Je huisdier en jezelf verwennen op Werelddierendag doe je zo!

Je huisdier en jezelf verwennen op Werelddierendag doe je zo!


Je huisdier is je beste vriend. Wat zouden we zonder onze lieve harige vrienden moeten? Wat zou het leven saai en eenzaam zijn zonder onze dieren. Op 4 oktober is het Werelddierendag. De dag waarop iedereen over de hele wereld hun huisdier in het zonnetje zet. Onze huisdieren hebben voor altijd een speciaal plekje in ons hart. Heb jij een slechte dag? Een knuffel van je beste vriend kan je al ontzettend goed doen. Ze zijn er altijd voor ons. Ze zijn vrolijk, zorgzaam, lief, speels en soms heel erg ondeugend. Boefjes zijn het af en toe! Maar of ze nu iets doen wat mag of niet, we houden onvoorwaardelijk veel van ze. Zet jij je huisdier 4 oktober ook in het zonnetje? Vergeet jezelf dan ook niet! Ik geef je leuke tips en ideeën om zowel jezelf als je huisdier te verwennen op dierendag.

Leuke ideeën om je beste vriend te verwennen!

Maak een taartje van de lievelingskoekjes van je huisdier
Waar kan jij jouw huisdier altijd wakker voor maken? Voor wat lekkers natuurlijk! Speciaal met dierendag mag je je huisdier weleens wat extra’s geven. Verras je hond, kat, cavia, konijn of andere huisdieren eens met een zelfgemaakt taartje van koekjes of andere lekkernijen. Leg het resultaat en de reactie vast op foto, leuk voor in een fotoboek!

Lekker wandelen met je hond
Zodra je de riem pakt of het woord wandelen roept staat jouw hond al voor de deur. Klaar om te gaan baasje! Een wandeling is het ultieme ontspanmomentje voor je hond, maar wandelen is ook goed voor jou! Even de benen strekken en wat frisse lucht ophalen, dat doet je goed! Op dierendag blijft het alleen niet bij een wandeling toch? Verwen je hond na de tijd met een heerlijke schoonmaakbeurt!

Geef je huisdier een schoonheidsbehandeling
Je hebt dieren die het liefst de hele dag aan het spelen en rollebollen zijn, maar er bestaan ook dieren die ijdel zijn. Is jouw hond, kat, cavia of konijn een echte ijdeltuit? Verwen hem of haar dan met een heerlijke verzorgingsbeurt met alles erop en eraan! Wassen, borstelen, pedicure, een massage en niet te vergeten: een heerlijke beloning! Wie wordt daar nu niet vrolijk en ontspannen van? Wedden dat jouw huisdier straks heerlijk ligt te slapen?

Verwen, verwen en verwen!

Verwen je huisdier met wat lekkers!
Bij het woord huisdieren denken we vaak als eerste aan een hond of kat en vervolgens aan een konijn of cavia, maar er zijn natuurlijk nog veel meer huisdieren. Jij kent je (huis)dier als geen ander. Waar maak je hem of haar heel blij mee? Je hoeft niet altijd te denken in speeltjes of extra lekkernijen in huis te halen. Je kan je huisdier simpelweg al enorm verwennen door ze hun lievelingseten te geven in de vorm van een extra (grote) portie. Gewoonweg omdat het mag, het is tenslotte dierendag!

Lekker spelen
Geef je huisdier speciaal met dierendag wat extra aandacht. Ga lekker even een paar minuten spelen of stoeien. Het helpt jouw om even te ontspannen en je maak je harige vriend er heel erg blij mee! Een win-win situatie toch?

Houd een fotoshoot!
Wat kan je nog meer doen op dierendag? Nou, wat dacht je van een fotoshoot met je dieren? Leg de leuke momenten met je huisdier vast. Houd een fotoshoot met je huisdier en schiet mooie foto’s voor in je fotoboek zodat je later kan nagenieten van de mooiste momenten met je beste vriend. Want één ding is zeker. De tijd die we met onze huisdieren kunnen doorbrengen is kostbaar! Geniet zoveel mogelijk van ze. Koester die fijne herinneringen!

Tip: een cadeautje in de vorm van een voerbak of naamkaartje

Is de voerbak van je hond toe aan vervanging of wil je een naamkaartje laten maken voor je nieuwe kitten? Maak je huisdier dan blij met een gepersonaliseerde voerbak of naamkaartje voor aan de riem. Wist je dat je in een handomdraai al een unieke en zelfgemaakte item voor je viervoeter kan maken? Je kan kiezen uit verschillende designs en deze vervolgens aanpassen naar wens. Een uniek accessoire voor je huisdier! Daar wordt iedereen toch blij van? Jij blij, je viervoeter blij, iedereen blij!

Voerbakje voor je huisdier

naamkaartje voor je huisdier

Verras jezelf met een leuke aandenken aan je huisdier

Wat dacht je van een fotocollage met de gekste momenten van je hond op canvas? Een samengesteld fotoboek van al je huisdieren of een flipkalender van je fotogenieke kat? Je kan het zo gek niet bedenken, maar je kan een foto van je diertje overal op laten drukken. Van placemats, broodtrommels en klokken tot kussens, portemonnees, telefoonhoesjes en sleutelhangers. Kies je mooiste en leukste momenten uit en doe er wat mee!

Mijn tips:

Een fotoflip
Ideaal voor als je weinig ruime aan de muur hebt. De fotoflip is klein van formaat waardoor je hem overal neer kan zetten. Tevens kan je er veel foto’s in kwijt waardoor je elke dag een foto kan vervangen voor een andere leuke foto! Met de fotoflip zal je interieur er nooit meer hetzelfde uit zien! De fotoflip is stijlvol, sfeervol en een echte blikvanger voor in huis!

 

Maak dierendag extra bijzonder! Geniet van elkaar!

Waarmee verwen jij je huisdier met dierendag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *