Kerst met familie en vrienden: samen maken we het onvergetelijk

Kerst met familie en vrienden: samen maken we het onvergetelijk

Het einde van het jaar nadert, dit is natuurlijk het moment om eens stil te staan bij de mooie herinneringen van het afgelopen jaar en nieuwe mooie momenten te beleven. Vier kerst met familie en vrienden! Wij geven je in deze blog enkele tips voor een spetterend kerst- of eindejaarsfeest.

Tip 1: Vier kerst met familie en vrienden

Vier de eerste kerst samenHet maakt niet of je net getrouwd bent, je dit jaar je eerste kindje hebt gekregen of je gezinssamenstelling het afgelopen jaar is veranderd. De eerste keer samen Kerst vieren blijft een unieke ervaring.

Begin nieuwe tradities door gekke gepersonaliseerde kersttruien aan te trekken tijdens de kerst met familie en vrienden op Eerste Kerstdag.

Wil je uitpakken aan de ontbijttafel? Bekijk de diverse prachtige kerstdesigns voor de allerkleinsten op een kinderbord, een slabbetje en nog veel meer. Ontdek ze hier.

Tip 2: Bereid je goed voor

Kerst met familie en vrienden Tijdens het kerstdiner of de nieuwjaarsborrel ziet iedereen er natuurlijk op zijn best uit. Dit is het perfecte moment om een prachtige familiefoto te maken. Wijs een fotograaf aan in je familie en schiet prachtige plaatjes van je gezin.

Vraag de fotograaf om de familiefoto’s op verschillende manieren te maken. Een foto van de stelletjes binnen de familie, een van de volledige gezinnen of maak een leuke foto van alle (klein)kinderen bij elkaar. Volgend jaar gebruik jij deze foto’s om je familie te verrassen met originele en persoonlijke fotocadeaus voor verjaardagen, de communie en andere momenten.

Leg nu alvast de basis voor de cadeaus voor je vrienden en familie voor volgend jaar.

Tip 3: Zorg voor entertainment op het feest

kerst met vrienden en familie photoboothVoor de grappigste herinneringen aan het kerstfeest, maak je met een aantal lakens een originele photobooth in de gang of de garage. Zorg voor grappige decoraties en accessoires en laat iedereen los gaan in de photobooth!

Na het feest verzamel je de foto’s en geef je iedereen een fotoafdruk of wanddecoratie cadeau met hun eigen foto. Ook kun je er een prachtig fotoboekje van maken.

Tip 4: Samen met je familie maak je het onvergetelijk

Op zoek naar een origineel gastenboek op het kerstfeest? Maak een originele stamboom met de vingerafdrukken van je familieleden. Hieronder vind je een aantal leuke ideetjes.

stamboom ideeënkerst met familie en vrienden

Ga ermee aan de slag!

  • Laat je kinderen de tekening maken op een groot stuk papier en maak een foto van het kunstwerk. Zijn je kinderen nog te klein voor een mooie tekening? Zoek een mooie plaat op internet.
  • Kies bij de wanddecoratie een geschikt materiaal en kies voor een eigen ontwerp.
  • Upload de foto of illustratie in het online fotoprogramma en voeg eventueel de namen van je gasten toe aan de wanddecoratie. Een extra tekstvlak toevoegen kan via de tab Tekst.
  • Plaats het kunstwerk bij de ingang en zet stempelkussentjes met verschillende kleuren verf klaar.
    Iedere gast die binnenkomt, plaatst zijn vingerafdruk op het kunstwerk. Even laten drogen en het kunstwerk is klaar!

P.S.: Zorg voor een bak water en een handdoek, zodat je zeker weet dat familieleden en vrienden niet met gekleurde vingers blijven rondlopen. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *