Verstuur een videoboodschap bij jouw fotocadeau!

Verstuur een videoboodschap bij jouw fotocadeau!

De leukste cadeaus zijn de cadeaus die je niet verwacht! Bij smartphoto snappen wij dat maar al te goed. Met onze originele fotocadeaus geven we je de mogelijkheid om je eigen cadeau te ontwerpen met je favoriete foto’s, een mooi design of een leuke tekst. Zo maak jij jouw cadeau persoonlijk en uniek. Sinds kort kun je jouw partner, familie en vrienden echter nóg meer verrassen met een leuk extraatje: een videoboodschap!

Een videoboodschap toevoegen kan nu bij geselecteerde fotocadeaus. Hoe dat precies in z’n werk gaat? Dat leggen we je graag uit in deze blog!

Een videoboodschap versturen: hoe werkt het?

Bij smartphoto kan jij nu samen met een fotocadeau ook een videoboodschap versturen. Dit werkt als volgt:

  1. Kies een fotocadeau.
  2. Ontwerp jouw fotocadeau gemakkelijk en snel in ons online bewerkingsprogramma. Voeg jouw favoriete foto’s toe of plaats een mooie tekst of grappige quote op het product.
  3. Leg het product in je winkelmandje.
  4. Je krijgt nu de optie om een videoboodschap toe te voegen aan jouw fotocadeau. Selecteer “ja” en ga verder.
  5. Nu kan je jouw videoboodschap opnemen. Je hebt ook de mogelijkheid om een bestaande video te uploaden.

De ontvanger van jouw geschenk krijgt bij zijn of haar cadeau een kaart met uitleg over hoe hij of zij de videoboodschap kan bekijken. Via augmented reality op de telefoon krijgt de ontvanger jouw video vervolgens te zien op zijn of haar fotoproduct. Hoe bijzonder is dat?

Aan welke fotocadeaus kan ik een videoboodschap toevoegen?

Wil jij graag met een video een extra persoonlijke touch geven aan jouw fotocadeau? Aan de onderstaande cadeaus kan je een videoboodschap toevoegen!

Koekjestrommel

Zoek jij een origineel cadeau voor een verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid? Dan is onze koekjestrommel een goede keuze! De koekjestrommel is verkrijgbaar in diverse vormen, zoals vierkant, rond, hartvormig en rechthoekig. Op de deksel van de koekjestrommel kun je jouw favoriete foto of een mooie tekst laten afdrukken.

Tip: maak jouw cadeau extra speciaal door zelfgebakken koekjes in de trommel te doen. Ben je niet zo’n koekenbakker? Maak jouw trommel dan compleet met heerlijke Lotus koekjes of snoep. Deze lekkernijen voeg je in ons online bewerkingsprogramma eenvoudig toe aan jouw product.

Puzzel met 24 stukjes

Puzzelen is natuurlijk altijd al leuk, maar een puzzel met een eigen foto is nog veel leuker! Aan onze fotopuzzel met 24 stukjes kan jij nu ook een videoboodschap toevoegen. Een superleuk cadeau voor kleine puzzelaartjes.

Tip van mij: heb jij binnenkort een leuk nieuwtje voor een speciaal persoon? Wil je bijvoorbeeld iemand vragen als getuige op je bruiloft of je zwangerschap bekendmaken? Met deze fotopuzzel in combinatie met de videoboodschap kan dat op een unieke en bijzondere manier!

Sleutelhanger met foto

Op zoek naar een klein cadeau voor iemand? Wat dacht je van onze sleutelhanger met foto? Deze sleutelhanger is gemaakt van aluminium en is verkrijgbaar in diverse vormen, zoals hexagon, ovaal of rechthoekig. Net als onze andere fotocadeaus, kan je de sleutelhanger zelf personaliseren met een mooie foto of een tekst.

Heb jij een last minute cadeau voor iemand nodig? Onze sleutelhangers hebben een snelle levering! Bestel je de sleutelhanger op werkdagen voor 16:00 uur, dan wordt deze de volgende werkdag al bezorgd.

Muismat met foto

Last but not least: onze muismat met foto! Ook aan dit praktische én leuke fotocadeau kan jij nu een videoboodschap toevoegen. Een ideaal cadeau voor iedereen die op kantoor werkt!

Wist je dat wij naast onze standaard muismat ook een ergonomische muismat in ons assortiment hebben? Deze muismat is voorzien van een softgel kussentje als polssteun en is geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. Handig!

Blijf op de hoogte!

Bij smartphoto zijn we continu bezig met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe fotoproducten. Wil jij op de hoogte blijven van onze producten en speciale acties? Klik dan hier om je in te schrijven op onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram!

Linsey is content manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze vaak buiten te vinden met haar fotocamera, want fotografie is haar grote hobby! Haar foto's gebruikt ze daarna natuurlijk om mooie fotoproducten en cadeautjes te maken. Linsey geeft je tips en inspiratie om jouw foto's op een creatieve manier te gebruiken en de leukste cadeaus te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *