Koekjestrommel, vijf originele toepassingen!

Koekjestrommel, vijf originele toepassingen!

In deze koekjestrommel hou je lekkere, zoete koekjes en gebakjes langer vers. Het is de ideale manier om een zelfgemaakte lekkernij op een originele manier cadeau te doen.

koekjestrommel

In deze koekjestrommel hou je lekkere, zoete koekjes en gebakjes langer vers. Het is de ideale manier om zelfgebakken koekjes of ander lekkers op een originele manier cadeau te doen.

Personaliseer deze koekjesdoos met een mooie foto of een toffe afbeelding. Voeg nog een ronde stickers of cadeaukaartjes toe in de koekjestrommel om het cadeautje af te werken als een professional.

  • Blikken doos
  • Rond, hartvormig of rechthoekig
  • Uitstekende fotokwaliteit
  • Gemaakt van metaal met bedrukbare aluminium plaat

Maar deze blikken doos is ook een perfect cadeau als je iets anders wil geven dan zelfgebakken koekjes.

1. De ideale verpakking voor je kerstcadeau

koekjestrommel als cadeauverpakking

Verstop je kerstcadeautje in deze geschenkdoos en maak van de verpakking zelf ook een cadeau. Zo wordt het uitpakken van de pakketjes nog leuker!

Kies tussen een rechthoekige of een ronde doos, selecteer een opmaak uit onze uitgebreide lijst van designs, voeg foto’s toe en je bent klaar. Je kan er ook voor kiezen om een eigen collage of afbeelding op te laden.

2. Wow, 2017 was magisch!

koekjestrommel als herinneringenbox

Op zoek naar een origineel cadeau voor je beste vriend(in), partner, broer/zus of je ouders? Maak een jaaroverzicht!

Verzamel een aantal mooie foto’s van het afgelopen jaar, print deze als retro of vierkant en selecteer de mooiste foto’s om de verzameldoos te personaliseren. Voeg nog wat touw en kleine wasknijpers toe aan het geschenk.

De gelukkige kan creatief zijn en een waslijn aan herinneringen maken.

3. Gebruik de koekjestrommel als geschenkdoos

Gebruik een foto of afbeelding op het deksel van de doos waaraan je de inhoud herkent. Zo hoef je nooit meer alle dozen te openen om te vinden wat je zoekt. Wij zetten een aantal ideeën op een rijtje:

Eerste hulp voor de kluns van de familie

koekjestrommel als ehbo-doos

Stel een EHBO pakket samen voor de kluns van de familie. Neem een foto van de uitgestalde inhoud en gebruik deze foto op het deksel van de geschenkdoos. Zo heb je ineens een handige checklist om na gebruik van de EHBO-doos weer aan te vullen.

Zij houdt van thee in de ochtend

thee

Vul de doos met verschillende theesoorten en zoek een leuke foto rond het thema thee of gebruik een foto van de uitgestrekte theevelden in Thailand. Het idee is natuurlijk ook geschikt voor andere lekkernijen.

Creatieve mensen hebben geen rommel, maar hebben overal ideeën liggen

breien

Voor een fervente fan van haken, naaien, breien of een andere hobby, maak je een opbergdoos voor al het nodige materiaal. Gebruik een afbeelding met het materiaal dat erin zit of zoek een mooie illustratie van deze hobby

4. Een doe-het-zelf pakket maak je zo

Verras beginnende tuiniers of keukenprinsessen in de familie met een doe-het-zelf-pakket.

Lekkerbekken pakket

Zoek een heerlijk recept en verzamel alle ingrediënten in kleine zakjes of doosjes. Deze verpak je in de doos die je personaliseert met een leuke foto van het resultaat. Dat wordt likkebaarden aan de kerstboom.

Je kan ook ineens een set uitnodigingen aan je doe-het-zelf pakket toevoegen, wellicht mag je het resultaat dan nog eens komen proeven!

Groene vingers pakket

Maak een assortiment van zaden voor de groentetuin en voorzie een kalender waarin je aangeeft welke zaden op welk moment gezaaid en geoogst moeten worden. Dit geschenk is een handige planner voor de tuinier.

5. Doe je partner of kinderen een ervaring cadeau

Tickets voor een weekendje weg met je partner of een bezoekje aan Disneyworld met de kinderen schenk je in een gepersonaliseerde herinneringendoos.

Zoek een mooie foto van jullie bestemming en voeg een reisgids, landkaart en/of vertaalwoordenboekje toe. Na de tijd gebruiken jullie de doos om de herinneringen van de reis in te bewaren. Bundel je mooiste foto’s in een pocketbook en voeg daar de verzamelde tickets, schelpjes, kaartjes en dergelijke aan toe. Dit is een aandenken waar jullie vaak met plezier naar zullen terug kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *