Kleine schattige cadeaus om te geven

Kleine schattige cadeaus om te geven

Wil je iemand verrassen met een lief en persoonlijk cadeautje? Zoek dan niet verder, want bij smartphoto ben je daarvoor aan het juiste adres! Een klein gebaar kan soms een grote waardering opleveren. In deze blog deel ik allemaal schattige cadeaus die jij kan geven.

Schattige cadeaus zijn hartverwarmend

Draag herinneringen altijd met je mee

Zoek die leuke foto van jullie op en laat hem afdrukken op een sleutelhanger. Kies uit een sleutelhanger rechthoek smal, rechthoek, ovaal of hexagon en verras de ontvanger met dit schattige cadeau! Ook leuk om te geven als je uit huis gaat, als housewarming cadeau of als iemand zijn rijbewijs heeft gehaald.

Je koopt een gepersonaliseerde sleutelhanger al vanaf €9,99! En ze vallen ook nog binnen onze snelle levering categorie: voor 16:00 besteld is morgen in huis!

Sleutelhanger met foto

Wil je iets unieks? Bestel dan de sleutelhanger met foto op hout. Dit is een stijlvolle en persoonlijke manier om je sleutels bij elkaar te houden.

Toon jouw waardering met deze schattige cadeaus

Iedereen kan op zijn tijd wel een knuffel gebruiken 🤗. En deze knuffels zijn extra speciaal: op zijn t-shirt kun je de mooiste foto laten afdrukken. Je kunt kiezen uit een teddybeer, konijn, vos, olifant, aap, leeuw en wasbeer. Welke knuffel met foto jouw favoriet?

Knuffel met foto of tekst
Knuffel met foto of tekst

Een heel comfortabel cadeau

Kom je graag langs bij deze persoon? Geef hem of haar dan met een heerlijk zacht kussen met een mooie foto. Of kies verschillende foto’s, kleuren of patronen voor op de voor- en/of achterkant van het kussen. Wil je iemand een cadeau geven die je lief is? Geef dan ons hartjeskussen met foto cadeau. Een prachtig geschenk uit het hart gegeven! 😘

Voor ons hartvormig kussen (40 x 45 cm) en kussen vierkant M geldt: voor 16:00 besteld = morgen bezorgd.

Kussen met foto en tekst

Een plantje cadeau doen is altijd goed

Geef een groen cadeau: dat kan heel goed met een leuk plantje. Ga je voor een pannenkoekplant of een vetplantje? Maak het extra speciaal met een zelfgemaakte bloempot! Kies een leuk design, voeg de mooiste foto’s toe en bestellen maar! Op de enkele bloempot geldt: voor 16.00 besteld is morgen al in huis.

Boekenlegger met foto

Verras een echte boekenworm met dit schattige cadeau: je eigengemaakte boekenlegger! Zoek een leuke foto uit en laat hem afdrukken op een papieren boekenlegger (set van 5) of op een boekenlegger van aluminium.

Uren leesplezier gegarandeerd en ook nog eens een praktisch cadeau 👌🏻.

Boekenlegger met foto

Fotohouder met foto’s

Deze houten fotohouder met foto’s is echt een origineel en persoonlijk cadeau. Daarnaast is het modern en passend in elk interieur! Kies 13 verschillende foto’s en de ontvanger kan regelmatig een andere foto vooraan zetten. Je kunt de houten houder laten personaliseren door een naam of tekst op het hout te laten graveren. Op deze manier blijf je je verrassen door dit leuke cadeautje!

Met chocolade zit je altijd goed

Breng een boodschap over op een unieke manier! Dat kan met deze heerlijke chocolade telegram! Kies voor een lieve, bijzondere of grappige tekst en laat het cadeau bezorgen bij de ontvanger. Of verras hem/haar als jullie elkaar zien. Een mega lief maar bovenal persoonlijk cadeau!

Chocolade telegram

Heb je nog een leuke foto van jullie samen? Laat hem dan afdrukken op chocolade. Hoe bijzonder is dat! Deze chocolade is extra lekker, want hij komt uit België en bestaat uit zowel witte- als melkchocolade. Dat wordt genieten🤤.

Foto op chocolade

De leukste muismat

Geef jouw vriend(in), familielid, buurvrouw/man of collega deze toffe muismat met foto. Dat zal pas echt een verrassing zijn! Kies uit een normale rechthoekige muismat, een ergonomische muismat met kussentje of een hartvormige muismat. Dit schattige cadeau is al te verkrijgen vanaf €9,99! Een leuke prijs voor een gaaf cadeau en praktisch cadeau!

Muismat met foto

Een toffe retro look mok

Verras hem of haar met deze gave mokken! De emaille mokken hebben een leuke uitstraling en zijn super stevig (ook leuk om mee te nemen op vakantie). Kies de meest avontuurlijke foto uit en laat hem afdrukken op een emaille mok met zwarte of metaalgrijze rand. Voor 16.00 uur besteld = morgen in huis!

Blijf op de hoogte

Wil je het laatste nieuws ontvangen en de leukste klantcreaties zien? Volg ons dan op Instagram en Facebook en abonneer op onze speciale nieuwsbrief vol leuke acties en inspiratie.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *