Stoere geboortekaartjes

Ontwerp op een leuke manier je persoonlijke geboortekaartjes

Hoera! Je krijgt een stoere kleine jongen of meisje. Wanneer je kleintje geboren is, dan is het tijd om geboortekaartjes te gaan samenstellen. De meest leuke en stoere geboortekaartjes laat je niet drukken, die maak je zelf. Met je eigen foto’s en creativiteit. Maak eens een foto van je buik of wacht totdat je kleintje geboren is en maak dan een stoere foto van je stoere zoon of dochter. Dat wordt niet alleen een bijzonder geboortekaartje, maar ook een cadeautje voor alle ontvangers. Het maken van deze stoere geboortekaartjes is heel gemakkelijk met het online bewerkingsprogramma..

Stoere vooraf ontworpen templates

Om je stoere geboortekaartjes helemaal compleet te maken zoek je in de collectie de beste templates uit die passen bij jou en je kleine zoon of dochter. De sjablonen geven je de ruimte om zelf foto’s in te voegen. Zet deze foto's bijvoorbeeld om naar zwart-wit voor een stoer effect. Maak het nog persoonlijker en voeg teksten toe aan je stoere geboortekaartjes. Kies uit de verschillende lettertypes en gebruik een eigenzinnig lettertype voor je stoere kaartje. Ontwerp stoere geboortekaartjes op de manier die jij het leukste vindt.

Cadeautje

Een kaart met een eigen foto is een cadeautje voor de ontvanger. Je stuurt immers een eerste foto van je kindje naar vrienden, familie en collega’s. Wat een verrassing zal dat zijn als de ontvanger de envelop opent en meteen kennismaakt met je stoere kleintje. Ontwerp daarom vandaag nog je stoere geboortekaartjes online en start daarmee je eigen wenskaartencollectie.