Een origineel chocolade cadeau

Een origineel chocolade cadeau

Wil je iemand op een speciale manier verrassen? Geef dan een persoonlijk cadeau met heerlijke chocolade. Bij smartphoto vind je verschillende persoonlijke cadeaus van of met chocolade. Zo kun je een foto laten afdrukken op chocolade, maar ook chocolade toevoegen bij je fotocadeau. Lees snel deze blog om erachter te komen wat de mogelijkheden zijn en verras iemand binnenkort met een uniek, gepersonaliseerd chocolade cadeau. 🍫

Geef een mok met chocolade cadeau

Geef iemand een mok cadeau met de haar, zijn of jullie leukste foto. Wil je diegene extra in de watten leggen? Bestel dan een witte mok of mok met rode binnenkant inclusief chocolade hartjes. Deze pure Belgische chocolade hartjes zijn gevuld met praliné en stukjes karamel. Dat wordt genieten. 🍫

Extra leuk: deze mokken vallen onder onze snelle levering: vandaag voor 16.00 uur besteld is morgen al in huis!

Mok met foto en chocolade hartjes

Je bent om op te eten

In dit geval echt zo! Deze foto op chocolade is een mega origineel cadeau en geschikt voor elke chocoladeliefhebber. Zoek die leuke foto uit en druk hem af op de chocolade. De foto op chocolade is te verkrijgen vanaf 16 stukjes tot en met 35 stukjes. Bij de foto op chocolade liggend deluxe komt in een tinnen doos. De andere afmetingen gaan in een papieren doos. De foto wordt middels eetbare inkt op de chocolade geprint. Aan wie geef jij deze unieke chocolade cadeau?

Een lekkere boodschap die in de smaak zal vallen

Wil je iemand iets speciaals vertellen? Stuur hem of haar dan een chocolade telegram. Naast tekst kun je ook verschillende smileys toevoegen aan jouw boodschap. Een unieke manier om iemand iets te laten weten. De chocolade is van Belgische afkomst en de karakters zijn er in melkchocolade, witte en donkere chocolade en pictogrammen van pure chocolade. De deluxe chocolade telegram van 35 stuks wordt geleverd in een tinnen doos, de andere formaten gaan in een mooie papieren doos.

Geef een koekjestrommel met chocolade cadeau

Deze toffe gepersonaliseerde koekjestrommel is een cadeau die je lang kunt bewaren. Je kunt er koekjes in bewaren, maar bijvoorbeeld ook foto’s of andere materialen. Dankzij de foto zal je altijd stralen wanneer je de trommel tevoorschijn haalt. De koekjestrommel is er in verschillende formaten: rond, rechthoekig, vierkant en in hartvorm. Deze laatste is te vullen met heerlijke chocolade. De koekjestrommel met chocolade valt onder snelle levering, want wanneer je dit fotocadeau voor 16:00 uur besteld, wordt het de volgende dag al geleverd.

We zijn heel erg benieuwd wie jij gaat verrassen met een heerlijk en persoonlijk cadeautje uit het hart. Deel het met ons. We zijn actief op social media, namelijk op Instagram en Facebook. Vergeet ons hier ook niet te volgen 😉.

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *