6 originele ideeën om je vakantiefoto’s op te bewaren!

6 originele ideeën om je vakantiefoto’s op te bewaren!

Wat doe jij met je favoriete vakantiefoto’s als je terug bent van je reis? Blijven ze voor altijd op je mobiel staan? Ik hoop het niet… want dat zou zonde zijn! Instagram is natuurlijk ook een optie om je foto’s op te bewaren. Een fijne plek waar je al jouw foto’s kunt delen met anderen, maar is het niet veel leuker om je foto’s een speciaal plekje te geven? Ik heb voor jou 6 originele ideeën om je favoriete vakantiefoto’s op te bewaren.

Je favoriete vakantiefoto’s in de spotlight!

Laat jouw koffer de show stelen op het vliegveld

Het meest onmisbare item voor een vakantie is toch wel je koffer, nietwaar? Want hoe krijg je anders je hele kledingkast van huis mee op vakantie?! Grapje! Maar tijdens een vliegvakantie geven veel mensen toch de voorkeur aan een koffertje als handbagage. Als je het mij vraagt is een koffer de beste manier om je kleding of andere voorwerpen mee te vervoeren. Omdat de koffer van stevig materiaal is blijft de inhoud goed beschermd. Met onze gepersonaliseerde reiskoffer steel jij de show op het vliegveld! Hij is uniek en valt op waardoor jij altijd gemakkelijk je koffer terugvindt.

je favoriete vakantiefoto's

Onze koffers voldoen aan de internationale norm voor bagage waardoor deze perfect mee te nemen is als handbagage. Tevens is de koffer uv-bestendig en van waterdicht materiaal waardoor je zeker weet dat de inhoud van jouw koffer, veilig zijn bestemming bereikt. Wat de koffer nog leuker maakt is de verwisselbare cover! Zo kan jij je koffer altijd gemakkelijk een make-over geven. Idee: Misschien leuk om elk jaar de vakantiefoto van het jaar daarvoor te gebruiken?

Daarnaast kan je jouw koffer compleet maken met een bijpassende bagagelabel, waarbij je bijvoorbeeld kan gaan voor een leuke foto van jezelf!

je favoriete vakantiefoto's

Reisbeker

Je hebt je vakantie erop zitten en het is tijd om weer aan het werk te gaan. Onderweg in de auto komt je favoriete vakantieliedje voorbij op de radio. Meteen komen alle herinneringen weer naar boven. Superleuk! Maar weet je wat nog veel leuker is? Je favoriete vakantieherinnering laten afdrukken op een leuk fotoproduct! Onderweg genieten van een heerlijke kop koffie of thee en tegelijkertijd je vakantieherinneringen ophalen, dat doe je met een gepersonaliseerde reisbeker! Misschien nog leuker om cadeau te geven aan jouw geliefde? Zo bezorg je hem of haar tijdens de lange rit een bijzonder en gelukkig gevoel, wanneer zij door een blik op de beker herinnert worden aan dat ene mooie moment!

je favoriete vakantiefoto's

Klok

Hoe vaak ben je onder de indruk van de klok die in iemands kamer hangt? Een klok is een mooi accessoire om de ruimte mee aan te kleden. Daarnaast is het ook wel zo handig dat je kunt zien hoe laat het is, wanneer je geen horloge of mobiel bij de hand hebt. Geef je saaie muur en oppepper! Laat je favoriete vakantiefoto schitteren aan de muur, niet door middel van een mooie foto op canvas of op hout, maar door middel van een gepersonaliseerde klok! Jouw prachtige gepersonaliseerde klok van Acrylglas zal zeker weten de aandacht van je visite opeisen, maar dat levert daarna wel weer mooie gespreksstof op!

je favoriete vakantiefoto's

Het multifunctionele pennenbakje of koekjestrommel

Een pennenbakje is normaal gesproken niet een heel bijzonder product. Maar dat is natuurlijk een heel ander verhaal als je het pennenbakje personaliseert met een mooie vakantiefoto! Daarnaast is een pennenbakje een multifunctioneel product waar je andere leuke dingen in kunt bewaren, hetzelfde geldt ook voor de koekjestrommel! Waarom zou je daar alleen koekjes in bewaren als je er zoveel leuke andere dingen in kunt bewaren? Een originele manier om je favoriete vakantiefoto’s in te bewaren. Met een supermooie foto op de deksel, trekt het doosje gelijk je aandacht. Zo weet je zeker dat je jouw vakantiefoto’s altijd gemakkelijk kunt terugvinden!

je favoriete vakantiefoto's

Maak je outfit af met een gepersonaliseerd ontwerp!

Een bijzondere manier om je foto’s in de spotlight te zetten is door ze af te laten drukken op textiel. Druk je favoriete vakantiefoto’s bijvoorbeeld af op T-shirts, sweaters of een rompertje. Ook leuk om cadeau te geven aan familie of vrienden. Zo kan je voor elk gezinslid wat moois ontwerpen! Geef je man bijvoorbeeld een leuk T-shirt met romantische foto’s van jullie samen. Ook leuk om foto’s op de achterkant te laten drukken, wat sinds kort kan! Zo kan je voor jezelf een collage maken met de leukste foto’s van het hele gezin en voor het T-shirt van je kind(eren) kan je bijvoorbeeld gaan voor een aantal mooie kiekjes van bijzondere momenten.

Foto’s in doosje

Een andere en unieke manier om je foto’s te bewaren kan met ons nieuwste fotoproduct: Foto’s in een doosje. Personaliseer je foto’s in onze editor en voorzie ze van een leuk tekstje en een hip achtergrondje. In combinatie met de moderne verpakking heb je een leuk opbergdoosje voor je foto’s. Was je nog op zoek naar een leuk cadeautje? Verras je familie of vrienden dan op deze manier met de leukste herinneringen van jullie samen. ‘Het leukste cadeau in het donker.’ Eeuh… Ik bedoel voor hem of haar!

je favoriete vakantiefoto's

Waar laat jij het liefst jouw vakantieherinneringen op afdrukken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *