8 leuke ideetjes voor een last-minute kerstcadeau

8 leuke ideetjes voor een last-minute kerstcadeau

Wat, nog minder dan 2 weken tot Kerstmis?! Stel jij ook altijd alles uit en slaat de paniek nu wel echt toe? Geen stress, Smartphoto to the rescue! Je kan bij ons nog steeds cadeautjes bestellen en wij geven je 8 last-minute kerstcadeau tips! Op onze site kan je meteen de levertijden voor Kerst checken voor de producten die je graag wil bestellen.

Heb je door de kerst-stress geen inspiratie meer voor een tof cadeau? Geen paniek. Hieronder vind je 8 last-minute cadeau-ideetjes die je snel kan maken én die snel kunnen geleverd worden. Bestel deze uiterlijk vrijdag 24 december, en je ontvangt ze zeker nog op tijd voor Kerst. Go for it!

🛻Klik hier voor al onze producten met snelle levering 🛻

Laste minute kerstcadeau

#1 Last minute kerstcadeau: Glitter mok

Wat is er magischer dan deze glitter mokken? Een lekkere warme chocomelk met kleine marshmallows onder een dekentje bij de open haard… Kan het nog gezelliger? 😍

#1 Last minute kerstcadeau: Mok
Last minute kerstcadeau – glittermok

#2 Last minute kerstcadeau: Foto’s in een doosje

Ken je de ‘Prints in a box’ al? Dat is een mooi doosje met 36 tot 52 retroprints. De echte creatieveling kan verschillende achtergronden, motieven en tekstjes toevoegen aan de foto’s voor een persoonlijk tintje. Je zal zien, ze zorgen voor een instant vrolijk effect. 😁

#2 Last minute kerstcadeau: Prints in a box
Last minute kerstcadeau – Foto’s in een doosje

Welke foto’s kan je hiervoor best uitkiezen? 📸
Met dit type foto’s zit je altijd goed:

  • Foto’s van onvergetelijke momenten die je samen beleefde
  • De vakantiefoto’s die hij/zij deelde op sociale media
  • De foto’s die hij/zij naar jou stuurde om zijn/haar mooiste momenten te delen
  • Mooie foto’s van zijn/haar familie, woning, lievelingsplekjes, pins op Pinterest…
  • Kom je niet aan 36 foto’s? Dan kan je onze retro fotoafdrukken ook apart bestellen. Vind je het toch leuker om ze te geven in een mooi doosje? Dan kan je ook creatief aan de slag gaan met onze bewaardoos en daar je foto’s in opbergen. Ook leuk in combinatie met oude treinkaartjes, concertkaartjes van de momenten die ook op de foto’s staan.
#2 Last minute kerstcadeau: retro prints in een bewaardoos
Last minute kerstcadeau – bewaardoos

#3 Last minute kerstcadeau: Bloempotje

Iedereen houdt van plantjes en bloemetjes, dus met een leuk bloempotje zit je sowieso goed! Maar om dit toch een beetje persoonlijker te maken, kan je bij Smartphoto heel gemakkelijk je bloempotje personaliseren! Geen tijd meer om nog een foto te zoeken? No worries, kies gewoon voor een leuk design en plaats er een lief of grappig tekstje op! En voila, jij hebt een tof pakje voor onder de boom!

#3 Last minute kerstcadeau: Bloempotje
Last minute kerstcadeau – Bloempot

#4 Last minute kerstcadeau: Fotokalender

Een fotokalender maken, dat kost toch heel veel tijd?” Niets is minder waar! Als je de foto’s die je wil toevoegen aan de kalender klaar hebt staan, kan je heel snel en eenvoudig de mooiste kalenders maken: een ideaal last-minute cadeau dus!

Hieronder alvast wat kalender-inspiratie :

  • Bureaukalender voor je partner, mama of vriendin met alle foto’s van jullie mooiste herinneringen van het voorbije jaar.
#4 Last minute kerstcadeau: Fotokalender
Last minute kerstcadeau – Bureaukalender in designhouder
#4 Last minute kerstcadeau: Fotokalender
Last minute kerstcadeau – Verjaardagskalender
#4 Last minute kerstcadeau: Fotokalender
Last minute kerstcadeau: wandkalender

#5 Last minute kerstcadeau: Houten fotoblok

Zoek je een last minute kerstcadeau voor iemand die een stijlvol interieur heeft en altijd voor dat tikkeltje meer gaat? Dan zal hij of zij zo blij zijn met dit stijlvolle houten fotoblok. Je hoeft maar één mooie foto uit te kiezen en je fotoblok is klaar. Wedden dat je cadeautje één van de beste plekjes in huis krijgt?

#5 Last minute kerstcadeau: Fotoblok hout
Last minute kerstcadeau – Fotoblok hout

#6 Last minute kerstcadeau: Sneeuwbol

Een last-minute kerstcadeau dat toch super origineel is? Dan heb je het over onze sneeuwbol. Een foto aan de voorkant, lieve tekst aan de achterkant en voila, je hebt een super tof en origineel kerstcadeautje. Shake it till you make it!

#6 Last minute kerstcadeau: Sneeuwbol
Last minute kerstcadeau – sneeuwbol

#7 Last minute kerstcadeau: Kaarshouder

De meest gezellige periode van het jaar, daar hoort een warm cadeautje bij. Van deze kleine maar oh zo fijne kaarshouders heb je het volledige jaar plezier, maar ze zullen toch vooral tijdens de kerstperiode een mooi plekje op tafel krijgen. Foto’s en/of tekst toevoegen, dat kies je helemaal zelf! Zo heb je in een handomdraai een last-minute kerstcadeau!

#7 Last minute kerstcadeau: Kaarshouder
Last minute kerstcadeau – Kaarshouders

#8 Last minute kerstcadeau voor spoedgevallen: Cadeaubon

Weet jij weer niet wat te geven aan je schoonmoeder? Geen paniek, want hier zijn onze cadeaubonnen heel geschikt voor! Hiermee kan ze zelf kiezen welk product ze het leukste vindt om haar lievelingsfoto’s op af te laten drukken. Een veilige keuze die het altijd goed doet en het perfecte last-minute kerstcadeau.

Bestel de bon en print ‘m gelijk! Als je toch nog even tijd hebt, maak dan een mooie enveloppe en schrijf er een lief tekstje bij. Dat maakt je cadeautje nog persoonlijker.

#8 Last minute kerstcadeau voor spoedgevallen: Cadeaubon
Last minute kerstcadeau – cadeaubon

Geïnspireerd?
Bestelde jij ook je kerstcadeaus bij smartphoto? Deel dan zeker jouw creaties via Instagram met de hashtag #mysmartphoto, we kijken ernaar uit ze te mogen bewonderen! Heb je nog iets meer inspiratie nodig? Hier vind je 35 originele cadeautjes voor de hele familie!

8 last minute kerstcadeaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *