8 klantideeën omgezet in concrete website aanpassingen

8 klantideeën omgezet in concrete website aanpassingen

Wij vinden jouw mening belangrijk!

Wij proberen steeds leuke, frisse vernieuwingen door te voeren, om het klantgemak te optimaliseren. Niet alleen onze foto editor ondergaat regelmatig een stevige transformatie, ook onze website en het productaanbod worden geregeld vernieuwd. Natuurlijk verzamelen we intern allerlei ideeën, maar de beste ideeën komen van jullie, onze trouwe klanten! 😉 Wij vinden jouw feedback uiterst belangrijk in de ontwikkeling van ons bedrijf. Heb je dus nog enkele suggesties, opmerkingen of vragen, laat dan vooral een berichtje achter in een reactie of reageer via Facebook of Instagram. Hieronder zie je welke aanpassingen we onder andere aan jullie te danken hebben!

Foto’s uploaden via Google Photos en Instagram

upload mogelijkheden smartphoto

Wij willen natuurlijk dat onze klanten zo snel en gemakkelijk mogelijk onze fotoproducten kunnen bestellen. Daarom hebben wij er voor gezorgd dat foto’s uploaden in fotoprogramma nu nog gemakkelijker gaat! Sinds kort kun je al je foto’s ook uploaden via Instagram en Google Photos. Dit scheelt enorm veel zoekwerk in al je bestanden! Waarom uren zoeken als je mooiste foto’s toch al op Instagram staan. Als dat geen service is.. 😉

Personaliseer de opmaak van je fotoboek pagina

fotoboek mogelijkheden smartphoto

Heb je weinig tijd maar wil je toch een leuk fotoboek samenstellen? Wij hebben speciaal op aanvraag van jullie een extra functie toegevoegd die er voor zorgt dat de opmaak van de pagina’s sneller verloopt. Wanneer je voorheen een pagina toevoegde, moest je blijven pagina’s toevoegen tot je de juiste opmaak tegenkwam die je wou gebruiken. Een andere optie was om zelf alles te verschuiven tot het er goed uitzag. Ondertussen hebben we ons fotoprogramma zo aangepast dat je in de linkerkolom onder de tab “Pagina’s” meteen een keuze kan maken uit de verschillende beschikbare opmaakstijlen. Geen nutteloos zoekwerk meer om de juiste opmaak te vinden! Binnenkort is het zelfs mogelijk om je eigen gemaakte opmaak te bewaren. Zo kan je steeds weer terugkeren naar je eigen creaties.

3D preview

3D preview smartphoto

Wil je jouw foto’s op een rond product laten printen, maar vind je het lastig om in te schatten hoe het eruit komt te zien? Nu heb je de kans om jouw producten te bekijken via een 3D preview. Hiermee kan je makkelijk bekijken of al jouw prachtige foto’s wel netjes op alle zijden van het product zijn geplaatst. Een beter eindresultaat dus! Let wel op: deze functie is nog in ontwikkeling en is nog niet voor alle producten beschikbaar. Nog eventjes afwachten dus, we zijn druk bezig, zodat jij zo snel mogelijk nog meer gemak ervaart op onze website.

Ondersteuning van PNG afbeeldingen

Wanneer je een foto op een product wil laten printen wil je natuurlijk dat de fotokwaliteit zo optimaal mogelijk is. Daarom bieden wij ook een ondersteuning van PNG bestanden aan. Een PNG bestand bevat meer informatie dan een JPG bestand en laat ons ook toe een transparante achtergrond te gebruiken. Bovendien verliest het ook geen kwaliteit wanneer we het bestand meerdere keren achter elkaar opslaan, verzenden of verkleinen en vergroten. Bij een JPG bestand gebeurt dit wel.

Meerluik canvas

meerluik canvas smartphoto

Zoals eerder gezegd hebben jullie de beste ideeën. Het volgende idee is er zo’n één. Wij kregen van meerdere klanten de vraag: Hé, zou het niet leuk zijn om één foto te verdelen over meerdere canvassen? We hebben jullie ideeën opgepikt en ontwikkelden het meerluik canvas. Het resultaat is zo prachtig, dat het één van mijn favoriete producten is, wat vind jij?

Foto op hout

foto op hout smartphoto

We waren al een tijdje aan het nadenken over een foto op hout. Vanuit jullie werd de vraag hierna ook steeds groter. Daarom hebben wij ons best gedaan en zijn we de productieruimte in gedoken. Het resultaat is een prachtige authentieke wanddecoratie met een natuurlijke uitstraling die je foto extra in de kijker zet. Hierboven zie je een leuk voorbeeld van hoe een foto op hout er uit zou kunnen zien. Zoals je ziet beschikt de foto op hout over een klein metalen plaatje waarmee je hem makkelijk aan de muur kunt hangen door middel van een haakje.

Meerdere designmogelijkheden wanddecoratie

Naast de verschillende formaten van wanddecoratie heb je ook nog eens de keuze in de oriëntatie er van. Wil jij je wanddecoratie vierkant, liggend, staand of panoramisch? Het kan allemaal! Bij de meeste designs kun je ook de achtergrondkleur nog wijzigen naar eigen wens. Zo vind je vast wel iets dat goed bij jouw smaak past!

U vraagt, wij draaien!

Op vraag van een aantal klanten hebben we ervoor gezorgd dat de foto op acryl niet alleen verticaal kan worden ontworpen, maar ook horizontaal. Doordat je nu een compleet andere fotoformaat kan kiezen heb je veel meer mogelijkheden gekregen. Zo is er voor ieder wat wils!

Vragen suggesties en opmerkingen?

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van ons bedrijf. Daarom luisteren wij ook naar alles wat jullie te zeggen hebben! Heb jij dus nog enkele ideetjes voor aanpassingen op onze website of suggesties voor nieuwe producten? Laat het ons weten in een reactie onder dit bericht of plaats een berichtje op Facebook!

4 comments

 • hoi,
  allereerst : super dat jullie veel sneller dan beloofd mijn fotoboek al klaar hebben! en hij is mooi geworden….
  alleen, en dat is mijn “fout” , heb ik spijt van de optie “zachte kaft”. Ik ben lang (weken!) bezig geweest om een mooi boek voor mijn gastkind te maken maar beter had ik voor harde kaft gekozen. Dus; ik wil dezelfde, maar nu in harde kaft…de zachte kaft houd ik zelf, de harde is dan cadeau.
  Moet ik nu echt alles weer overdoen???? ik heb wel het voorbeeld, maar sommige fotos heb ik helderder gemaakt, of meer contrast gegeven…kan hetzelfde boek nu niet afgedrukt worden maar dan met harde kaft? Volgens een telefoniste niet, maar ergens hoop ik dat er een mogelijkheid is om de hele opmaak in creator te verplaatsen naar de optie fotoboek staand L harde kaft.
  (https://photos2.contentsmartphoto.com/photos/e1ste23/volume1/3c3b73dc-2272-431b-9aac-4dff3d0a356c/180831/7/e/7e6ef741-7219-4817-962a-1f9c964e6500.thumb.jpg?upd=636713291337800000)
  zou er een mogelijkheid zijn?
  ik hoor graag van jullie,
  met vriendelijke groet
  Marian Meijer

  Reply
  • Goedemorgen Marian,

   Bedankt voor je vraag!
   Je kunt het beste even een e-mail sturen naar service@smartphoto.nl of bellen naar 0541 – 200 700.
   Mijn collega’s van de klantenservice kijken het graag voor je na, ik kan daar verder geen uitspraken over doen.

   Met vriendelijke groet,
   Maureen

   Reply
 • De mensen die ook willen profiteren van jullie aanbiedingen en geen internetbankieren hebben…wat moeten die doen volgens jullie.
  Die willen ook graag van de aanbiedingen gebruik maken maar niet kunnen.
  Graag antwoord??????

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *