Alles voor een onvergetelijke vakantie

Alles voor een onvergetelijke vakantie

Eindelijk is het zo ver… Na een lang schooljaar, veel voorpret en weken van aftellen is het dan nu echt tijd voor vakantie! De kinderen zijn lekker zes weken vrij van school en zelf heb je ook vakantie. Even bijkomen, leuke dingen doen en genieten van je gezin. Stap je in de camper voor een rondrit door Europa of wordt het dit jaar toch de camping een half uurtje verderop? Of je nou het vliegtuig neemt of lekker thuis geniet van je vakantie, wij hebben een aantal leuke artikelen en ideeën voor je op een rijtje gezet, zodat je zomer onvergetelijk wordt met kleine verrassingen.

Kortom, alles voor je vakantie, maak het onvergetelijk.

Barbecue feestje!

BBQ feestje
Die lange zomeravonden, we kijken er in december al naar uit. En één van die dingen die we dan als eerste zouden willen doen is barbecueën!  Lekker weer, een mooi gedekte tafel, lekker met je gezin of juist veel vrienden over de vloer, zo’n avond staat garant voor lekker eten en gezelligheid. Het maakt niet veel uit of je de BBQ aansteekt op de camping in Spanje, in het park een dorp verderop of gewoon lekker in de achtertuin, een barbecue kan niet mislukken. De geur van lekker eten, een muziekje op de achtergrond, het zonnetje dat nog een beetje schijnt staat garant voor een mooie avond. Vaak is er één iemand die verantwoordelijk is voor de barbecue en er voor zorgt dat iedereen die avond lekker kan eten. Hoe leuk is het om de grote barbecue man te voor zien van een prachtig schort? Laat er een gekke of leuke foto op afdrukken en verras de kok van de avond. En vergeet vooral geen foto’s te maken.
Alles voor je vakantie - Gepersonaliseerd schort

Eindeloos spelletjes spelen

buiten spelen
Het fijne van vakantie is dat je veel tijd hebt en niks moet. Je hebt dus tijd om te genieten en leuke dingen te doen. Spelletjes spelen met de kinderen hoort daar zeker bij. Spelletjes zoals Yahtzee en ganzenbord blijven het altijd goed doen. Met het mooie weer is het natuurlijk zonde om niet buiten te zijn. Dus ga lekker buiten aan tafel zitten of gooi een kleedje op het gras. Een spel dat ook niet meer mag ontbreken is het Uno kaartspel. Garant voor veel speelplezier. En wil je de kids nou eens echt verrassen? Laat dan een persoonlijk pakje Uno drukken met eigen foto’s. Vertel ze niks, leg het kleedje neer, zet er wat lekkers en wat drinken bij, schud de kaarten en begin te delen. Vergeet vooral geen fotootje te maken van het moment dat de kinderen doorhebben dat hun eigen foto op de kaarten zijn afgedrukt!
Alles voor je vakantie - Gepersonaliseerd Uno spel

Een handige reisbeker voor onderweg!

alles voor je vakantie, reisbeker
Tijdens je vakantie is het heerlijk om er dagjes op uit te trekken. Lekker met z’n allen een dagje naar de kust of een leuk dorpje in de buurt van je vakantiebestemming. Hoe lekker is het om nog even een kop koffie of limonade mee te nemen voor onderweg. Dat doe je gemakkelijk in deze reisbeker!

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke producten te vinden die je vakantie nóg leuker kunnen maken. Alles voor je vakantie vind je op onze site.
Wat mag er op jouw vakantie niet ontbreken? Laat het ons weten in een reactie.

Cindy is Content Manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze veelvuldig te vinden in de sporthal of in het voetbalstadion. Ook reizen is een grote hobby! Cindy geeft je tips en ideeën om onze producten op een creatieve manier te gebruiken en diverse bijzondere dagen nog leuker te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *