De leukste fotoproducten volgens Lysanne

De leukste fotoproducten volgens Lysanne

Maandelijks vullen we ons assortiment aan met de leukste fotoproducten van hoogwaardige kwaliteit. Alle producten zijn te personaliseren met foto(‘s) en/of tekst. Unieker kan je het niet krijgen. Toch zijn er een aantal favorieten producten die er voor mij persoonlijk uitspringen. In deze blog deel ik mijn top 5 favoriete fotoproducten van smartphoto.

1. Fotoafdrukken

Fotoafdrukken zijn zo tof omdat je er zoveel kanten mee uit kan. Je kunt er je eigen fotoboek mee maken door alle foto’s er zelf in te plakken en aan te vullen met bijgeschreven teksten en leuke stickers. Heb je voor iemand een mooi cadeau gekocht en wil je het iets persoonlijker maken? Steek er dan een paar mooie foto’s van jullie bij en voilá, jouw cadeau is gelijk next level 🥰.

Een ander leuk idee is om je fotoafdrukken te verwerken in je interieur. Zelf heb ik mijn favoriete foto’s aan de muur hangen in dit rekje. Zodra ik een verzameling aan leuke nieuwe foto’s heb, laat ik ze afdrukken bij smartphoto en vervangen is zo gedaan. Zo raak ik nooit uitgekeken en mijn visite kijkt ook graag naar de leuke foto’s op de muur.

2. Foto op chocolade

Vrij recent toegevoegd aan ons assortiment maar het behoort zeker tot mijn top 5 de leukste fotoproducten van smartphoto. En dat heeft meerdere redenen: chocola is het antwoord op alles! Chocolade is zoet, romig en rijk in smaak. En daarnaast maakt chocolade gelukkig. Daarom is onze foto op chocolade zo’n fijn cadeautje. Persoonlijk en gemaakt van heerlijke Belgische chocolade. Leuk en lekker dus!

Niet alleen mijn favoriet, maar ook die van Vera 😍.

Naast onze foto op chocolade hebben we ook de chocolade telegram in het assortiment. Om iemand te verrassen met een leuke quote of bijzondere tekst.

3. Shopper met foto

Deze shopper met foto is echt heel erg fijn! Groot, licht en stevig zijn de drie woorden hoe ik de shopper zou beschrijven. Erg handig voor je boodschappen of een dagje weg naar het strand of de dierentuin. Ik heb er zelf ook eentje en gebruik hem erg graag voor de boodschappen.

Ik ben niet de enige die fan is van deze shopper, onze klant Linda maakte deze prachtige shopper. Dat is toch werkelijk een plaatje😍.

4. Sleutelhanger met foto

Een andere aanrader uit de categorie leukste fotoproducten is de gepersonaliseerde sleutelhanger. Dankzij een sleutelhanger raak je jouw sleutel veel minder snel kwijt. Daarnaast kun je bekenden makkelijk je dierbaren laten zien, want je sleutels heb je altijd bij je. We hebben verschillende soorten sleutelhangers in het assortiment: sleutelhanger aluminium, sleutelhanger leer, maar ook sleutelhanger hout. Die laatste is mijn persoonlijke favoriet. Ik hou van natuurlijke producten en het gave is dat je de nerf van het hout door de foto heen zichtbaar zijn. Elke foto op sleutelhanger hout is dus echt uniek. 🤩

Onze sleutelhangers met foto vallen onder snelle levering. Dat betekent: voor 16.00 uur besteld, is morgen al in huis!

5. Onderzetters met foto

Toen ik net bij smartphoto kwam werken vielen mij de onderzetters met foto’s gelijk op. Hoe origineel is dit als cadeautje voor iemand anders, of natuurlijk voor jezelf. Ze zijn praktisch, sfeervol en persoonlijk. Dit vind ik dus een van de leukste fotoproducten. De onderzetters zijn te bestellen in meerdere varianten, namelijk ronde onderzetters, maar ook luxere vierkante onderzetters inclusief doosje om ze in op te bergen.

Extra leuk: je kunt voor elke onderzetter een eigen foto toevoegen. Dat zijn dus 6 super leuke persoonlijke onderzetters.

Onze onderzetters en onderzetters luxe vallen ook onder onze snelle levering service. Bestel je ze voor 16.00 uur op een werkdag, dan krijg je ze de volgende dag geleverd. Ook handig als je dus op zoek bent naar een last minute cadeautje.

Dit zijn dus mijn 5 top producten van smartphoto. Ik ben ook heel benieuwd naar jouw leukste fotoproducten! Ben je een trouwe fan ons of heb je ons recentelijk ontdekt? Laat het hieronder weten middels een reactie of deel gepersonaliseerde producten op Instagram of Facebook en gebruik de hashtag #mysmartphoto

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *