Afscheidscadeautjes voor juf of meester

Afscheidscadeautjes voor juf of meester

Het einde van het schooljaar is alweer bijna in zicht… Het was dan wel een heel bijzonder schooljaar, maar dat betekent niet dat onze lieve leerkrachten geen cadeautje verdienen! Tijd dus om hen een laatste bedankje te geven voor hun vele inspanningen om onze kinderen toch een schooljaar vol mooie herinneringen te geven! 

Wij maakten voor jou een lijstje van de allerleukste afscheidscadeautjes voor juf of meester
waarmee jouw kinderen hun juf of meester mee kunnen bedankten!

#1: Zelf ontworpen bloempotje

Bloemen zijn nog steeds hét cadeau om de juf of meester te bedanken voor een schooljaar vol inzet in passie. Om te voorkomen dat jouw cadeautje tussen alle andere bloemen vergeten wordt, hebben we dit leuke, gepersonaliseerd bloempotje bedacht. Een cliché cadeau met een bijzonder persoonlijke touch! 

Tip: Vereeuwig die leuke tekening van je kindje op een bloempotje.
Kleine kunstwerkjes van de kinderen scoren altijd bij juf of meester!

Zelf ontworpen bloempotje met tekening voor juf of meester

#2: Heerlijke chocolade

Wie lust er nu geen heerlijk stukje chocolade? Met dit afscheidscadeau maak je iedere leerkracht dolblij! Print de klasfoto op een foto op chocolade of maak een chocotelegram met een lieve boodschap waar de juf of meester lekker van kan smullen! 

#3: Accessoires voor op zijn/haar bureau

Je kan natuurlijk ook steeds het volgende schooljaar nóg aangenamer maken voor de leerkracht van jouw kind. Met deze leuke accessoires wordt zijn/haar bureau echt een gezellig plekje! Een pennenhouder, een fotoschrift of een notitieblok, bijvoorbeeld, met lachende gezichtjes of lieve quotes van de leerlingen geeft de leerkracht ongetwijfeld een enorme boost! 

Accessoires om het bureau van de juf of meester op te fleuren

#4: Ergonomische muismat

Voor de jonge, moderne leerkrachten die zo veel mogelijk digitaal werken, is deze ergonomische muismat hét perfecte afscheidscadeau. Voeg simpelweg een persoonlijk berichtje of toffe foto toe en klaar is kees. Het is origineel en super handig! 

Ergonomische muismat: "Best teacher ever"

#5: Koekjestrommel vol lekkers

Is de leerkracht van jouw kind een echte zoetekauw? Dan kan het volgende cadeautje zeker goed van pas komen. De koekjestrommel! Maak al in enkele klikken een super toffe koekjestrommel met een mooie foto van een schooluitstap.

Tip: Je kan onze koekjesdozen nu ook bestellen met lekkere Lotuskoekjes of kleurrijke snoepjes. Wedden dat de leerkracht dit fantastisch gaat vinden!  🍪

Koekjestrommel vol lekkers voor de leerkracht

Is de juf of meester toch niet zo’n fan van zoetigheid? In deze gelijkaardige bewaardoos kan je niet alleen maar koekjes kwijt, je kan het bijvoorbeeld ook gebruiken om leuke foto’s, thee, koffie, tekenmateriaal,… in te bewaren. Je verbeelding is je enige beperking in het creëren van je unieke bewaardoos!

Bewaardoos voor juf

#6: Houten wijnkist met wijn

Een goede fles wijn is vaak het ideale cadeau voor die stoere meester. Het is gemakkelijk en je zit hier zeker goed mee! Want welke meester houdt niet van een glaasje wijn? Zorg dat jouw fles wijn opvalt door ze te overhandigen in een originele houten wijnkist! Ze zal nog zo goed smaken! 🍷 

Houten wijnkist voor meester

#7: Naamplaatje voor de klasdeur

Een ander leuk afscheidscadeautje is een naamplaat met lief tekstje op, zoals “Superjuf – 007″.  Telkens als de de juf of meester het klaslokaal binnenkomt of verlaat, wordt hij/zij eraan herinnerd wat een superleerkracht hij/zij is! Als dat geen goede motivatie is! 💪🏼

Naamplaatje: Superjuf - 007

#8: Moderne T-shirt

Heeft je kind een juf of meester die altijd helemaal mee is met de mode én een goed gevoel voor humor heeft? Dan zal hij/zij maar al te blij zijn met een unieke persoonlijke T-shirt met een leuke of lieve quote op! Wedden dat hij/zij er maar al te graag mee door de schoolgangen paradeert? 

Persoonlijk T-shirt voor juf

#9: Handige drinkfles

Als de kinderen in de klas eens te druk worden, kan het gebeuren dat zelfs de meest geduldige leerkracht naar een koffietje snakt. In deze handige drinkfles kan hij/zij de hele dag koffie warm houden. Wanneer de nood het hoogst is, is koffie nabij! Een van de leuke afscheidscadeautjes voor juf of meester!

Handige drinkfles voor de leerkracht

#10: Stoere tote bag

Dit wordt absoluut het origineelste cadeautje dat de leerkracht ooit gekregen heeft! Een draagtas met grappige quote, lieve tekst of toffe foto. Overal waar de juf of meester van jouw kind naartoe gaat, zal hij/zij kunnen tonen wat voor coole leerkracht hij/zij is!

Tip: Geen inspiratie? Neem een kijkje naar onze “Bedankt juf!” designs!

Draagtas: I love mijn leerlingen (vooral tijdens de vakantie)

Het allerleukste afscheidscadeau voor juf!

Tip: Bij een groot aantal van onze fotocadeaus kun je ook een gepersonaliseerd kaartje toevoegen om die lieve juf of meester toch nog eens goed te bedanken.💙

Gepersonaliseerd kaartje voor juf of meester

Afscheidscadeautjes voor juf of meester

Welk cadeautje je ook kiest je zal er gegarandeerd de leerkracht van je zoon of dochter op een originele manier mee verrassen! Hopelijk hebben we je daarom goed geïnspireerd met afscheidscadeautjes voor juf of meester. Het einde van het schooljaar wordt perfect met bovenstaande cadeaus! 

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *