Deze Interieur musthaves mogen niet ontbreken in jouw huis!

Deze Interieur musthaves mogen niet ontbreken in jouw huis!

De oktober woonmaand is weer aangebroken en dat betekent dat we het leven van buiten naar binnen verplaatsen. De bladeren vallen van de bomen, de temperatuur daalt en de dagen duren korter. We zeggen de zomer gedag en verwelkomen de herfst! Het is weer sneller donker buiten en daarom maken we het binnen graag wat gezelliger. Deze interieur musthaves mogen deze herfst dan ook niet ontbreken in jouw interieur. Tijd om jezelf en je interieur een oppepper te geven!

Woontrends 2018

Kijkend naar de woontrends van 2018 zien we dat er dit jaar gebruik wordt gemaakt van felle kleuren, geometrische vormen en typografie. Ook wordt er meer gebruik gemaakt van hout, exotische prints en kleurrijke materialen. Vergeleken met de woontrends van 2017 is het in 2018 dus allemaal een stuk meer uitgesproken. Vooral de geometrische vormen, typografie en planten prints spreken mij erg aan, ik word daar helemaal vrolijk van! Wat vind jij van de nieuwe interieurtrends?

Interieur musthaves trends

Persoonlijkheid

Foto’s

Trends komen en gaan. Ondanks dat de trends elk jaar veranderen, blijft er één ding altijd hetzelfde. Met jouw persoonlijke smaak tover jij jouw interieur altijd weer om tot een sfeervolle en gezellige ruimte. Heb ik gelijk? Of je nu felle kleuren gebruikt of het liever rustig aanpakt met persoonlijke foto’s aan de muur of in je interieur kan je de plank nooit misslaan.

interieur musthaves bedroom botanic

Interieur musthaves

Canvas of poster?

Een gemakkelijker en goedkoper manier om de sfeer in huis te halen is door middel van een foto op canvas of (ingelijste) poster. Met een prachtige foto van je trouwdag, een leuke familiefoto of een mooie foto van je kind, maak je van die lege muur eenvoudig een blikvanger! Leuke ideeën vind je in deze blog!

Foto op hout

Een andere manier om de ruimte meer te laten leven kan door gebruik te maken van hout in je interieur. Hout voegt een landelijke en gezellige sfeer toe aan je huis. Door bijvoorbeeld een foto op hout of hout luxe af te drukken, geef jij jouw foto een natuurlijke en moderne uitstraling mee. Ondanks dat je tijdens deze koude maanden binnen zit, voel jij toch (figuurlijk) de natuur door je huis waaien.

interieur musthaves fotolijstjes

Rustig en strak of stoer en speels?

Wat voor type persoon ben jij en welke wanddecoratie past bij jou? Doe de test hier.
Houd jij jouw interieur liever rustig of juist speels? Houd je van donkere kleuren of spreken lichte kleuren jou meer aan? Je creëert gemakkelijk meer sfeer in huis door te werken met een thema. De nieuwe woontrends geven je richtlijnen om je huis in een nieuw jasje te steken. Elk jaar zijn er andere trends en in 2018 zie je dat vooral geometrische vormen, exotische prints en typografie gewild zijn.

Met typografie kan je alle kanten op. Druk bijvoorbeeld leuke of grappige quotes af op kaarten en (retro)foto’s. Met of zonder lijst, wat vind jij leuker? Hang ze op met het bijgeleverde ophangsysteem of ga zelf aan de slag met touw. Speel bijvoorbeeld met verschillende formaten, kleuren en soorten wanddecoratie om je muur naar eigen smaak in te richten.

interieur musthaves rustig of speels

Decoratie om het ‘knus’ te maken!

Laten we het andere belangrijke ook niet vergeten, namelijk woondecoratie! Zonder decoratie kan je kamer heel saai en onpersoonlijk ogen. Dat is uiteraard ook een keuze, maar het aankleden van je huis is echt een leuke bezigheid. Eigenlijk ben je er nooit klaar mee.. Elke week of maand kom je wel weer thuis met wat leuks voor je interieur, tenminste als ik naar mij zelf kijk is dat wel het geval, oeps! Ben jij ook zo’n iemand die maar ‘interieur musthaves’ blijft kopen?

interieur musthaves inrichten

Kussens

Tip: Investeer in leuke volledig bedrukte kussens. Zo kan je jouw kussens gemakkelijk omdraaien wanneer je de ene kant helemaal zat bent en geef je jouw interieur in een handomdraai een ander uiterlijk. Met gepersonaliseerde kussens zit je helemaal goed, want een foto’s van je kind, je hond of een romantisch kiekje van jou en je geliefde, daar ben je toch nooit op uitgekeken?

Kaarshouders & onderzetters

Naast gepersonaliseerde wanddecoratie en kussens kan je natuurlijk ook andere fotoproducten personaliseren om je interieur een boost te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kaarshouder of onderzetters met mooie vakantiefoto’s erop? Het geeft je interieur een uniek ‘vibe’ mee. Tijdens de wintermaanden kan je jouw interieur tevens opleuken met herfstbladeren en kastanjes die je gevonden hebt met de kinderen. Tijdens een kop koffie of thee op de bank kan je tijdens deze koude maanden heerlijk nagenieten van jouw prachtige herinneringen.

interieur musthaves kussens

Welke interieur musthaves mogen er volgens jou niet ontbreken in elk huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *