Goedkope geboortekaartjes

De leukste en meest goedkope geboortekaartjes met een eigen foto ontwerp je helemaal zelf

Gefeliciteerd, je bent in verwachting of je kleintje is net geboren! Het is tijd voor beschuit met muisjes en natuurlijk kraamvisite. Deze nodig je uit met behulp van een mooi geboortekaartje. Echter, geboortekaartjes zijn nogal aan de prijs zijn. Vooral als je deze laat drukken bij een drukkerij. Als je een kleiner budget hebt, ga je op zoek naar een alternatief en kom je hier uit. Een mooi geboortekaartje hoeft helemaal niet duur te zijn, zolang de kwaliteit maar hoog is. Bovendien ontwerp je goedkope geboortekaartjes helemaal zelf. De meest unieke en mooiste geboortekaartjes, voor ieder budget.

Eigen ontwerp en sjablonen als basis

In het online bewerkingsprogramma ga je aan de slag met het ontwerpen van je eigen kaart. Hiervoor kies je of een van de prachtige vooraf ontworpen templates. Kies vervolgens het formaat van je goedkope geboortekaartjes en ga aan de slag. De geboortekaartjes zijn geheel naar wens aan te passen. Zo is het mogelijk om de foto die je voor de kaart gaat gebruiken om te zetten naar zwart-wit of sepia. Voeg een eigen tekst toe aan de binnenkant en kies je eigen lettertype en kleur. En of je nu meerdere lettertypes of kleuren aan de kaart toevoegt, de prijs blijft gewoon hetzelfde (mits anders aangegeven).

Hoge kwaliteit, lage prijs

Voor alle geboortekaartjes en andere projecten geldt: hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Je maakt het zo duur als je zelf wilt. De goedkope geboortekaartjes zien er straks prachtig uit. Bovendien is zelf maken veel specialer. Ook voor de ontvanger, want met een eigen foto op de kaart is het meer dan een geboortekaartje: het is een cadeautje. Maak vandaag nog je eigen goedkope geboortekaartjes en geniet van het gemak.