Een unieke uitnodiging met een speciale boodschap!

Een unieke uitnodiging met een speciale boodschap!

Een kaartje versturen, doen we dat tegenwoordig nog wel? De laatste keer dat je iemand een kaartje stuurde, kan jij je dat nog herinneren? Wanneer was dat? Stuur je anno 2019 iemand nog weleens een kaartje of wens je tegenwoordig iemand via Facebook een fijne verjaardag of kerst toe? Net zo makkelijk, maar is dat ook net zo leuk? Wat vind jezelf? Een uitnodiging krijgen is toch veel leuker met een persoonlijk kaartje dan via WhatsApp, vind je ook niet? En een kaartje versturen, zo moeilijk is dat niet! Binnen no-time heb je een persoonlijk kaartje gecreëerd en besteld. De mooiste kaartjes maak je gemakkelijk zelf!

Een kaartje sturen – Vroeger vs nu

2019. De tijd waarin je geen kaartjes meer hoeft te sturen naar iemand, om die ene persoon te laten weten hoeveel je om hem of haar geeft. De tijd waarin we de geboorte van een zoon of dochter via Facebook delen en de tijd waarin je mensen een fijne verjaardag of kerst wenst via social media. We houden ervan dat alles tegenwoordig zo makkelijk gaat. Ons mobieltje is een onmisbaar object geworden. Met een touch op je scherm heb je binnen een paar seconden iemand een berichtje gestuurd, lekker eenvoudig!

Vroeger was dat anders. Vroeger stuurde je iemand een persoonlijk kaartje om de persoon een hart onder de riem te steken of een fijne kerst en verjaardag te wensen. Dat kan anno 2019 nog steeds, maar de afgelopen jaren is dat steeds minder geworden. Eigenlijk best wel jammer, vind je ook niet? Op social media scroll je vaak snel door je tijdlijn, je hebt immers nog genoeg andere te doen. Maar doordat tegenwoordig alles zo snel mogelijk moet, mis je daardoor veel makkelijker een verjaardag of zie je een leuk berichtje van iemand veel sneller over het hoofd. Zonde toch? Een leuk en persoonlijk kaartje daar houden we van!

Voor elke gelegenheid een passend kaartje

Je maakt een gepersonaliseerd kaartje gemakkelijk zelf. Smartphoto biedt een ruim assortiment aan kaartjes voor elke gelegenheid. Van een prachtige uitnodiging voor een verjaardag, geboorte of huwelijk tot aan menukaarten, cadeaukaarten en naamkaartjes! Je hebt keuze uit diverse designs, waar je gemakkelijk jouw mooiste foto’s aan toevoegt. Natuurlijk kan je ook gaan voor een leuke tekst of quote. Jij bepaalt zelf hoe je jouw kaartje vormgeeft!

Een kaartje

Soorten kaarten

Kaarten zijn er in allerlei soorten, maten en thema’s.

Meerdere kaartjes

Wenskaartjes

Wil je iemand een hart onder de riem steken, dan kan je dat het beste doen met een persoonlijk kaartje. Een gepersonaliseerd kaartje met een bijzondere boodschap erop, kan de ander al enorm opvrolijken. Het krijgen van wenskaartjes is superleuk en op elk moment gewenst. Het toont dat je aan de ander denkt om om hem of haar geeft en dat is veel leuker om op zo’n manier te ontvangen via een sms’je.

Uitnodigingen

De voorpret van een feestje begint natuurlijk bij het maken van uitnodigen. Een uitnodiging versturen kan tegenwoordig gemakkelijk vanaf je mobiele telefoon, maar wil je het echt speciaal aanpakken? Stuur dan gewoon op de ouderwetse manier, een kaartje. Speciale feestjes zoals je verjaardag laat je toch niet onopgemerkt voorbij gaan? Kies voor een leuk design en maak je uitnodiging af met een unieke boodschap.

Een kaartje voor elke gelegenheid

Geboortekaartjes

De geboorte van je zoon of dochter is ontzettend speciaal. Naast het delen van een persoonlijk berichtje op bijvoorbeeld Facebook, mag een persoonlijk kaartje ook niet ontbreken. Het vormgeven van een geboortekaartje is ontzettend leuk om te doen. Stuur familie en vrienden een mooi geboortekaartje! Ga voor een mooie baby foto met gedichtje of wat extra informatie. Laat zien hoe trots je bent op je kleine man of prinses en deel je vreugde! Voorafgaand zou je op het moment dat je de zwangerschap bekend wil maken dit ook middels een zwangerschapskaart kunnen aankondigen. Leuk om te maken en te sturen! Een leuke aankondiging en verrassing voor de ontvanger van de kaart!

Een visitekaartje

Trouwkaarten

Van de geboorte van je kind tot aan de meest magische dag, dat je met je liefde trouwen mag. Ik denk dat trouwkaarten nog steeds op de traditionele manier worden verstuurd, namelijk via de post. Het ontwerpen van een mooie trouwkaart is ontzettend mooi om te kunnen doen en het is dan ook logisch dat je wilt dat de kaart er perfect uitziet. Dat komt helemaal goed, want jij maakt een prachtige trouwkaart gemakkelijk zelf! Ga voor een design dat je aanspreekt en voeg een mooie foto toe, schrijf een mooie tekst bij, vergeet de datum niet te vermelden en klaar is je kaart. Waar wacht je op? Versturen maar!

Bedankt kaartjes

Uitnodigingen, geboortekaartjes en trouwkaarten zijn kaartjes die redelijk snel verstuurt, maar kan je natuurlijk ook een bedankt kaartje sturen om iemand te bedanken voor zijn steun of voor het helpen met verhuizen bijvoorbeeld. Natuurlijk kan je de persoon in kwestie ook met een hand of knuffel bedanken, maar via een kaartje is het misschien wel extra bijzonder. Je doet er dan in ieder geval meer moeite voor om iemand op een leuke wijze te bedanken. Ga voor een leuke foto en een lief berichtje en klaar is je kaart. Je zou de kaart op de post kunnen doen, maar de kaart persoonlijk geven is ook een mooie manier!

Een kaartje om iemand te bedanken

Andere speciale kaarten

Er zijn natuurlijk erg veel verschillende kaartjes om te versturen, denk hierbij ook aan  verjaardagskaartenbeterschapskaarten, verhuiskaarten en nieuwjaarskaarten.

Een feestelijk kaartje

Menukaarten

Organiseer jij binnenkort een lekker etentje? Pak het extra feestelijk aan en laat een onvergetelijke indruk achter. Met een speciale menukaart maak je het etentje helemaal af. Leuk om te doen tijdens speciale feestjes zoals het kerstdiner, maar natuurlijk toepasselijk voor iedere gelegenheid.

Een menu kaartje

Cadeaukaartjes

Een cadeau is altijd leuk om te geven. Een cadeau is helemaal af als het ingepakt is, maar het is pas echt af met een cadeaukaartje erbij. En dan heb ik het niet over een cadeaukaart met tegoed, maar over een cadeaukaartje met een extra bijzonder geschreven berichtje erin.

Een cadeaukaartje

Naamkaartjes

Ook naamkaartjes zijn leuk voor bijzondere gelegenheden. Ook zijn naamkaartjes heel handig bij een groot feestmaal, zo weten je gasten precies welk plekje voor hun gereserveerd is. Dat geeft natuurlijk een uniek gevoel. Laat je gasten genieten van een bijzondere dag of avond en geef  ze een leuke herinnering mee.

Een naamkaartje

Visitekaartjes

Netwerken is een belangrijke manier om jezelf te promoten aan anderen. Een persoonlijk visitekaartje kan jouw werk opleveren. Om aandacht te trekken en niet vergeten te worden, geef je visitekaartjes af. Een belangrijke manier om te netwerken en jouw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Een visitekaartje

Stuur of ontvang jij nog regelmatig een kaartje van iemand?
Wat vind je daarvan? Niet nodig of eigenlijk best wel heel leuk om te maken of te krijgen?

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *