Richt de kinderkamer in

Richt de kinderkamer in

Groeit je kindje ook zo hard en wordt het tijd om de babykamer om te toveren tot een gave kinderkamer? Of zijn jullie pas verhuisd en wil je de kamer voor jullie kind gelijk sfeervol inrichten? Dan hebben we veel leuke accessoires die perfect passen op een kinderkamer. Of ben je op zoek naar cadeau voor een kinderkamer? Dan weet ik zeker dat je uit deze blog veel inspiratie haalt!

Kies een mooie wanddecoratie

De mooiste wandklok

Kinderen leren klokkijken vanaf groep 3 en daarom is super leuk als jouw zoontje of dochtertje thuis ook regelmatig op zijn of haar eigen klok kan kijken. Zoek een leuke foto op van de zomer of bijvoorbeeld samen met vriendjes en maak die toffe klok met foto!

Klok met foto

Richt de kamer in met verschillende spelletjes

Richt de kinderkamer in en denk na over wat jou kindje graag doet. Speelt hij of zij graag met bouwstenen, poppen of autootjes? Zorg dat die aanwezig zijn. Is jullie kroost graag creatief bezig? Zorg dan voor wat leuke knutselspulletjes. Een mooie etui met foto of naam biedt dan uitkomst! We verkopen ze een blik etui maar ook een etui van stof.

Etui met foto of tekst

Een spelletje kan eigenlijk ook niet ontbreken bij de inrichting van de kinderkamer. We hebben een memoryspel die je met 15 verschillende foto’s kan personaliseren. Voor de wat oudere kinderen hebben we gepersonaliseerde speelkaarten.

Memorykaarten

Een unieke spaarpot

Leren tellen en rekenen is ook een belangrijk proces tijdens de eerste groepen op de basisschool. Ook zakgeld is voor sommige gezinnen een onderdeel van de opvoeding, kinderen leren met geld om te gaan. Een leuk cadeau voor de inrichting van de kinderkamer is daarom onze spaarpot met eigen foto.

Spaarpot met foto

Een coole naamplaat

De inrichting de kinderkamer kan eigenlijk al beginnen bij de deur. Maak daarom een gave naamplaat met foto. Kies een stoer design of een meer vrolijk design, passend bij de stijl van de kamer. Zo wordt de kamer écht de kamer van jou kindje.

Naamplaat met foto en tekst

Een vrolijke kalender

Verzamel alle verjaardagen van de familie en vriendjes en noteer ze op onze verjaardagskalender. Zo wordt er nooit meer een verjaardag vergeten. En elke maand een nieuwe foto om te bewonderen. Tip: je kunt online al de verjaardagen invullen, scheelt weer invullen. Ook is dit een leuk cadeau om te geven voor de inrichting van de kamer.

Kussen

Met welke accessoires richt jij de kinderkamer in? Laat het ons weten via Instagram of Facebook en gebruik #mysmartphoto.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *