Cadeautjes voor jouw juf of meester!

Cadeautjes voor jouw juf of meester!

Dit schooljaar was wel echt een uitzonderlijk jaar en hebben papa’s en mama’s thuis ook kunnen ervaren hoe het is om juf of meester te zijn. Dat viel voor sommigen ouders niet mee. Des te meer reden om de juf of meester nu te bedanken voor dit bijzondere schooljaar en de extra inspanningen die zij hebben verricht om alles goed door te laten lopen. In deze blog inspireren we je met cadeautjes om jouw juf of meester te bedanken!

Het einde van het schooljaar is een mooie gelegenheid om de leerkracht te bedanken en hem/haar een welverdiende vakantie te wensen. En omdat elke juf of meester anders is, hebben we in deze blog verschillende type leerkrachten omschreven welke cadeautjes jij aan jouw juf of meester kan geven om haar of hem te bedanken.

1. De groene leerkracht

Vindt jouw juf of meester het fijn om tijd door te brengen in de natuur? Of geniet zij of hij er gewoon van om de klas gezellig te maken met plantjes? Dan is de gepersonaliseerde bloempot één van de geschikte cadeautjes om jouw juf of meester te bedanken! Wil je liever een feestelijk boeketje geven? Ga dan voor een gepersonaliseerd vaasje waar de juf of meester nog lang van kan nagenieten!

Tip: Om het helemaal persoonlijk te maken, kan je ook een tekening of kunstwerkje van je zoon of dochter inscannen en op de bloempot laten afdrukken en als cadeautjes geven. De juf of meester zal een gat in de lucht springen als ze zien hoeveel moeite er in dit cadeautje is gestoken!

2. De grappige leerkracht

Tas met quote voor juf of meester

Lachen, gieren en brullen jouw kinderen het hele jaar door dankzij een leerkracht met een enorm goed gevoel voor humor? Dan is onze draagtas het perfecte cadeautje. De juf of meester zal er maar al te graag op school mee rondlopen!

Kies je favoriete design uit, voeg er een grappige quote aan toe en hup, je cadeautje om jouw juf of meester te bedanken is klaar!

Er zijn nog heel wat andere leuke cadeau ideetjes waar je grappige quotes aan kan toevoegen, zoals een gepersonaliseerde mok, een tablet of laptop sleeve of een gepersonaliseerd telefoonhoesje.

Wil je er zeker van zijn dat je het meest originele cadeautje van de hele klas hebt? Maak dan een naamplaat met foto en/of tekst die de leerkracht op de deur van de klas kan hangen, want iedereen mag weten dat zij of hij een superjuf of topmeester is, toch?

3. De levensgenieter

Natuurlijk zijn leraren en juffen dol op kinderen, lesgeven, zingen en knutselen. Maar in de vakantie is het tijd om te genieten, dus vooral te ontspannen.

Een flesje wijn zal bij deze juf of meester dan ook zeker in de smaak vallen, en het is maar een kleine moeite om het persoonlijk te maken met onze etiketten voor wijnfles. Een erg leuk en origineel cadeautje om jouw juf of meester te bedanken.

Op zoek naar een mooie verpakking voor de fles? Geef de fles wijn dan in een houten wijnkistje met foto. Zo hoef je ook niet na te denken over de verpakking, want met een persoonlijk wijnkistje zit je altijd goed!

Wil je het cadeau compleet maken? Creëer dan ook glazen met een mooie quote en voeg foto’s en tekstjes toe aan deze set van onderzetters!

Een andere optie voor jouw bourgondische juf of meester is een trommel met foto. Hier kun je zelfgebakken koekjes in doen of iets anders lekkers, zoals chocolaatjes, spekjes of dropjes.

4. De modebewuste leerkracht

Wil je een meester of juf bedanken die ervan houdt zich op een originele manier te kleden? Geef hem of haar dan een gepersonaliseerd T-shirt met een leuke juf of meester quote erop of de mooiste foto’s. Je kan kiezen of je de voor- of achterkant personaliseert. Wedden dat dit zijn of haar lucky t-shirt wordt?

5. De culinaire leerkracht

Baseert jouw favoriete leraar zijn wiskundeproblemen op de afmetingen van chocoladerepen? Of zijn de oefeningen Frans gebaseerd op de meest heerlijke recepten? Je weet dan wat je te doen staat… Neem een klassiek koekjesrecept, bak de koekjes en pak alles mooi in. Voeg dan ook een gepersonaliseerd etiket toe met lieve teksten of grappige quotes. Aan de zakjes gevuld met koekjes kun je ook één van onze cadeaukaartjes hangen. Zo wordt het een ware traktatie! Ontdek ook de creatieve mogelijkheden van onze leuke koekjestrommel.

Een andere optie voor jouw culinaire juf of meester is het cadeau doen van een keukenschort. We hebben ze in drie kleuren: zwart, wit en bordeaux rood en het leuke is dat we zowel een variant hebben voor volwassenen als voor kinderen!

6. De verzorgde leerkracht

Ziet jouw leerkracht er altijd uit om door een ringetje te halen? Geef hem of haar dan wat leuke accessoires voor de badkamer, zoals een glazen pot die je vult met wattenstaafjes, bruisballen of badzout. Je kan er een gepersonaliseerd etiket op plakken, ze in mooi transparant papier inpakken en als final touch één van onze cadeaukaartjes aanhangen.

Mag het wat meer zijn? Ga dan voor een gepersonaliseerde badkamerset als leuk extraatje!

etiketten bokaal bedankt juf

7. Georganiseerde leerkracht

Je leerkracht is iemand die niet tegen rommel kan? Dan zal hij of zij maar al te blij zijn met deze bewaardoos met een leuke foto en een mooie zin. Dit zal zeker een lach op zijn of haar gezicht toveren!

Andere leuke cadeautjes om jouw juf of meester te bedanken zijn de bureaukalender, een fotoschrift met kalender of de muismat met jaarkalender.

tekst en cadeau ideetjes voor juf of meester

Deel jouw cadeau met ons

Wat vind jij van onze selectie met cadeaus voor juffen en meesters? Wat ga jij of jouw zoon of dochter geven om de leerkracht te bedanken voor het schooljaar? Heb je andere ideeën om te delen? Vertel ons alles op onze Facebook of Instagram met #mysmartphoto! We kijken uit naar jouw creativiteit! 🙂

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *