Geboortekaartjes meisje

De mooiste en meest speciale geboortekaartjes voor je pasgeboren prinses maak je zelf met een eigen foto

Na negen maanden wachten is het dan zover: je kleine prinsesje is geboren. Dat is reden voor feest en kraamvisite. Natuurlijk kondig je haar komst op de wereld aan bij familie, vrienden en collega’s door middel van een uniek en speciaal geboortekaartje. Deze is zo bijzonder, omdat jij de geboortekaartjes voor een meisje zelf hebt gemaakt. Met een eerste foto van je kleintje, bijvoorbeeld in de armen van papa, mama, broer of zus. Of kies voor een creatieve foto van haar voetjes of handje in jouw hand. Deze prachtige foto plaats je op een fotokaart en dat is het begin van het maken van de geboortekaartjes voor jouw meisje.

Bijpassende plaatjes en tekst

De zorgvuldig gemaakte foto van je kleine meisje plaats je op verschillende manieren op de kaart. Kies voor een gekleurde kaart met een zwart-witfoto of ga voor prachtig ouderwets in sepia. Je hebt hiervoor geen ingewikkelde Photoshop-programma’s nodig; in het online bewerkingsprogramma zet je de foto met een muisklik om in zwart-wit of sepia en weer terug in kleur. Kies vervolgens bijpassende plaatjes uit de database, zoek een mooi kader uit en plaats tekst op de kaart. Als basis voor je unieke geboortekaartjes voor een meisje kies je een van de vele vooraf ontworpen templates uit.

Speciaal

De geboorte van je dochtertje is een speciaal moment in je leven. Dat wil je daarom ook op een speciale wijze vieren. Met de geboortekaartjes voor een meisje, die je zelf maakt, wordt het vanzelf speciaal. Verras vrienden, familie en collega’s met je eigen kaartjes. Maak ze vandaag nog en geniet van je eigen creativiteit en de inspiratie die je dochter hiervoor gegeven heeft.