vierkant of rechthoekig formaat afdrukken. Wil je iemand op afstand verrassen, stuur de foto op chocolade dan op naar de ontvanger.

Foto op chocolade
Foto op chocolade

Tip: de foto op chocolade is ook super leuk als bedankje voor de juf of meester met de foto van de klas erop!

De mooiste gegraveerde producten

Wanneer ik geen mooie foto beschikbaar heb, geef ik graag een gegraveerd product. Bij smartphoto is het assortiment aan gegraveerde producten erg breed, toch heb ik een aantal favoriete cadeaus die ik graag met jullie deel.

De leukste borrelplank

Deze houten plank doe ik graag cadeau tezamen met wat heerlijke borrelhapjes: wat nootjes, chips en pindarotsjes. Altijd is de ontvanger super blij met dit cadeau en elke keer als ik op visite kom zie ik de plank in de keuken of op tafel staan. Een erg leuk, gepersonaliseerd en duurzaam cadeau.

De leukste glazen

Ook de gegraveerde glazen vind ik echte toppers! Bij smartphoto heb je keuze uit verschillende soorten glazen: bierglazen, wijnglazen, cocktailglazen, theeglazen en nog veel meer. Kortom ik slaag altijd! 😃

Leuke quotes voor op de glazen zijn: “I have mixed feelings about drinks”, “wine flies when you are having fun”, “partner in wine” en “Soms is een wijntje met vriendinnen de enige therapie die je nodig hebt”.

Extra fijn: de gegraveerde glazen vallen onder snelle levering. Bestel je ze voor 16.00 uur op een werkdag, dan worden ze de volgende dag al bezorgd🛻!

De leukste gegraveerde flesopener

Voor iedereen die graag een een koud drankje drinkt is dit mijn go to cadeau. De houten flesopener heeft een vriendelijke prijs en is een gaaf cadeau. De flesopener die je kunt laten graveren met een toffe tekst.

Tekst inspiratie voor op de flesopener: de naam van de ontvanger, proost of jij bent de beste! Dankzij het houten handvat ligt hij fijn in de hand.

Houten gegraveerde flesopener

Welke producten van smartphoto zijn jouw favoriet? Laat het ons weten door hieronder een reactie achter te laten.

Blijf op de hoogte

We zijn dagelijks actief op onze socials Instagram en Facebook. Hier blijf je op de hoogte van de nieuwste producten en ontvang je klantinspiratie. Schrijf je ook in voor ons nieuwsbrief voor exclusieve aanbiedingen.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *