Nieuw: de Smartphoto Gift Factory!

Nieuw: de Smartphoto Gift Factory!

Kerstcadeaus vanuit de nieuwe fabriek!

Wij hebben leuk nieuws om te delen, want wij hebben er een gloednieuwe fabriek bij! De vraag naar gepersonaliseerde cadeautjes werd steeds groter en dus blijft ook ons aanbod groeien! Daarom werd de hoogste tijd voor een nieuwe locatie. Doordat we deze nieuwe locatie hebben geopend, kunnen wij nu nog meer gepersonaliseerde producten voor jullie produceren! Goed nieuws toch šŸ¤©?!

Kerstdrukte in de nieuwe Gift Factory

Tijdens de laatste weken van het jaar is het heerlijk druk bij Smartphoto. Dagelijks vertrekken er zo’n 40.000 unieke fotocadeaus (!) vanuit de nieuwe Gift Factory naar hun eindbestemming. Zeker nu willen we vrienden en familie verrassen met een zelfgemaakt en persoonlijk cadeau.

Nieuwsgierig welke cadeautjes momenteel veel verkocht worden? Dat zijn er een heleboel! Onze mokken en de koekjestrommel zijn bijvoorbeeld enorm geliefd bij jullie. Daarnaast worden nieuwe cadeaus, zoals de puzzels, het houten fotoblok en de kaarshouders dit jaar enorm vaak verkochtšŸ’™.

Een kijkje in onze Smartphoto Gift Factory

130 verschillende fotocadeaus vanuit onze nieuwe Smartphoto Gift Factory

Maandenlang zijn we druk bezig geweest met verhuizen en testen, maar nu mogen we het eindelijk van de daken schreeuwen. Onze nieuwe cadeautjesfabriek is af en er wordt volop in gewerktšŸ’Ŗ.

Tijdens de laatste maanden van het jaar versturen wij al onze 130 verschillende fotocadeaus vanuit onze nieuwe Gift Factory naar bestemmingen over heel Europa.

Smartphoto heeft vier miljoen klanten over heel Europa.

Over heel Europa heeft Smartphoto ruim vier miljoen klanten. Het is onze missie om onze klanten continu blij te maken. Dit doen we door zoveel mogelijk cadeautjes te maken en te versturen. Om jullie te blijven verrassen, voegen we iedere maand nieuwe producten toe aan ons assortiment. Zo zijn er een aantal nieuwe puzzels bij gekomen. De nieuwe puzzels hebben veel meer stukjes en worden gemaakt in de Smartphoto Gift Factory.

Bestel jouw eigen unieke puzzel

Smartphoto Gift Factory in cijfers:

  • Verdubbeling in productieruimte: 7000 extra vierkante meter
  • 130 verschillende type fotocadeaus

En tijdens de laatste maanden van het jaar:

  • 160 vaste en tijdelijke werknemers
  • 40.000 cadeaus per dag waarvan 2.000 mokken en 800 kaarshouders

Maak kennis met onze nieuwe Gift Factory!

Wat heb jij gekocht in de eindejaarsperiode?
Deel jouw bestelde cadeaus en creaties via Instagram met de hashtag #mysmartphoto, we zijn super benieuwd wat jij voor moois hebt gemaakt! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *