De leukste nieuwe fotocadeaus voor de feestdagen!

De leukste nieuwe fotocadeaus voor de feestdagen!

De feestdagen zijn alweer in zicht! Het is dus hoog tijd om je voor te bereiden op de gezelligste dagen van het jaar. Heb jij al cadeaus voor Sinterklaas en kerst ingeslagen? Of ben je juist nog op zoek naar leuke cadeau ideeën? Mijn tip: maak de feestdagen dit jaar extra persoonlijk met een origineel fotocadeau!

Ga voor originele fotocadeaus!

Cadeautjes voor de feestdagen kopen is het leukste wat er is! Toch kan het ook best een ingewikkelde klus zijn. Wat geef je bijvoorbeeld je ouders, schoonouders, broer, zus, vrienden of geliefde cadeau? Soms weet je het gewoon even niet meer, maar met een fotocadeau zit je gelukkig altijd wel goed. Zo weet je immers zeker dat diegene het cadeau nog niet heeft. Bovendien maak je een bijzondere herinnering extra speciaal.

Fotocadeaus

Maandelijks nieuwe cadeaus

Bij smartphoto vind je een ruim assortiment aan fotocadeaus. Deze cadeaus kan je zelf ontwerpen met een foto of tekst. En het leukste nieuws: dat assortiment wordt telkens groter! Elke maand hebben wij namelijk nieuwe fotocadeaus voor jou klaarstaan. De allernieuwste cadeautoppers stel ik graag even aan je voor.

Smart2Give cadeaupakketten

Op zoek naar een origineel cadeaupakket? Dan hebben we bij smartphoto iets leuks voor je: onze nieuwe Smart2Give cadeaupakketten! Deze cadeaupakketten zijn verpakt in een stijlvolle geschenkdoos. Dit cadeau is dus al helemaal klaar om te geven! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de producten personaliseren. Je hebt keuze uit diverse pakketten, zoals het cadeaupakket bubbels. Dit pakket bevat een lekkere fles mousserende wijn en twee champagneglazen die je kan personaliseren met een speciale tekst, quote of datum. Een uniek cadeau dus! Ook het cadeaupakket gin alcoholvrij en het cadeaupakket granola kun je zelf persoanliseren. En goed om te weten: deze pakketten hebben een snelle levering. Bestel je pakket voor 16:00 uur, want dan heb je ‘m de volgende dag al in huis! Wie ga jij verrassen met dit bijzondere cadeau?

Winter wonder kerstmok

Fotocadeaus: mok

Die koude winterdagen hier in Nederland vragen om lekkere kopjes koffie, thee of warme chocolademelk (met slagroom natuurlijk). Verras jouw dierbare daarom met een vrolijke kerstmok! De mok ontwerp je met een speciaal kerstdesign en jouw zelf gekozen foto’s. Kies je voor de witte mok, dan heb je nu ook nog eens de mogelijkheid om speciale kerstfiguren toe te voegen aan de binnenzijde. Superleuk cadeau voor in de schoen of onder de boom!

Aftellen (en chocolaatjes eten) tot kerst!

Fotocadeaus: adventskalender

We kennen allemaal wel de adventskalenders met chocolade waarmee je af kan tellen naar de meest feestelijke tijd van het jaar: kerst! Bij smartphoto maken we dat aftellen nu extra leuk met onze nieuwe adventskalender met gepersonaliseerde chocolade. Achter elk luikje van de kalender zit een heerlijk stukje chocolade met een mooie foto. Een bijzonder en persoonlijk cadeau voor jouw dierbaren! Welke chocoladeliefhebber maak jij hier sowieso blij mee?

Oh dennenboom!

Leuk voor jezelf, maar zeker ook om cadeau te geven: onze gepersonaliseerde kerstballen. In ons online bewerkingsprogramma ontwerp je eenvoudig en snel de allerleukste kerstballen met je favoriete foto’s. Nieuw in ons assortiment zijn de rode en gouden kerstballen. Deze bestel je per set van twee en zijn voorzien van goudkleurige koordjes. Zo kan je ze gemakkelijk ophangen in de kerstboom.

Op zoek naar meer fotocadeaus inspiratie?

Klik hier om nog meer nieuwe producten van smartphoto te bekijken. Zo ontdek je hier de tofste fotocadeaus voor huisdieren, foto’s in een doosje, nieuwe kussens en nog veel meer leuks!

Deel jouw fotocadeaus via social media

Wij zijn super benieuwd naar jouw fotocadeau creaties! Ga jij een dierbare verrassen met een fotocadeau, bijvoorbeeld een mok, een set met kerstballen of een adventskalender? Deel je foto’s via Instagram en gebruik de hashtag #mysmartphoto. En vergeet ons niet de volgen op Facebook en Instagram!

Linsey is content manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze vaak buiten te vinden met haar fotocamera, want fotografie is haar grote hobby! Haar foto's gebruikt ze daarna natuurlijk om mooie fotoproducten en cadeautjes te maken. Linsey geeft je tips en inspiratie om jouw foto's op een creatieve manier te gebruiken en de leukste cadeaus te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *