Canvas meerluik in je huis!

Canvas meerluik in je huis!

Een canvas meerluik is de nieuwste trend op het gebied van wanddecoratie. Dit zijn meerdere canvassen naast elkaar die samen één foto vormen. Een canvas op meerluik kan ook bestaan uit meerdere foto’s uit dezelfde serie die bij elkaar passen.

Zo’n nieuwe trend is natuurlijk ontzettend leuk. En we zijn al snel geneigd om te zeggen: “Wow, dat wil ik ook!”
Maar wat zijn de mogelijkheden nou eigenlijk? Hoe kunnen we mee doen aan deze trend zonder dat ons huis één groot fotolijstje lijkt?
In deze blog geven we je wat tips en ideeën. En dan zeggen wij: “Zeker doen, zo’n meerluik aan je muur!”

Je mooiste zomerse foto’s op canvas meerluik!

canvas meerluik kinderen

Na een geweldige vakantie is er niks leukers dan alle foto’s uitzoeken. En dan zie je die geweldige foto van je kinderen op het strand. Wat een plaatje!
Sommige foto’s zijn gewoon gemaakt om aan de muur te hangen. Foto’s van de vakantie hebben vaak een vrolijke en kleurrijke uitstraling. Automatisch geven ze deze sfeer ook mee aan je woonkamer. Bij het bestellen van een foto van op een meerluik is het wel belangrijk dat je er goed op let dat je geen gezicht verspreid over 2 canvassen, dit geeft een rommelig effect aan je canvas.

Zwart-wit foto’s, stijlvol en stoer

canvas meerluik stijlvol zwart-wit
Foto: Wildlife photography op Etsy

Wil je het rustig houden in huis en houd je van stoer en stijlvol? Dan is een zwart-wit foto iets wat perfect bij jou aan de muur past. Of je nou gaat voor een foto van de natuur of van een foto van jullie bruiloft. Zwart-wit foto’s zorgen voor een smaakvol interieur!

Een foto van de kleine op een prachtige canvas op meerluik collage

canvas meerluik collage

Zoals iedere ouder ben je mega trots op je kindje. Hoe gaaf is het dan om een aantal leuke foto’s van één moment te bundelen op een meerluik?
Leuk voor op de slaapkamer, kinderkamer of natuurlijk groot in de woonkamer. Ook erg mooi in zwart-wit. Deze fotocollage op meerluik is niet alleen leuk met baby’s, maar wat dacht je van de leukste foto’s van jullie huwelijk, verjaardagsfeestje of die leuke barbecue?

Diverse varianten

Een meerluik is in meerdere varianten verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een drieluik, vierluik, vijfluik of een zesluik. De naam geeft aan uit hoeveel canvassen je meerluik bestaat.
Bekijk de diverse varianten op onze website en bestel je mooiste foto op een canvas meerluik!

Handig om te weten

Een vraag die vaak gesteld wordt is de volgende: Hoeveel ruimte moet er tussen m’n canvassen zitten als ik ze ga ophangen? En hoe bevestig ik ze aan de muur? De canvas op meerluik bij smartphoto wordt geleverd inclusief ons gratis ophangsysteem en inclusief een bijsluiter waar precies op staat hoe je de canvassen op moet hangen en hoeveel ruimte je het beste vrij kan laten tussen de canvassen. Een meerluik neemt altijd meer ruimte in beslag dan alleen de grootte van de canvassen, houd hier dus rekening mee voor je een bepaalde afmeting gaat bestellen.

Ben je van plan om de canvassen boven de bank te gaan hangen? Dan is het aan te raden om de meerluik op canvas niet groter te bestellen dan de breedte van je bank. Wanneer de canvas nog ruim buiten de bank uitsteekt geeft dit een rommelig resultaat.

4 comments

 • Wordt de meer lijk ook wel zonder tussenruimte opgehangen, dat vind ik n.l. mooier….en hoe doen we dat dan…..

  Reply
  • Ja dit kan wel hoor. Dit is niet gebruikelijk, maar ik denk dat je het ’t beste gewoon tegen elkaar kan hangen en kijken of het mooi wordt. Dit kan ik je helaas niet garanderen, omdat het product hier niet voor gemaakt is.

   Reply
 • Mijn vraag is als ik een canvas van een meerluik van vijf delen ga kopen wetende dat ze verschillen in hoogte en breedte is er dan ook een verschil van diepte in het frame?

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *