Hou het zomergevoel vast

Hou het zomergevoel vast

Nu de zomer ten einde komt en de scholen weer beginnen zijn helaas die fijne zomerweken toch echt voorbij. Het is dan toch fijn om het zomergevoel iets te verlengen. In deze blog deel ik hoe je het zomergevoel net wat langer vast houdt. Gelukkig heeft de herfst ook fijne eigenschappen, maar toch kan ik me goed voorstellen dat je graag nog even blijft hangen in die sfeervolle zomer. Lees snel de tips!

Fotoboek
Fotoboek

Een boek vol zonneschijn

Ben je op een prachtige vakantie geweest en wil je thuis nog nagenieten van deze mooie reis? Bundel je foto’s dan in een fotoboek. Kies zelf het formaat, de oriëntatie en de kaft en vervolgens het design wat jou aanspreekt. Voeg vervolgens je foto’s toe. Dit kan via automatisch invullen, maar persoonlijk raadt ik je aan de foto’s zelf te plaatsen in de volgorde van de vakantie. Start dus met het begin van de reis en ervaar de vakantie opnieuw door door het fotoalbum te bladeren. Plaats je lievelingsfoto’s op de voor- en achterkant en geniet ronduit van jouw eigengemaakte fotoboek. Welk formaat je ook kiest, al onze fotoboeken vallen uit te bereiden tot maar liefst 100 bladzijden!

Een zomerse foto aan de muur

Laat je elke dag herinneren aan de fijne zomer door een mooie foto aan de muur op te hangen. Ga voor de klassieke canvas of kies voor een ander materiaal wanddecoratie. Zo kun je gaan voor een foto op aluminium voor een stoer effect of een foto op acrylglas voor een stijlvol effect. Of ga voor een foto op meerluik canvas voor een extra gaaf effect aan de wand. Hou het zomergevoel vast en geniet dagelijks van jouw mooiste foto’s. Welke wanddecoratie vind jij het mooist?

Een echt zomer fotoblok

Wil je iets speciaals en echt zomers? Bestel dan één van onze fotoblokken die je kunt schudden. Speciaal voor de zomer hebben we dit strand fotoblok in de collectie gebracht. Hierin zit zandstrand, een oranje zeester en een strandbal. Even schudden en je bent helemaal terug naar die fijne zonnige vakantie. Voor de winterse foto’s hebben we een foto schudblok met sneeuwvlokjes, een kerstman, kerstboom en sneeuwpop. Ook hebben we een glitter fotoblok en een fotoblok met glitterhartjes in ons assortiment.

De foto’s zitten niet vast in het blok, dus mocht je uitgekeken zijn op jouw foto, dan kun je deze heel makkelijk verwisselen.

Neem je foto overal mee naartoe en ervaar het zomergevoel

Wil je jouw foto altijd bij je hebben? Laat je foto dan afdrukken op een mooie sleutelhanger. Keuze uit een aluminium sleutelhanger smal, ovaal, hexagon & rechthoek. Wil je iets anders, ga dan voor de houten sleutelhanger. Dankzij het natuurlijke effect van hout ziet jouw sleutelbos er extra stijlvol uit😉.

Wist je dat de sleutelhangers met extra snelle levering worden verzonden? Bestel je jouw sleutelhanger met foto of tekst voor 16.00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd! Ook erg leuk als je last minute een cadeau nodig hebt.

Hou het zomergevoel vast met de mooiste flesopener

Geef je nog een bbq, tuinfeest of verjaardag? Haal lekker eten en drinken in huis en geniet van een fijne middag samen. Laat je vakantiefoto afdrukken op een flesopener en geef dit praktische gereedschap door aan iedereen die geniet van een lekker verfrissend drankje. Omdat een gezellig feestje nooit kwaad kan 😉.

Tip voor een verjaardag: hang ook gepersonaliseerde slingers op voor een extra feestelijk gevoel.

Wil je liever een zomerse of positieve quote op jouw flesopener? Ga dan voor de flesopener van hout en laat jouw tekst erin graveren.

Volg ons op andere kanalen voor meer zomergevoel

Wil je als eerste op de hoogte zijn van scherpe aanbiedingen of de leukste producten? Abonneer dan op onze nieuwsbrief of blijf op de hoogte via onze Instagram en Facebook.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *