Alles voor een te gekke eerste verjaardag!

Alles voor een te gekke eerste verjaardag!

Er is er één jarig, hoera hoera! Zo vier je de eerste verjaardag van je kleintje!

eerste verjaardag

Jaa, het is zover, na een spannend eerste jaar vol nieuwe hapjes, stapjes, groeispurten en andere ontdekkingen is de baby periode nu officieel voorbij. Het is tijd voor de eerste verjaardag van je kleintje! Dit mag je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Ondanks dat je kindje zijn of haar verjaardag misschien niet heel erg bewust mee krijgt is de eerste verjaardag natuurlijk wel een enorme mijlpaal die groots gevierd moet worden. Kies een thema of een kleur en laat alles hier op aansluiten.

Feestelijke slingers!

Met deze feestelijke slingers weet iedereen bij binnenkomst direct wie er jarig is. Doe bijvoorbeeld een leuke fotoshoot met een cake smash met je kindje en laat deze foto’s afdrukken op deze slingers. Het is één slinger met zestien verschillende vlaggen. Je zou er dus 16 verschillende foto’s op kunnen plaatsen. Of plaats op een aantal vlaggen een grote 1.

Maak speciale verjaardagsbordjes!

eerste verjaardag bordjes

Op zo’n feestelijke dag is het natuurlijk hartstikke leuk om allemaal taart van een speciaal verjaardagsbordje te eten! Of geef alleen de jarige een leuk bordje. Dan heb je meteen een heel tof aandenken voor later. Gebruik voor de bordjes weer die leuke foto’s van de cake smash of andere bijzondere foto’s.

Feestelijke drinkglazen voor iedereen

Gepersonaliseerd glas

Bij die leuke bordjes mogen bijpassende glazen natuurlijk niet ontbreken. Ik raad aan om in hetzelfde thema te blijven voor een mooi geheel van het servies. Dus kies weer foto’s uit dezelfde reeks en laat de leukste foto afdrukken op deze toffe glazen.

Stickers voor je bestekhouder of snoepzakje

stickers verjaardag

Stickers doen het altijd goed! Plak deze leuke stickers op het shirtje van de jarige of maak een mooie feestmuts. De feestelijke stickers kun je ook gebruiken om de bestekhouder op te leuken, maar ze zijn ook ideaal om op je snoepzakjes te plakken. Zo maak jij in een handomdraai gepersonaliseerde snoepzakjes voor de kinderen van je gasten. 🙂

Heb jij nog andere tips voor leuke versiering voor de eerste verjaardag van je kleintje? Laat je reactie achter in een bericht. 

Cindy is Content Manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze veelvuldig te vinden in de sporthal of in het voetbalstadion. Ook reizen is een grote hobby! Cindy geeft je tips en ideeën om onze producten op een creatieve manier te gebruiken en diverse bijzondere dagen nog leuker te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *