Foto-ideeën, 2018 op een leuke manier herinneren

Foto-ideeën, 2018 op een leuke manier herinneren

Wow, het is alweer eind januari. Voor mij een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. Ik geef je een aantal foto-ideeën, zodat jij 2018 niet snel zal vergeten. Ik vind het heerlijk om alle foto’s er weer eens bij te pakken. Zelf maak ik al m’n foto’s met m’n telefoon en deze worden dan automatisch opgeslagen in Google Photos. Dat vind ik echt ideaal.

Wat heb ik gedaan?

Ik heb er begin januari nog even een lekkere oliebol bij gepakt, m’n laptop opengeslagen en al m’n foto’s van het afgelopen jaar bekeken. Heerlijk! Ik kreeg een grote glimlach op m’n gezicht. Dat gezellige weekend in Amsterdam met m’n beste vriendin, dat leuke logeerpartijtje van m’n nichtje, die gave voetbalwedstrijd, die fantastische reis naar Mexico, alles kwam voorbij. Ik had echt het gevoel alsof ik 2018 nog een keer beleefde. In deze blog geef ik je een aantal originele foto-ideeën, zodat jij jouw 2018 op een toffe manier kan blijven herinneren.

Wat doe jij met je foto’s van 2018?

Ik vind het zonde om niks met al die foto’s te doen, want wees eens eerlijk, hoe vaak bekijk jij je digitale foto’s? Ik vind het dan leuker om te zorgen dat ik de foto’s fysiek heb, dan pak ik ze namelijk toch makkelijker. Natuurlijk kan ik de foto’s gewoon laten afdrukken, maar ik vind het zelf toch leuker om er iets bijzonders mee te doen. Al is stiekem ook best leuk om een toffe creatie te maken van je losse fotoafdrukken, zoals een fotoslinger of een fotowand.

fotowand

Diverse foto-ideeën

Bij smartphoto heb je mega veel mogelijkheden om iets leuks te doen met je foto’s. Ben jij creatief en heb je genoeg leuke foto-ideeën? Laat dan je foto’s afdrukken en maak zelf een scrapbook van 2018! Zo kan je zelf je foto’s in een mooi album plakken en er creatieve teksten bijschrijven of mooie stickers bijplakken. Natuurlijk kan je ook een kant en klaar fotoboek bestellen! Wanneer je een fotoboek bestelt heb je de mogelijkheid om helemaal zelf je fotoboek te maken, je kan dan kiezen uit mooie achtergrondkleuren, sjablonen en je kan gemakkelijk zelf foto’s en teksten toevoegen. Ook is het mogelijk om voor een kant en klaar design te kiezen! Wanneer je hiervoor kiest kan je heel gemakkelijk als je foto’s inladen in je fotoboek.

foto-ideeën fotoboek

Je mooiste foto’s op een kalender

Liever geen fotoboek? Wat dacht je van een leuke bureaukalender voor 2019 met de mooiste foto’s van 2018? Een bureaukalender is klein van stuk, maar je hebt wel gemakkelijk al je leukste foto’s bij de hand. De kalender is voorzien van weeknummers, ideaal dus voor op je bureau. Zo heeft Iris een mooie bureaukalender besteld met haar mooiste foto’s van 2018.

foto-ideeën bureaukalender

Genieten van je foto’s aan de muur? Dan kan je ook een wandkalender bestellen. Vind jij het zonde om maar een jaar te kunnen genieten van je mooiste foto’s van het afgelopen jaar? Kies dan voor een verjaardagskalender. Een verjaardagskalender kan je meerdere jaren gebruiken.

Foto-idee, 2018 in een doosje

Bovenstaande is natuurlijk hartstikke leuk! En zeker ook iets voor mijzelf om misschien nog te bestellen, maar voor nu heb ik iets anders gekozen. Ik heb namelijk mijn mooiste 52 foto’s van het afgelopen jaar besteld in een doosje! In principe zou je dus van iedere week de leukste foto kunnen kiezen en zo heb je met de foto’s in een doosje een handig overzicht van het jaar. En het leuke is dat je op iedere foto iets kan zetten, een achtergrond kan toevoegen of een achtergrondkleur kan toevoegen. Hierdoor heb ik nu een kleurrijk jaar in een kleurrijk doosje!
Zie hieronder een aantal foto’s van mijn 2018. 🙂

foto-ideeën, foto's in een doosje

foto-ideeën, fotos in een doosje

Foto-ideeën, fotos in een doosje

Hoe was jouw 2018 en hoe ga jij dit geweldige, leuke of bijzondere jaar vastleggen?
Heb je nog tips voor ons? Laat dan even een reactie achter.

Ps. Bovenstaande ideeën zijn natuurlijk ook toepasbaar op andere mooie momenten. Een bruiloft, een bijzondere verjaardag of een ander belangrijk moment waar je graag op een unieke manier op terug wil kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *