Geef een gepersonaliseerd cadeau!

Geef een gepersonaliseerd cadeau!

Het is weer zover, iemand uit je omgeving is jarig of geeft een leuk feest. Wat ga je hem of haar geven? Jij zit met je handen in het haar, omdat je werkelijk geen idee hebt. Veel dingen heb je al eens gegeven en een envelop met geld erin vind je niet leuk. Wat dacht je van een gepersonaliseerd cadeau?

Het is persoonlijk, uniek en leuk! Wat ga je precies geven en wat ga je erop zetten? Aan de hand van deze vragen geef ik je een aantal voorbeelden die je kan gebruiken om tot je eigen creatieve cadeau te komen.

Waar maak je de ander blij mee?

Je weet voor wie het cadeau is, maar waar kan je de persoon echt blij mee maken? Denk hierbij aan zijn of haar hobby. Waar wordt hij of zij echt gelukkig van? Van voetbal, knutselen, muziek maken tot paardrijden of knuffelen met katten. Speel in op de passie of hobby’s van hem of haar, dan kan het niet misgaan.

Een gepersonaliseerd cadeau. Let’s get creative!

Je weet wat het thema van je cadeau zal zijn. Of je nu gekozen hebt voor voetbal, muziek of iets anders, je kan nu op zoek naar een cadeau dat erbij past. Hieronder volgen een paar ideeën:

Een mok
Het geven van een gepersonaliseerde mok als cadeau is even wat anders, maar wel ontzettend leuk. Je kan er een foto van de kleine op zetten, een mooie trouwfoto of die ene leuke vakantiefoto van vorig jaar in Santorini. Je hoeft echter niet alleen in foto’s te denken, een leuk tekstje op een mok laten drukken kan ook.  Zet er bijvoorbeeld een inspirerende of motiverende quote op. Zo tover jij elke dag een lach of zijn of haar gezicht.

Decoratie voor in huis
Heb je binnenkort een housewarming op de planning staan? Maak de ander blij met iets leuks voor in het interieur. Er zijn verschillende dingen die je zou kunnen geven. Denk aan een gepersonaliseerd kussen, magneten, onderzetters, een kaarshouder, een klok, een deurmat of een kapstok. Een gepersonaliseerd item doet het altijd goed!

Een telefoonhoesje
Maak een mobiele telefoon nog leuker met een gepersonaliseerd hoesje. Maak een collage van leuke foto’s die gemaakt zijn tijdens een mooie bruiloft, jubileum of top vakantie. Ook kan je gebruik maken van quotes die inspireren en motiveren. Bezorg de ander mooie herinnering om van te genieten.

Bekijk de mogelijkheden

Je weet wat je wil. Je beste vriendin is jarig en is een echte kattenliefhebber. Dat je iets met katten gaat doen staat vast. Maar nu? Wat ga je precies drukken en waarop laat je het drukken? Kijk wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij jouw idee past.

Om je alvast een idee te geven. Er zijn heel veel mogelijkheden. Tegenwoordig kan je het zo gek maken als je wilt. Je kan bijna overal wel foto’s of teksten op laten drukken. Ga je bijvoorbeeld voor een mok met een foto van je beste vriendin haar kat, een T-shirt met een leuk tekstje als ‘mieaaauuw’ erop of ga je voor een leuke ‘katten’ quote? Ook een fotocollage van schattige katten, een fotoboek of foto op canvas behoren tot de mogelijkheden.

Bestellen maar!

Heb je alle stappen doorlopen? Weet je wat je wilt gaan bestellen? Dan is het tijd om je bestelling te plaatsen. Let goed op dat je de juiste informatie doorgeeft over het materiaal, formaat, het aantal exemplaren, het design en niet te vergeten de juiste foto’s! Kom je er niet uit? Laat het dan in een reactie weten. Wij helpen je graag!

Wat vind jij van een gepersonaliseerd cadeau? 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *