#mysmartphoto: de mooiste klantcreaties

#mysmartphoto: de mooiste klantcreaties

We zeggen het misschien te weinig, maar onze klanten maken de allermooiste klantcreaties! We zien de leukste fotoproducten voorbij komen: van prachtige fotoboeken tot originele fotocadeautjes. Telkens staan we weer versteld van alle mooie foto’s die jullie delen met ons op Instagram. En daar zijn we stiekem best een beetje trots op!

Heb je ook zin om een mooie creatie te maken met je allermooiste foto’s? Heerlijk om later nog eens terug te denken aan al die mooie herinneringen. Laat je alvast inspireren door onderstaande foto’s van onze klanten. Heb jij ook iets moois gemaakt? Deel jouw klantcreaties dan met onze hashtag #mysmartphoto. ♥

1. Grappige sweater van @anneleene

Met deze gepersonaliseerde sweater voor kinderen moesten we héél hard lachen! Anneleene koos voor een eenvoudig design, maar plaatste er een grappige quote op die perfect past bij het ondeugende gezicht van haar zoontje! Wedden dat zijn juf of meester zijn/haar lach niet kon inhouden toen hij hiermee de klas in kwam?

@anneleene

2. Gepersonaliseerde limonade van @elise.en.achille

Ik kan er echt heel blij van worden als onze klanten creatief zijn met onze producten. Aan het eind van het schooljaar maakte @elise.en.achille gepersonaliseerde etiketten voor flessen om de juf van haar zoontje te bedanken met heerlijke limonade! Hoe leuk is dit originele bedankje?

@elise.en.achille

3. Hippe snoepzakjes van @louisandvictoria

Deze hippe snoepzakjes van @louisandvictoria zijn niet alleen superleuk als bedankje, ze zijn ook nog eens ‘instagramwaardig.’ De zelfgemaakte armbandjes voegde ze er zelf aan toe, om de bedankjes een persoonlijk tintje te geven. Ge-wel-dig resultaat, toch? 

@louisandvictoria

En weet je wat helemaal leuk is? Ze inspireerde ook andere klanten om net dezelfde zakjes te maken, zoals @les_filles_j_et_c!

Klantcreaties: snoepzakjes
@les_filles_j_et_c

4. Handig fotorekje van @wisj_sofie

Ben jij ook zo iemand die graag zijn mooiste fotoprints en fotokaartjes ophangt om gezelligheid te creëren in je interieur? @wisj_sofie showt haar lievelingskaartjes & -prints op een superleuk fotorekje in haar woonkamer! Ideaal om al je kerst- of verjaardagskaartjes op te hangen, of gewoon om leuke foto’s aan op te hangen die je altijd gemakkelijk kan verwisselen.

Klantcreaties: kaarten
@wisj_sofie

5. Verjaardags fotoboekje van @kimvanoncen

Het was liefde op het eerste gezicht met dit prachtige fotoboek dat mama Kim maakte voor Jacks 4e verjaardag! Hij vindt het superleuk om samen te bladeren in al zijn fotoboekjes en al die leuke herinneringen weer op te halen. Ook superleuk voor later, wanneer je kinderen wat ouder zijn!

@kimvanoncen

6. Gepersonaliseerde drinkfles van @tdegheselle

Hoe leuk is deze gepersonaliseerde drinkfles die @tdegheselle maakte voor de eerste schooldag van haar zoontje? Zo raakt hij zijn spulletjes niet kwijt, én heeft hij een superleuke drinkfles in zijn tasje zitten. Win-win-situatie! 

Klantcreaties: aluminium drinkfles
@tdegheselle

7. Überschattig naamplaatje voor @mia.the.berner

Ooh, hoe schattig is Mia met haar gepersonaliseerde naamplaatje? Want hé, ook onze huisdieren mogen af en toe eens flink verwend worden, toch?

Klantcreaties: naamplaatje
@mia.the.berner

8. Gepersonaliseerde reiskoffer van @love.laugh.loet

@love.laugh.loet neemt het spreekwoord “travel in style” wel héél letterlijk met deze gepersonaliseerde reiskoffer! Met deze zomerse foto er op droom je toch meteen van zon, zee & strand. Én je vindt je koffer altijd gemakkelijk terug op de luchthaven. Score!

@love.laugh.loet

9. Themafeestje tot in de details bij @kreativakarin

Niet alleen in Nederland en België, maar ook in Zweden delen onze klanten hun mooiste creaties met ons met de #mysmartphoto! Voor het verjaardagsfeestje dat @kreativakarin organiseerde voor haar dochter, koos ze voor ons “ticket” design, dat ze gebruikte op haar uitnodigingen en cadeaukaartjes! WOW, hoe tof is dat?

@kreativakarin

10. Fluffy smartphone cover van @zuckerundzimtdesign 

Last but not least: de Zwitserse @zuckerundzimtdesign maakte de meest fluffy smartphone cover ever. Deze foto lijkt wel gemaakt voor dit design en het telefoonhoesje beschermt haar smartphone in stijl! 

Klantcreaties: smartphone cover
@zuckerundzimtdesign 

Geïnspireerd geraakt door al die mooie klantcreaties?

Hopelijk ben je geïnspireerd door al deze klantcreaties en ben je getriggerd om ook je eigen #mysmartphoto met ons te delen! Tag zeker @smartphoto.nl zodat wij ook kunnen meegenieten van je foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *