Alles voor jouw borrelmiddag

Alles voor jouw borrelmiddag

Het weekend leent zich perfect voor een gezellige borrelmiddag. Haal wat lekkere hapjes in huis, steek de kaarsjes aan en geniet samen van een mooie film, maak een puzzel, doe een spelletjes of klets elkaar bij. Lees snel deze blog door en verzorg een complete borrelmiddag voor jouw vrienden en familie.

Een drankje uit de mooiste glazen

Een drankje is essentieel voor een borrelmiddag. Zet het fris en bier koud en sla een lekkere wijn in. Haal een lekkere thee in huis en zorg voor de kinderen voor een glaasje limonade. Zo heeft iedereen wat lekkers te drinken. Serveer vervolgens deze drankjes in de zelfontworpen gegraveerde glazen.

Voor de bierliefhebbers zijn er deze gegraveerde bierglazen. Hier voeg je heel eenvoudig een leuke quote aan toe om vervolgens te genieten van een lekker koud biertje. Proost!

Een wijntje uit de mooiste wijnglazen

Geniet jij of een bekende van jou graag van een goed glas wijn? Dan is dit fotocadeau echt iets voor jou! Want waar de wijn vloeit, is de gezelligheid. Laat op het wijnglas een quote graveren, een voornaam of een speciale datum. Bestel je dit cadeau voor 16.00 uur op een werkdag, dan ontvang je dit de volgende dag al!

Een heerlijke kop thee uit je eigen theeglas

Ben je meer fan van thee? Dan is een gegraveerd theeglas echt iets voor jou. Dit theeglas is van hoge kwaliteit en er zijn maar liefst 18 designs om jouw theeglas naar wens te maken. Voor dit fotocadeau geldt snelle levering: bestel je dit gegraveerde theeglas voor 16.00 uur op een werkdag, dan heb je het de volgende dag al in huis.

De leukste borrelplank voor jouw borrelmiddag

Met een eigen borrelplank steel je zeker de show op een borrelmiddag. Kies een ludieke quote en laat deze afdrukken op een snijplank rond of rechthoekig. De borrelplanken zijn gemaakt van beukenhout en worden geolied en gegraveerd met een laser. Zo heb je een originele plank op jouw borrelmiddag. Bestel deze houten snijplank voor 16.00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd!

Urenlang puzzelplezier

Vind je het heerlijk om uren lang te puzzelen? Bestel dan nu je eigen foto puzzel en geniet van het puzzelproces maar ook het resultaat. Kies uit 24, 30, 120, 315, 500 of 1000 puzzelstukjes om jouw foto op te laten afdrukken. Check voor het bestellen wel of je de juiste foto hebt gekozen. Klik hier voor de tips om de beste fotopuzzel te krijgen. Ook leuk als cadeau voor een speciale gelegenheid!

Je eigen fantastische flesopener

Met dit fotocadeau kom je zeker verrassend uit de hoek! Kies een mooie foto uit en laat hem liggend of staand afdrukken op deze aluminium flesopener. Heb je geen foto voorhanden en wil je toch graag een gepersonaliseerd cadeau geven. Ga dan voor de houten flesopener en laat hier een mooie quote of naam op zetten. Zo heb je voor een kleine prijs toch een speciaal en origineel cadeau.

Speel samen een potje kaarten

Met dit kaartspel met je eigen foto heb je uren lang speelplezier. Ga voor een potje pesten, klaverjassen, ezelen of patience. Elke kleur heeft de mogelijkheid voor een foto, net als de speciale speelkaarten zoals boer, vrouw, heer en aas. Kies voor een foto op de voorkant, achterkant of op zowel de voor- en achterkant.

Serveerkom met foto voor de borrel

Met deze serveerkom creëer je direct sfeer op tafel. Ga voor een hoge kom of een normale kom om jouw snacks. Dat maakt het snacken nog leuker!

De schattigste bordjes

Serveer de boterhammen in stijl met deze vrolijke bordjes met foto. Ontbijten en lunchen wordt zo echt een feestje. Deze bordjes met foto zijn ook erg leuk voor een picknick middag!

Ontvang wekelijks smartphoto inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste producten en de leukste acties? Volg ons dan op Instagram of Facebook en abonneer je nu op onze nieuwsbrief.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *