Tips voor alle singles op Valentijnsdag

Tips voor alle singles op Valentijnsdag

Ben je dit jaar alleen tijdens Valentijn? Niet getreurd, want hieronder vind je een aantal superleuke ideetjes om jouw Valentijnsdag ook als single nét wat leuker te maken! Enneh, ook als je geen single bent mag je onderstaande tips natuurlijk gebruiken! 😄

Leuk je huis op met een fotomuur

Verzamel je foto’s en versier die saaie muur met al die mooie herinneringen. Staan er nog leuke foto’s op je telefoon, sorteer ze dan in mapjes op je laptop en laat ze vervolgens afdrukken. Je kunt de foto’s met tape omlijsten waardoor de foto’s recht hangen. Elk gezelschap dat langskomt zal blijven staren naar al jouw leuke herinneringen. Meer tips om te doen met je leukste foto’s vind je in deze blog.

SquarePrints_Shoot_Lifestyle7

Maak iets lekkers voor jezelf

Liefde gaat door de maag! Ga ’s avonds heerlijk kokkerellen in de keuken met je eigen schort. Serveer vervolgens de hapjes op een speciale snijplank en geniet van je eigen creatie. Zo wordt het echt een feestje!

Neem een avondje me-time

Er is niks lekkerder dan eens goed voor jezelf zorgen. Zorg dat je ’s middags al alles in huis haalt voor een heerlijke beauty avond. Doe een verzorgend maskertje op, geef je nagels een schitterende make-over met een mooie nagellak en stap lekker in een warm bad met een heerlijke geurende bruisbal. Heb je geen bad? Maak het jezelf dan comfortabel met een lekker theetje, een deken en een goede film of serie.


Bron: Giphy.com

Shopping is cheaper than therapy

De titel zegt het al, soms is shoppen het antwoord op alles. Koop die leuke trui die je al een tijdje op het oog hebt. Wil je nieuwe schoenen? Bestel ze dan ook, want vandaag is de dag om eens extra lief te zijn voor jezelf.
Wel zin om online te shoppen, maar heb je al genoeg kleding? Maak dan een fotoboekje met al die toffe herinneringen met je vriendinnen.

Organiseer een Valentijnsavond met vriendinnen.

Trommel al je vriendinnen op en organiseer een gezellige spelletjesavond. Zorg dat je meerdere spelletjes klaar hebt staan, waarmee je de avond kunt vullen. Denk hierbij aan good old monopoly, maar ook het kaartspel mag natuurlijk niet ontbreken. Popcorn, nootjes, chipjes, drankjes en je hebt een top avond. En je drankje drink je uiteraard uit speciale glazen. Of je nu gaat voor fris, champagne, wijn of een biertje, deze gepersonaliseerde glazen doen het altijd goed. Of wat dacht je van een chocoladefondue of chocoladefontein? Succes gegarandeerd!

Boek een vakantie

Bron: Instagram love.laugh.loet

Zon, zee, strand… Ik hoor de zee al. Of wordt het toch een leuke skivakantie of een tof tripje naar Praag? Kijk op op internet welke vakantiebestemming jouw volgende wordt. Even lekker er tussen uit is altijd fijn. Ticket geboekt? Dan kunnen de voorbereidingen beginnen. Onze reiskoffer met foto is super praktisch en je zult nooit meer verward zijn of je wel de juiste koffer pakt! Bijkomend voordeel is de maat: ons koffertje is goedgekeurd als handbagage en is erg licht. Tip: Onze roestvrij stalen drinkfles is ook erg handig tijdens je vakantie, zo kan je je eigen fles gemakkelijk vullen en heb je altijd drinken bij de hand. En onze drinkfles is ook nog eens erg milieuvriendelijk.

Welke van bovenstaande tips ga jij in praktijk brengen? Of heb jij nog meer tips voor alle singles op Valentijnsdag?
Laat het ons weten in een reactie of post jouw tips op Instagram met #mysmartphoto

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *